امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【118】 ஜ۩۩ஜ

گـــــــــــــــــوگــــــــــــــــولیـــــــــــــــــ مگـــــــــــــــــــولیـــــــــــــــــــ
های علیکــــــــــــــــــم
=)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【118】 ஜ۩۩ஜ 68
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، MOHSENEBRAHIMI ، F A R ! N
آگهی
O_o ؟! ..
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، MOHSENEBRAHIMI ، F A R ! N ، Thyme
(09-05-2014، 10:31)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2014، 10:28)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2014، 10:25)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2014، 10:23)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2014، 10:18)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=106980&pid=1862468#pid1862468

بالاخره تموم شد |:

به جان خودم سپاس و نظر ندید خودمو با کش دار میزنم |:

مردم |:

عنوانت طولــآنیه!

نمیشــــه نظر داد|:
درست شد....

لیــــنک دانلـــــود ممنوع|:

خیـــر ســـرت نویســــنده ای|:
چرا همه چیزو با هم قاطی میکنی لینک دانلود اهنگ و فیلم ممنوعه نه بازی:angry2:
هوومم...

اشـــتب شد|:

آرام بــآش (:
(09-05-2014، 10:32)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2014، 10:31)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2014، 10:25)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2014، 10:23)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2014، 10:18)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بالاخره تموم شد |:

مردم |:

عنوانت طولــآنیه!

نمیشــــه نظر داد|:
درست شد....

(09-05-2014، 10:24)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بالاخره تموم شد |:

مردم |:

خب آخه چرا از این تایپکا میزنی که کم بازدیده ! :|

یه سوال چطوری پیگرد قانونی دارع؟ 0___0
من که پیگرد نمی کنم ولی از طریق پلیس فتا میشه...
چقد خوش خیالی !
فک کردی پلیس فتا میاد توی تیلیاردها  تایپیک که هروز داره کپی برداری میشه تایپیک تورو بررسی کنه!:|
اینا فقط بلدن فیلتر کنن!
همین *_*
خودم میدونم برای همین گفتم که پیگیری نمی کنم دیگه |:
حسودیم شد!-_-
اگه من این تایپکو میزدم پرنده هم توش پر نمیزد! :/
خیلی خوش شانسی (:

سپاس شده توسط Thyme ، MOHSENEBRAHIMI
(09-05-2014، 10:35)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

O_o ؟! ..

ســـلــآم بزغــآله!

امتحـــآنتــــو خوب دادی؟؟؟؟

خر خــــودمـــی فــآطی^___^
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
فعلا که تو قهوه ای شدی! (((=

سریع تر خوشحالم کن با یه خدافظی -____-

(09-05-2014، 10:35)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2014، 10:31)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2014، 10:28)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عنوانت طولــآنیه!

نمیشــــه نظر داد|:
درست شد....

لیــــنک دانلـــــود ممنوع|:

خیـــر ســـرت نویســــنده ای|:
چرا همه چیزو با هم قاطی میکنی لینک دانلود اهنگ و فیلم ممنوعه نه بازی:angry2:
هوومم...

اشـــتب شد|:

آرام بــآش (:
بحث نکردن در مورد چیزی که اطلاعات کافی ندارید هم خلاف مقررات هست مثلا نویسنده ای |:
(09-05-2014، 10:37)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2014، 10:35)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

O_o ؟! ..

ســـلــآم بزغــآله!

امتحـــآنتــــو خوب دادی؟؟؟؟

خر خــــودمـــی فــآطی^___^

با منیییی ؟! |:

تو کیییی ؟! |:
(09-05-2014، 10:35)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2014، 10:33)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه یه بار دیه گفتی فری دهنتو آسفالت میکنم!
ببند اون دهنو رو -_______-
اسم رفیقم تو مدرسه فرهاد زنگنه هست بچه ها بهش میگن فری منگنه |:

به تو چی بگیم |:

بچه هاای لوس مدرسه بهم میگن فری فرفره -______-
تو هرچی میخوای بگو ولی مجاز نیستی بگی فری!
فری فقط برا دختراس! ینی دخترا میتونن بهم بگن فری :|

سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(09-05-2014، 10:37)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2014، 10:32)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2014، 10:31)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عنوانت طولــآنیه!

نمیشــــه نظر داد|:
درست شد....

(09-05-2014، 10:24)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب آخه چرا از این تایپکا میزنی که کم بازدیده ! :|

یه سوال چطوری پیگرد قانونی دارع؟ 0___0
من که پیگرد نمی کنم ولی از طریق پلیس فتا میشه...
چقد خوش خیالی !
فک کردی پلیس فتا میاد توی تیلیاردها  تایپیک که هروز داره کپی برداری میشه تایپیک تورو بررسی کنه!:|
اینا فقط بلدن فیلتر کنن!
همین *_*
خودم میدونم برای همین گفتم که پیگیری نمی کنم دیگه |:
حسودیم شد!-_-
اگه من این تایپکو میزدم  پرنده هم توش پر نمیزد! :/
خیلی خوش شانسی (:
کیفیت تاپیک مهمه من توی 3 تا از تالار ها تاپیک مهم دارم :ag54:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان