امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(01-05-2014، 19:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:10)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایــن سِپــآسِ صــورَتی لــآمَصَب چــه خوکشــلع0.0

مال منو میگی نع؟-___-

واســه همه ی صــورَتیــآ-_-
||:
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ~~SARA:HIVA~~ ، Blązing~Ŝtąr
آگهی
دخـتره چقدر نفهم بـود خخخخخ :ag54: Big Grin
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby ، ~~SARA:HIVA~~
(01-05-2014، 19:12)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:10)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال منو میگی نع؟-___-

||:

همیشه من اول بت میدم|:
دیگه بت نمیدم|:
بیلیاقت!|:

(01-05-2014، 19:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخرین بارت باشه که به یه دختر میگی نفهم -___-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~~SARA:HIVA~~ ، !~IмДи~!
(01-05-2014، 19:13)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:12)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال منو میگی نع؟-___-

||:

همیشه من اول بت میدم|:
دیگه بت نمیدم|:
بیلیاقت!|:
وقــتی میگم واسه صــورَتیا یَــنی فخــط تــــــــــــــــو|:

ســآرآ؟((:
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، ~KiAηA~
بـو برد بهش گـفتم نفهم .. Confuseds32:

من برم تـا خـون و خون ریزی راه نیوفتاد . Big Grin
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(01-05-2014، 19:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:13)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال منو میگی نع؟-___-

||:

همیشه من اول بت میدم|:
دیگه بت نمیدم|:
بیلیاقت!|:
وقــتی میگم واسه صــورَتیا یَــنی فخــط تــــــــــــــــو|:

ســآرآ؟((:
هوممم...
حالا شد...
بازم بت میدم...
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

مال منو میگی نع؟-___-

||:

همیشه من اول بت میدم|:
دیگه بت نمیدم|:
بیلیاقت!|:

(01-05-2014، 19:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفهم نفهم نفهم ... تو نفهمی ..

واس من قد قد نکن میزنم بچسبی به سقف ... =__=
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby
(01-05-2014، 19:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:03)Blązing~Ŝtąr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:00)Blązing~Ŝtąr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:57)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـ |=

مرضــــــو!
منو یادتع!؟

نــ, |:

لـآمصـب هرچی فـِک مـیکـنم نمیـدونم کی هسـی -_-

معـرفی کُـن خـودتـو عخشـی {!!} HeartHeart
نام کاربری قبلیم tania♥ بود!
بازم یادت نیومد؟؟Blush

دـ ر و غـ میگـی نـ َ ؟ |:

ت نویســــنده شـُدی !؟ ...

وآییییییی مبـآرکــــــــــــع4xv999999:492::492::492::492::492:

لآمصب هیشکی منو با این اسم نمیشناسه!Dodgy
مرسیـــــــ عزیزمHeartHeart
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby ، Dead Silence
(01-05-2014، 19:18)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال منو میگی نع؟-___-

||:

همیشه من اول بت میدم|:
دیگه بت نمیدم|:
بیلیاقت!|:

من بافهمم!
اسم خودتو به من نچسبون!
جرئت داری بچسبونم به سقف!
میخوام ببینم چه جوری...

(01-05-2014، 19:19)Blązing~Ŝtąr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:03)Blązing~Ŝtąr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:00)Blązing~Ŝtąr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضــــــو!
منو یادتع!؟

نــ, |:

لـآمصـب هرچی فـِک مـیکـنم نمیـدونم کی هسـی -_-

معـرفی کُـن خـودتـو عخشـی {!!} HeartHeart
نام کاربری قبلیم tania♥ بود!
بازم یادت نیومد؟؟Blush

دـ ر و غـ میگـی نـ َ ؟ |:

ت نویســــنده شـُدی !؟ ...

وآییییییی مبـآرکــــــــــــع4xv999999:492::492::492::492::492:

لآمصب هیشکی منو با این اسم نمیشناسه!Dodgy
مرسیـــــــ عزیمHeartHeart
هوممم...
دقیقا الـــان مدتیه که میخوام بدونم تو کی هســــتی؟؟؟؟
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Brooklyn Baby ، Blązing~Ŝtąr
(01-05-2014، 19:19)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:18)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='frost' pid='1837576' dateline='1398960743']
[quote='~KiAηA~' pid='1837574' dateline='1398960712']

من بافهمم!
اسم خودتو به من نچسبون!
جرئت داری بچسبونم به سقف!
میخوام ببینم چه جوری...

من اسممو کنـآر اسم تو بچسبونم ؟؟

اسم من اینجـاست اسم تو اون پـایین مـایین .

.
.
.
.
.

.

.

. تازه این پـایین مایینا هم نیست ...

بچه ها دارن تو خصوصی میگن اذیتش نکن گنـاه داره .. :cool: بای
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان