05-05-2014، 14:45
کسیکه تو فلش دوسش داری:
مدرستون(اسمش):
چن سالته:
مدرستون(اسمش):
چن سالته:
|
●▪▪ صـنـدلـی داغ ▪▪● |
||||||||||||||||||||
05-05-2014، 14:45
کسیکه تو فلش دوسش داری:
مدرستون(اسمش): چن سالته:
05-05-2014، 14:57
(05-05-2014، 14:45)دانیال1999 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
05-05-2014، 19:33
مهتاب جون
![]() چن تا سوال واسم پیش اومده میگم جواب بده گلی ![]() اینارو با یه شکلک توصیف کن: خودت من سلطان(محمد) اقا صابر آیسان ایمان(مدیر) میترا(نویسنده) بایی گلی ![]()
05-05-2014، 19:42
بیچــــــآره مهتاب ژون من !
چقدر سوال باس جوابـــــــــــ بدع ! موفق باشیــــــــ هع ^__^
07-05-2014، 12:32
سَـ... خوبی؟
بدتر سوتی عمرت!؟؟؟؟ الاخ یا الاغ ؟! اوشکول یا اوسکول؟ خب حالا اینارو توصیف کن! من: فرین: احمد رضا: خودت: صابر: فرید: پویا: منو میشناسی؟ نمیشناسی؟ من دیوونه ام؟!؟ منو به لیست دوستت اضافه میکنی؟ !__! ازم بدت میاد؟ خوشت میاد؟ جاستین یا وان دی ؟ خب فظ ^_^
08-05-2014، 13:39
(05-05-2014، 19:33)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
08-05-2014، 13:40
خُ سلـام خوبی منم خوبم دوسم داری میدونم که داری خُ منم دارم :|
هیممم واقعنی جواب بدههه -_- از من خوشت میاد ؟! :| کمترین نمرت !؟ :| کی رو دوست داری؟! :| مخاطب خاص داری !؟ :| اسمم مادر : اسم خواهر : اسم برادر: اسم پدر : شماره شناسنامه : شماره تلفن : شماره منزل : اسم مدرست : اسم پسر عموت : اسم دختر خالت : اسم خودت :| : اسم مامان بزرگت : صمیمی ترین دوستت : !؟ بهترین کاربر اینجا؟! : هیمم حالا منو دوست داری واقعنی؟! :| از یک تا 100 بهم نمره بده :| از 1 تا 100 ب خودت نمره بده :| خُ دیه بنده دیگر عرضی ندارم شاد باشی :|
08-05-2014، 13:40
سلام مهتاب-__-
بازم منم! اهوم-_- امروز زیاد اصاب ندارم-_- تو چطور? خب در این ایام سوگواری چه حسی داری?˚_˚‖ خیلی روزای سختیه-_- من چجور ادمیم از نظر تو?.__. چندتا از اخلاقای بدت رو بنویس>"< زولبیا یا بامیه?-_- یه جمله فلسفی بگو! دوس داری در اینده چکاره بشی?-_- موفق باشی! خدافض-_-
(05-05-2014، 19:42)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (07-05-2014، 12:32)فرزاد. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (08-05-2014، 13:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (08-05-2014، 13:40)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
09-05-2014، 11:28
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-05-2014، 11:31، توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ.)
عـهـیـن عـهـیـن !!
چـآدرت رو سـر کـن غـریـبـه اومـد >.< مـهـی چـادر مـنـم بـیـآر >.< مـهـی تـسـبـیـحـم کـو >.< یـآدمـه آخـریـن بـآر داشـتـم بـآ آیـسـآن تـسـبـیـح مـیـنـدآخـتـم !! آهـآع دسـت مـآکـآنـه !! برو از مـآکـآن بـگـیـرش !! رفـتـی ؟؟ پـیـش اون نـبـود ؟؟ شـآیـد پـیـش امـیـره >.< شــآیـدم پـیـش عـرفـآنـه >.< شـآیـد شـآیـدم دسـت مـیـتـرآعـه >.< مـیـخـوآم بـهـت یـه لـطـف بـزرگ کـنـم !! تـجـسـس پـیـدآ کـردن تـسـبـیـح مـن بـه فـرمـآنـدهـی تـو از 10 دقـیـقـه ی دیـه آغـآز مـیـشـه !! رمـز عـمـلـیـآت هـم ایـنـه !! از خـر تـیـزهـوش بـه خـر کـنـد هـوش !! خـودم خـر تـیـزهـوشـه هـسـم هـآ -_- !! خـیـلـی لـطـف کـردم کـه ایـن عـمـلـیـآت رو بـت دآدم هـمـیـشـه کـه هـمـه چـی خـوب نـی !! یـآد یـه ضـرب الـمـثـل افـتـآدم !! بـگـم ؟؟ بـگـم ؟؟ نـگـم ؟؟ بـآشـه مـیـگـم !! چـنـیـن اسـت رسـم سـرآی درشـت !! گـهـی پـشـت بـه زیـن و گـهـی زیـن بـه پـشـت !! بـه بـه !! بـه بـه بــه بــه !! چـه زیـبـآ گـفـتـم .. بـدو تـسـبـیـحـم رو پـیـدآ کـن مـفـرش >.< لـفـتـش مـیـده >.< اع دآره مـنـو نـیـگـآ مـیـکـنـه >.< بـدو بـرو سـریـع پـیـدآش کـن >.<
| ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
• صـنـدلـی داغ نسخه 1 |