امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

فظ همگیع!Sad
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Brooklyn Baby
آگهی
(02-05-2014، 13:52)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 13:51)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 13:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُدافس فــآطو(:
نورا-_-
حق نداری بریــآ-_-
دوست دارَم-_-

منم ^_^

بیا اونجا همون جا که بت آدرس داده بودم یادت هَس ؟ ^_^
عاره :V
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(02-05-2014، 13:52)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یِ روزی قـَرار بـُود بـِرَم تُ لـیســت شیوآ -_-

کی؟

بروبچ تبلیغ نکنید ویرایش شد آخه اونجام جاست ک میرید؟اشغال دونیه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(02-05-2014، 13:54)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 13:52)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی؟

تبلیغ نکردیم شیوا جونم(:
ببخشید>_<
به منم دیروز گفتی میزاریم لیست*-__-*
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(02-05-2014، 13:54)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی؟

بِخــُدا مــن اَ وِب آرمــینـآ ( مــُدیره ) دیدــَم |:

گُفــتی آشــنا بــِشــیم
|: حـآلـآ کـه شــُدیم دِ بـ«ـِزار دیگـِ <:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
من تو فروزن حکم تیر دارم‎Confused
 سپاس شده توسط First Star ، Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR
(02-05-2014، 13:56)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تو فروزن حکم تیر دارم‎Confused

نام کاربری؟ -_-
 سپاس شده توسط ERF@N ، Brooklyn Baby
(02-05-2014، 13:55)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی؟

تبلیغ نکردیم شیوا جونم(:
ببخشید>_<
به منم دیروز گفتی میزاریم لیست*-__-*

لیست دوستام خشنگ شد اووووف
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(02-05-2014، 13:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 13:53)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 13:52)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 13:51)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 13:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُدافس فــآطو(:
نورا-_-
حق نداری بریــآ-_-
دوست دارَم-_-

منم ^_^

بیا اونجا همون جا که بت آدرس داده بودم یادت هَس ؟ ^_^

مَرضی تُ اونـجـآ عــُضوی !؟ |:
اوهــوم(:
*^_^* مـُن اَلـآن آن مـیشم بــَعــد .... |:

بـآ چـه نـآم کـآربری !؟ *^_^*
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Brooklyn Baby
(02-05-2014، 13:19)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 13:17)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 13:13)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
Every step that I take is another mistake to you
هرقدمی ک برمیدارم ی اشتباه دیگس بسمت تو هعی.......

من یه جور دیگه معنیش میکردم !
واس تو درسته فک کنم
مرسی : )

خخخخخخخخ چی معنی میکردی مگه؟

هرکاری میکنم به نظرت یه اشتباه

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 167
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان