امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(01-05-2014، 20:25)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

saLam....!

پِلـآسـ..|:
 سپاس شده توسط HediVampire
آگهی
saLam...!
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 70" />
(01-05-2014، 20:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان چیزی نشده با احمت خدافظی کردم

فردا بیام ببینم صندوقت غیرفعاله فقد بیام ببینم به جان همین لویی خرزو رو دس خورده میکنم-___▪

الان داییم و زنداییم رفتن خونه ی ما تو مذاکرات به توافق برسن

برم واس این مهد کودک یه کوفتی درست کنم بخورم

گودزیلاهای کامپیوترین

خدافس همگی
هیممم نع نع غیر فعال نی:|

زشته نگو خرزو -_-

اسمش هم نمیتونی صدا بزنی :|

نزوو /: خُ برو عشقم برو ب سلـامت نگران هم نباش همه چی دُرُس میشه .. (:

خُدافست
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 70
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، HediVampire ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-05-2014، 20:26)vinyl scratch نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 20:24)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 20:15)vinyl scratch نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
H!V$ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Directioner girl ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Rom!na ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SPORT BOY ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
vinyl scratch ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~KiAηA~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ 6 کاربر پنهان
خوبه زیاد شدیمBig Grin
ایــن آوآتـآری کِ گـُذآشــتی قـبلــَن احــمد گـُذآشــته بـود |: !

سلـآم |:
اره.دنیای مجازی هست دیگر.دل به دل راه داره.
حالا اواتار به اواتار راه داره

تو کـیســتی !؟ |:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، HediVampire
akhhhhhhhhhhhhhhhhhh

motasefam netam gir karde boodUndecided
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 70" />
(01-05-2014، 20:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 20:23)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخود فرنگی:|

کشمش؟! :|
فندق:|؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، HediVampire
نَ دل دارم ک بشکنی ..

نَ جون دارم کِ فـدات کُنم ..

نَ پای موندن منی نَ میتونم رهات کُنم :|

تقـدیم ب خرزو (ـ_ـ*) [!!] .. :|

(01-05-2014، 20:29)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 20:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 20:23)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بادوم!؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 70
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Mᴏsᴇs ، # αпGεʟ ، HediVampire
سلام......
 سپاس شده توسط SPORT BOY ، # αпGεʟ ، HediVampire
مرضیه تصمیمتو گرفتی؟p345
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 70

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، HediVampire
(01-05-2014، 20:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نَ دل دارم ک بشکنی ..

نَ جون دارم کِ فـدات کُنم ..

نَ پای موندن منی نَ میتونم رهات کُنم :|

تقـدیم ب خرزو (ـ_ـ*) [!!] .. :|

(01-05-2014، 20:29)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بادوم!؟ :|
تخمه؟! :|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، HediVampire

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 91 مهمان