20-07-2012، 11:18
کسی نیست من ازش سوال بپرسم
|
سوالی داری بپرس (صندلی داغ) با حضور shadi shekari |
||||||||||||||||||||||||||
20-07-2012، 11:18
کسی نیست من ازش سوال بپرسم
20-07-2012، 13:40
نقل قول: نیکلا و صندلی داغ باورم نمیشه بگو حالاچه سوالیه؟خوب علاقه داشتم نقل قول: چه طور تو سایت عضو شدی ؟؟خیلی برام خاطره انگیزه.من برای جواب دادن به ارسال های درجست وجوی حقیقت وبحث باهاش اسمش رو تو گوگل سرچ کردم و وارد بخش تاریخ شدم عرفان وفرید هم اونجا بودن ویادشونه هردوشون از اومدن من شوکه شدن نقل قول: چه نوع بازی کامپیوتری بازی میکنی؟؟ادامه رو بعد مینویسم کمی بسوزی داغ بشهاستراتژی,اکشن و... نقل قول: نیکولا شما چه ورزش رزمی رو میسندید؟؟؟؟؟/؟؟؟؟؟؟؟؟؟شمشیر بازی:cool:
در آینده دوست داری چه رشته ای در دانشگاه بخونی و یا اصلا چه کاره دوست داری بشی؟
فوتبال بازی می کنی؟ دوست داری چه ماشینی بخری؟ شما چه نسبت فامیلی با روس ها داری؟ (کدوم از خویشاوندانت روسی هستن؟ :cool:
20-07-2012، 13:51
نقل قول: در آینده دوست داری چه رشته ای در دانشگاه بخونی و یا اصلا چه کاره دوست داری بشی؟دوست دارم انسانی بخونم.در دانشگاه یا تاریخ می رم یا علوم سیاسی.شاید خدا خواست یه کاری اون بالاها پیدا کردم نقل قول: فوتبال بازی می کنی؟نه نقل قول: دوست داری چه ماشینی بخری؟زانتیا نقل قول: شما چه نسبت فامیلی با روس ها داری؟ (کدوم از خویشاوندانت روسی هستن؟ما بیش تر فامیلامون ترکن.ولی از نسبت های دور یکی دونفر رگ روسی داشتن. ممنون از پرسشاتون آقا صابر
20-07-2012، 13:59
خوب دوست من بگو ببنیم چی شد به طرف کمونیست جلب شدی؟ اولین کتابی که نظرتو جلب کرد چی بود؟ اولین سایتی که توش عضو شدی چی بود؟ اولین فیلمی که نظرتو جلب کرد چی بود؟
(20-07-2012، 9:52)MAX PAYNE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
20-07-2012، 14:00
از چه کتابی بیشتر از همه خوشت میاد؟
20-07-2012، 14:04
نقل قول: خوب دوست من بگو ببنیم چی شد به طرف کمونیست جلب شدی؟مثل افراد دیگر.دنبال برابری وجلوگیری از تبعیض و... به این عقیده جذب شدم البته با استالینیسم موافقم.با بعضی اصول کموئنیستی مخالفم نقل قول: اولین کتابی که نظرتو جلب کرد چی بود؟یادم نمیاد.ایام بچگی وکتاب های داستانی بودش نقل قول: اولین سایتی که توش عضو شدی چی بود؟نازی سنتر نقل قول: اولین فیلمی که نظرتو جلب کرد چی بود؟ارباب حلقه ها.در زمان بچگی نقل قول: از چه کتابی بیشتر از همه خوشت میاد؟کتاب آخرین تزار روس
20-07-2012، 14:31
نظرتون را راجع به تزار نیکلای و استالین و لنین بگین
20-07-2012، 14:46
نقل قول: نظرتون را راجع به تزار نیکلای و استالین و لنین بگیننیکلای فردی جذاب ومهربان بود کسی که به فکر مردم ومذهبش بود وتزاری بود که ساده دل بود.اون قربانی شرایط بد قرن خونخوار بیستم شد.من عاشقشم استالین مردی بود که در برابر هیچ مشکلی کمر خم نکرد.نگذاشت هیچ شکستی متحمل شود.همیشه با قدرت عمل می کرد وثمره قدرت وصنعت وپیشرفت رو برای شوروی اورد.ازش خیلی خوشم میاد. اما لنین.فردی که با طمع ودروغ کارگران رو فریب داد.برای کشورش پیشرفتی نیاورد وبیهوده مردم وتزار و... را کشت.سرمایه های کشورش را هدر داد و... اما مبارزه اش وروحیه خستگی ناپذیرش ضد امریکا وغرب رو تحسین می کنم.درکل از این فرد خوشم نمیاد.
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|