امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(02-05-2014، 11:37)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:34)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دیدی؟

تجربه هم کردی؟

بزرگ بود؟14k

اگه میخوای منو شوور بدی کاملا در اشتباهی |:

من قصده ازدواج ندارم |:

اگرم داشتم زن این پسره عرفان  نمیشدم بدبختم میکنه |:
یه سوال میپرسم دیگه ادامه نمیدم .

درد هم داشت؟:ag54:

منحـرفـ الـدولـهـ بی ادبـ دیلمـی |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ERF@N
آگهی
(02-05-2014، 11:34)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:31)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:27)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـری چشمای پچتو بگیر واسش مناسب نی !! kaffe2

فاطی میاداااااااااا
ینی دهنتو کلوز کردی که کردی
نکردی خودم میبندمش Big Grin
|: ؟! فــری؟!چی میـاد؟!O_o ؟!

چیز !

ینی هرچی دم دستم باشه Big Grin
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 135

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-05-2014، 11:38)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـه دوسـتـم تـ*ـجـآوز شـده *^______________^*

وآی کـه چـقـد خـنـدیـدم *^__^*
بـیـچـآره بـچـم افـسـردگـی گـرفـتـه "^_^"

امـروز تـو کـلـآس تـجـربـی ایـنـقـد پـکـر بـود کـه ^_^

خـیـلـی قـیـآفـش بـآحـال بـود *^_______________________________^*

تو خوشحالی *^_____________^*

هــای مهری *^________^*
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(02-05-2014، 11:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:36)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:33)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تجربه هم کردی؟

بزرگ بود؟

محسن بسه دیگه کشش نده بچنkaffe2

نقل قول: من چک شدم حالا همه فرار می کننஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 135

نمیگم بکسی نترسkaffe2
به من چه این منظورو نمیگیره

هی داره ادامه میدهAngel
(02-05-2014، 11:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:30)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:27)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه (:

اون وظیفمو خوب انجام دادم ؟ -_-
اره ولی باید بری بازش کنی.
(02-05-2014، 11:28)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره دیدمـش |:

اَ همه لحـآظ اوکی هست ! رو دستمـون هم مـونده کسی بهش زن نمیده همش پلـآسه تو

فـلش |:

بیـآ و دست این جـوون رو بزار تُ دستت ! ی مجـرد کـمتـر |:

واییییی خدا ترکیـدم از حـرفـآم ((((((((((:
-------------------------------------------------------------------------------------------

جمع +18 هست زیر 18 ها برن بیرون (:

الان به جاهایه باریک کشیده میشهBig GrinBig Grin
دیدی؟

تجربه هم کردی؟

بزرگ بود؟14k

عکسم گرفتهcrazy
قاب کرده زده جلو تختش شبا.......

از اونجایی ک عاشق عرفانم و خیلی دوش دارم رو تک تک دیوار های اتاقم عکسش هس |:
جان مادرت منظور رو بگیر

IQدر حد جلبک......
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mïņ̃†êR ، ERF@N
(02-05-2014، 11:40)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:36)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:33)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تجربه هم کردی؟

بزرگ بود؟

محسن بسه دیگه کشش نده بچنkaffe2

نقل قول: من چک شدم حالا همه فرار می کننஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 135

نمیگم بکسی نترسkaffe2
به من چه این منظورو نمیگیره

هی داره ادامه میدهAngel
(02-05-2014، 11:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 11:30)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ولی باید بری بازش کنی.
دیدی؟

تجربه هم کردی؟

بزرگ بود؟14k

عکسم گرفتهcrazy

جان مادرت منظور رو بگیر

IQدر حد جلبک......

تُ نگـرفـتی |:

باو یکم فسفر بخـور |: ~~~>شـوخیBig Grin
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
پریا *^____^*

دیگه اینو نمیزاری ؟ *^___^* ---->18
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(02-05-2014، 11:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی خودم هستم چرا آخه مرض؟
من دیگه ادامه نمیدم

گناه داره حالیش نمیشهConfuseds32:
(02-05-2014، 11:39)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن بسه دیگه ادامه ندید ویرایش میکنم kaffe2
من در همین جا ساکت میشم ولی این خانوم رو روشن کنیدng2
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ERF@N
(02-05-2014، 11:38)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـه دوسـتـم تـ*ـجـآوز شـده *^______________^*

وآی کـه چـقـد خـنـدیـدم *^__^*
بـیـچـآره بـچـم افـسـردگـی گـرفـتـه "^_^"

امـروز تـو کـلـآس تـجـربـی ایـنـقـد پـکـر بـود کـه ^_^

خـیـلـی قـیـآفـش بـآحـال بـود *^_______________________________^*
مـهـری؟! |: واقعا؟! |:
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(02-05-2014، 11:39)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعـاً..؟؟؟!-_-

اره |: رو کُل در و دیوار خونه نوشتم عرفان دوسِت دارم |:

((((((((:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ERF@N
(02-05-2014، 11:42)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریا *^____^*

دیگه اینو نمیزاری ؟ *^___^* ---->18

فـآزشـو ندارمـ...18

ولــی خــو عاشقشــمـ..18
 سپاس شده توسط First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 207 مهمان