امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(02-05-2014، 12:19)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 12:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بـیـجـنـبـه -_-

کاملـاً شـوخی بـود گلم *^_^*
گـلـم -_-
مـن جـآی نـنـه ات ام -_-

15 سالتـهـ دیگه نکنه بیشـدره ؟ |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آگهی
(02-05-2014، 12:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 12:19)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 12:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گـلـم -_-
مـن جـآی نـنـه ات ام -_-

با دختر من درست صحبت کن-__-
خـیـآر قـلـمـی *^_^*

-_-
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 147
 سپاس شده توسط ERF@N
(02-05-2014، 12:21)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 12:20)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 12:14)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 12:12)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما بودیم شما نیومدید*____*

ما اومدیم شمارو ندیدیم رفتیم محله ی بالا (:

انقدر پسرای عاقلی بودن هیچی از فوتبال سرشون نمیشد ما بردیم !

شما دیر اومدید خب (:

دفعه ی بعد میایم دختراتم بیار Angel

ما از یک تو ضل آفتاب اونجا بودیم

ما از شب قبل رفتیم |:

من از زمان تولدم تو زمین منتظر بودم:|
 سپاس شده توسط First Star
سیمکآرتم هنو فعآل نشدع
چه کنم؟؟؟؟
رایتلعcrying
 سپاس شده توسط ERF@N
دلی دارم خریدار مـحبت ؛ کـزو گر مست بازار محبت :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، First Star
(02-05-2014، 12:22)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 12:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گـلـم -_-
مـن جـآی نـنـه ات ام -_-

با دختر من درست صحبت کن-__-
خـیـآر قـلـمـی *^_^*

-_-
کیوی خالدار ^_____&
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
نام کاربریم رو عوض کنم...؟
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، First Star
مـن 15 سـآلـمـه !!احـتـرآم بـگـزآریـد !!
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 147
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، First Star
(02-05-2014، 12:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلی دارم خریدار مـحبت ؛ کـزو گر مست بازار محبت :|
شمارت را بده تا زنم به تو/ اسی پر محبت ز من به تو
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(02-05-2014، 12:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نام کاربریم رو عوض کنم...؟
چی میخوای بزاری؟! ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 193 مهمان