امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(02-05-2014، 15:34)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم !! ((:

واس اولیـن بار ^ــ^

مامانم اومد *^_^*

خوبی مامان *^_^*
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، "K!nd~G!Яl"
آگهی
یه نفرو من اینجآ خیلی دوس میدآرم^.^
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ERF@N ، Brooklyn Baby
(02-05-2014، 15:37)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:33)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:25)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدون اجازه من یاهو میری؟._.

عرفـآن نآرآحت شدی؟دآدآش

تو غرورمو شکستیT_T

مگه داشتی؟؟؟

داشتم به چه کلفتی!

خو باز خوبه شکستش(((:
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl" ، ERF@N
(02-05-2014، 15:34)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:33)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا۳ اولین بآر ۴نفری آن شدیم^_^

تو تاریخ ثبتش کن^___^

زمان کنونی: 05-02-2014, 04:03

کنونی یعنی چیO_O
 سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl" ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Brooklyn Baby
(02-05-2014، 15:37)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:33)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:25)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدون اجازه من یاهو میری؟._.

عرفـآن نآرآحت شدی؟دآدآش

تو غرورمو شکستیT_T

مگه داشتی؟؟؟

داشتم به چه کلفتی!

پسرم مودب بـآش

منم میشم مآدربزرگتون^ـ^

نآم ببر چی دآشتی به چه کلفتی!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، ERF@N
من واقعا الان به یه "آدم" نیـاز دارم :/ ..

خیلی احساس تنهایی میکنم :/ تا حالا هیچوقت مجبور نبودم این حسمو ابراز کنم |:

آیسسسسان ، زهـرااا کجایید؟! -_-
 سپاس شده توسط First Star ، "K!nd~G!Яl" ، Brooklyn Baby ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، ERF@N
(02-05-2014، 15:38)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:34)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم !! ((:

واس اولیـن بار ^ــ^

مامانم اومد *^_^*

خوبی مامان *^_^*

سلام خوشگلـم p:

تو خــوبی ؟! ((:
|:
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Brooklyn Baby ، First Star
(02-05-2014، 15:38)"K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه نفرو من اینجآ خیلی دوس میدآرم^.^

کیع؟؟؟

(02-05-2014، 15:39)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:34)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 15:33)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا۳ اولین بآر ۴نفری آن شدیم^_^

تو تاریخ ثبتش کن^___^

زمان کنونی: 05-02-2014, 04:03

کنونی یعنی چیO_O

یعنی همون>__<
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ERF@N ، "K!nd~G!Яl"
مـَ بـرم ریـآضیـمو کـآر کـُنـم [!!] ..

یکـم بعـد میـآم ^ــــــ^

خـُدآفـس .. !!
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، ERF@N
(02-05-2014، 15:40)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من واقعا الان به یه "آدم" نیـاز دارم :/ ..

خیلی احساس تنهایی میکنم :/ تا حالا هیچوقت مجبور نبودم این حسمو ابراز کنم |:

آیسسسسان ، زهـرااا کجایید؟! -_-

بیشوور من اینجآ چیم؟؟؟؟؟@ــــــ@
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ERF@N ، "K!nd~G!Яl"

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 201 مهمان