امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(02-05-2014، 15:40)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من واقعا الان به یه "آدم" نیـاز دارم :/ ..

خیلی احساس تنهایی میکنم :/ تا حالا هیچوقت مجبور نبودم این حسمو ابراز کنم |:

آیسسسسان ، زهـرااا کجایید؟! -_-

من آدم نیستم (: ؟؟

من لایق نیستم (: ؟؟

باشه (ـ_ـ*)
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Brooklyn Baby ، "K!nd~G!Яl"
آگهی
(02-05-2014، 15:40)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من واقعا الان به یه "آدم" نیـاز دارم :/ ..

خیلی احساس تنهایی میکنم :/ تا حالا هیچوقت مجبور نبودم این حسمو ابراز کنم |:

آیسسسسان ، زهـرااا کجایید؟! -_-

اوخـــــــــــــی(:
 سپاس شده توسط ERF@N ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، "K!nd~G!Яl"
(02-05-2014، 15:40)"K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:37)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:33)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:25)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفـآن نآرآحت شدی؟دآدآش

تو غرورمو شکستیT_T

مگه داشتی؟؟؟

داشتم به چه کلفتی!

پسرم مودب بـآش

منم میشم مآدربزرگتون^ـ^

نآم ببر چی دآشتی به چه کلفتی!

ما تا چند نسل قبلمون را داریم مادر بزرگ^___^
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ERF@N ، "K!nd~G!Яl"
(02-05-2014، 15:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:27)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخدرام^___^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload.parsibanner.ir/images/94170043305549159777.jpg

من دارم از بالا تا پایین ب  همتون سپاس میدم دقت داشته باشید

حجابتون کو>_<

رفـتـهـ سَره کـوه ^ـــــــ^

خعلـــــــی شیکــُ مجلـسی !! ^ـــــ^

مال ما رفته به شهر توریستی گا>__<
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Brooklyn Baby ، Dead Silence ، "K!nd~G!Яl"
(02-05-2014، 15:41)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـَ بـرم ریـآضیـمو کـآر کـُنـم [!!] ..

یکـم بعـد میـآم ^ــــــ^

خـُدآفـس .. !!

هع

منم امتحان حسابان دارم

ولی امتحان نمیدم^___^
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dead Silence ، Roxanna ، ERF@N
(02-05-2014، 15:40)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:38)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:34)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم !! ((:

واس اولیـن بار ^ــ^

مامانم اومد *^_^*

خوبی مامان *^_^*

سلام خوشگلـم p:

تو خــوبی ؟! ((:

خوبم ^_^

دلم واس مونا تنگ شده ):
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Brooklyn Baby
(02-05-2014، 15:43)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:40)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:38)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:34)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم !! ((:

واس اولیـن بار ^ــ^

مامانم اومد *^_^*

خوبی مامان *^_^*

سلام خوشگلـم p:

تو خــوبی ؟! ((:

خوبم ^_^

دلم واس مونا تنگ شده ):

|:

عـآره |: ی اتفاقی واسش افتـآده ! گوشیش خـآموشه فِلا |:
|:
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Brooklyn Baby ، First Star ، ERF@N
(02-05-2014، 15:43)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:27)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخدرام^___^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload.parsibanner.ir/images/94170043305549159777.jpg

من دارم از بالا تا پایین ب  همتون سپاس میدم دقت داشته باشید

حجابتون کو>_<

رفـتـهـ سَره کـوه ^ـــــــ^

خعلـــــــی شیکــُ مجلـسی !! ^ـــــ^

مال ما رفته به شهر توریستی گا>__<

عـرافـآن الـدولـهـ (:

خُ مبـآرکـهـ کـهـ رفـتهـ به اونجـآ ^ــــــ^
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، "K!nd~G!Яl" ، ERF@N
خـدافض cry girl
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، இFATEMEHஇ ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، First Star ، "K!nd~G!Яl" ، Dead Silence ، ERF@N
مآمی چن روز دیع سیم کآرتم فعآل می شع*^_^*
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 192 مهمان