امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

سلآم =(
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ERF@N ، Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR ، GαяBagє Gιяℓ
آگهی
بحث لیست دوستان شد یاد یه موضوعی افتادم.

3 سری قبل که نویسنده ها انتخاب شدن من تو لیس یه بنده خدایی بودم وقتی نویسنده شد گفت من تورو از لیست دوستام پاکت کردم گفتم چرا گفت دوست دارم چون نویسنده شدم تو لیستم فقط مدیرا و نویسنده ها باشن.......
 سپاس شده توسط ERF@N ، Brooklyn Baby ، First Star ، Mïņ̃†êR
(02-05-2014، 14:19)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 14:18)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 14:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لــآدَن اسپم؟-_-
سلــوم(:
این یه مدل از اسپم های آوا (ملودی ) بود -_-

سـلـآمـ : }

خوبــی؟^_^
ملـــیتـآ/:
خوبم ^-^ 

راستی اسمت چی بود ¿¡ 

هی اسم تو رو یادم میره -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(02-05-2014، 14:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عــرفان نیمَت چی شُد؟/:
رفته نیمستون>_<
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(02-05-2014، 14:19)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عاشق این متنم -__- !

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/117db3fe437c22fd2.jpg

مزخرف میگع بــــــــاو ..|:
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(02-05-2014، 14:19)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 14:15)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 14:13)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=105268
لیست دوستان همه افزوده شد!
محسن من بزارمت؟
جان مادرت موضوع هاتو سرچ کن\:
من من منو بزار
زیاد اسپم میدی:ag54:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ERF@N
(02-05-2014، 14:21)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 14:19)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 14:18)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 14:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لــآدَن اسپم؟-_-
سلــوم(:
این یه مدل از اسپم های آوا (ملودی ) بود -_-

سـلـآمـ : }

خوبــی؟^_^
ملـــیتـآ/:
خوبم ^-^ 

راستی اسمت چی بود ¿¡ 

هی اسم تو رو یادم میره -_-

مرضــــــــــی:V

(02-05-2014، 14:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 14:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عــرفان نیمَت چی شُد؟/:
رفته نیمستون>_<

آخـــــی(:
 سپاس شده توسط ERF@N
(02-05-2014، 14:20)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

3 سری قبل که نویسنده ها انتخاب شدن من تو لیس یه بنده خدایی بودم وقتی نویسنده شد گفت من تورو از لیست دوستام پاکت کردم گفتم چرا گفت دوست دارم چون نویسنده شدم تو لیستم فقط مدیرا و نویسنده ها باشن.......
بدبخت الهی خدا شفاش بده -_- 
:|
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(02-05-2014، 14:20)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لامیا نبود احتمالا؟
چه خودشو گرفته!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، MOHSENEBRAHIMI

ماست شد (:

(02-05-2014، 14:21)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مزخرف میگع بــــــــاو ..|:

بزنمت |:

میدونی تموم زندگیه من انتظار کشیدن واسه آهنگایه این خوانندس -_-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، MOHSENEBRAHIMI ، ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 141 مهمان