امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(02-05-2014، 11:43)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:39)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اونجایی ک عاشق عرفانم و خیلی دوش دارم رو تک تک دیوار های اتاقم عکسش هس |:

واقعـاً..؟؟؟!-_-

اره |: رو کُل در و دیوار خونه نوشتم عرفان دوسِت دارم |:

((((((((:
خدا شفا بده....
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Dead Silence ، First Star
آگهی
(02-05-2014، 11:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:33)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیر-____-
تقصیرع توعه-___-
من گفتم سکوت میکنم نگفتم سکوتو میکنم:|

کردن با کردن که فرقی نداره -_- نچ نچ نچ V:

ینی خاک بر سرت فاطی !

من همسن رژی که بودم خجل میکشیدم به پسر همسایه نگاه کنم!
اونوخت تو داری براش از مباحثه ی جالبتون میحرفی !
ینی خاک -_______-
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 136

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ERF@N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، MOHSENEBRAHIMI
(02-05-2014، 11:42)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:36)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قاب کرده زده جلو تختش شبا.......
وقتی خودم هستم چرا آخه مرض؟
من دیگه ادامه نمیدم

گناه داره حالیش نمیشهConfuseds32:
(02-05-2014، 11:39)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن بسه دیگه ادامه ندید ویرایش میکنم kaffe2
من در همین جا ساکت میشم ولی این خانوم رو روشن کنیدng2

ازبس بی فرهنگی چیکارت میشه کرد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ERF@N
(02-05-2014، 11:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:36)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تورو دارم میگم دیگه |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=105220
حریم السلطان!
حریم سلطان

مُحـسن ! |:

واقعـاً خـُدآ شفـآ بـده |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(02-05-2014، 11:44)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:42)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیگه ادامه نمیدم

گناه داره حالیش نمیشهConfuseds32:
(02-05-2014، 11:39)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن بسه دیگه ادامه ندید ویرایش میکنم kaffe2
من در همین جا ساکت میشم ولی این خانوم رو روشن کنیدng2

ازبس بی فرهنگی چیکارت میشه کرد
؟
من؟

p336

من دیگه با شوما حرف نمیزنم:p325:p336
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ERF@N
اووهـووم *^_^*

اگ دوسـتـم مـسـخـره بـازی در نـمـی اورد و مـیـومـد بـآ مـن و چـنـد تـآ پـسـر تـو کـوچـمـون فـوتـبـآل بـآزی مـیـکـرد دو سـه تـآ پـسـر مـث روح بـآلـآ سـرش پـیـدآش نـمیـشدن !!

تـآ اون بـآشـه بـدونـه بـاس بـه حـرف مـن گـوش کـنـه *^_^*

امـا فوتـبـآل خـیـلـی حـآل دآد *^-^*
اصـن فـوتـبـآل بـلـد نـبـودن کـه "-_-"
اسـم خـودشـون هـم گـذآشـتـه بـودن پـسـر -_-
 سپاس شده توسط First Star ، ღSηow Princessღ ، ERF@N
مرضی توانقدعاشق بودی رو نمیکردی؟Confuseds32:
Channel
 سپاس شده توسط Dead Silence
(02-05-2014، 11:43)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:39)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اونجایی ک عاشق عرفانم و خیلی دوش دارم رو تک تک دیوار های اتاقم عکسش هس |:

واقعـاً..؟؟؟!-_-

اره |: رو کُل در و دیوار خونه نوشتم عرفان دوسِت دارم |:

((((((((:

دختر عاشقه باباشهoO
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mïņ̃†êR ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 151 مهمان