امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(02-05-2014، 15:59)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:56)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـوجُـه کـُنیـد ؛ ایـن مـنم در حـآ رفـتنم الـآن ~~~> ikeike

چرا دوتا شدی؟!‏O_O

من از اول دوقلو زاییدمش^___^

ینی از عرفان این مرضیه رو زاییدی0.0؟
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، "K!nd~G!Яl" ، ERF@N
آگهی
(02-05-2014، 15:55)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:51)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر کی دوسم دالع سپآس بدع^_^

اولین نفر عرفان سپاس داد : ))))))
وظیفشع-_-
 سپاس شده توسط ERF@N ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(02-05-2014، 15:54)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا اینجا را

هر کی منو دوس نداره سپاس بدع نترسید

ها ها ضایع‎:183:‎
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(02-05-2014، 15:58)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:54)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه 0

اين عرفان چه چيزاي ميگه Smile

من دارم قرآن میخونم‎Angel
والش...

ترجمشم بخون یه چیزی بفهمی o_O
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، "K!nd~G!Яl" ، Mohammad 77 ، ERF@N
ای بــ دهن هر چیــــ رفیـق نـامرده
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ERF@N
سپاسا قاطی شدع
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl" ، ERF@N ، Brooklyn Baby
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​ااااااااااااااااااااااااا
دیوونه شدم
میتونم اسمتونو بنویسم رو کاغذ تلفنم
اگه یه بدی کردم میرم برات تا 2 روز برپا بر جا

این یـارو چی گفت؟!|: مرضو ترجمه کن :|
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، "K!nd~G!Яl" ، Brooklyn Baby
(02-05-2014، 15:58)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:54)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه 0

اين عرفان چه چيزاي ميگه Smile

من دارم قرآن میخونم‎Angel
والش...

حيف من دارم نهج البلاغه مي خونم:|!
....
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ERF@N ، "K!nd~G!Яl" ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-05-2014، 15:55)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:51)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:49)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:40)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرم مودب بـآش

منم میشم مآدربزرگتون^ـ^

نآم ببر چی دآشتی به چه کلفتی!

مگه چی گفتم؟ غرور

خودت میدونی چی گُفتی مارمولک|:

مگه چی گفتم من بیچارهT_T

من یکی حریف تو نمیشم/:

چرا با تلاش و پشتکار شدنیه،_،
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، "K!nd~G!Яl" ، Mohammad 77 ، Brooklyn Baby
ایکاش همتون مث وقتی ک سلام و خدافظی میکنیم سپاس بدین
گله ایییی! :/
والا..!
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ERF@N ، "K!nd~G!Яl" ، Mohammad 77 ، First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 95 مهمان