امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(01-05-2014، 18:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع پ.خ بستس؟! :|

فک نیکردم -_- میگم چرا نیکی جوابمو نداده :|

میخوام برم جایی که پیدام نشه و از دستم راحت باشین ):
 خب همچیز ما صحبت حل مشه=/
کجا میخوای بری احمق؟
منو میبینی درس و مشق دارم زیییییییییییییییییییییییییییییاد...
تو کجامیخوای بری>؟
بزنم لهت کنم عزیزم=))؟؟
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~~SARA:HIVA~~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(01-05-2014، 18:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:51)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــع ..
بــآی ..!!!

لطف کن گ*ه نخور|:

بشین سر جـــآت|:

بری بــآ چــک و لقـــد میــآرمت(:

خیـــلی شیک و مجــــلسی(:

هــــــوییی ... مثه ادم حرفـــ بزن بـچه ... نمیتـونی خـودتو جمع کنی جمعت کنم . Dodgy

.
.
.
هـر غلطی میکنی بخور ... ^_)

بـای
بلــــه؟؟
بلـــه؟؟؟
تو خودتو جمع کـــن ممنون میشم(:

غلط رو میکنن!
نمیخورن|:
بشـــین سر جــآت|:
فعـــلا هیچ کوری نمیـــری|:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، !~IмДи~! ، ~~SARA:HIVA~~
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Blązing~Ŝtąr، Directioner girl، ツ נڅــ ـ ـ ـےツ*

بَــعــلــــههه -_- جـمع نویســنده هـآ گـَرم |:
بَراع مـَنـَم دُعـآ کـُنید بـشم -_-

فــعلا |: ..
 سپاس شده توسط Blązing~Ŝtąr ، Brooklyn Baby ، ~~SARA:HIVA~~
(01-05-2014، 18:56)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Blązing~Ŝtąr، Directioner girl، ツ נڅــ ـ ـ ـےツ*

ایشــآلله غَزَل هــَم بشه |: ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~~SARA:HIVA~~
سـ |=
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Blązing~Ŝtąr ، Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~~SARA:HIVA~~
(01-05-2014، 18:57)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:56)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشـآلـآ مـرضی هـَم مـیشه {: بووووس بـآی !؟ {:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~~SARA:HIVA~~
خب...
خدافض...
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Blązing~Ŝtąr ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~~SARA:HIVA~~ ، # αпGεʟ
(01-05-2014، 18:56)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:51)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــع ..
بــآی ..!!!

لطف کن گ*ه نخور|:

بشین سر جـــآت|:

هــــــوییی ... مثه ادم حرفـــ بزن بـچه ... نمیتـونی خـودتو جمع کنی جمعت کنم . Dodgy

.
.
.

بـای
بلــــه؟؟
بلـــه؟؟؟

غلط رو میکنن!
نمیخورن|:
بشـــین سر جــآت|:
بله و بـلآ . بچـه پررو جوابم میـده ..

منظـورمو نگرفتی .. گفتم هر غلطی میکنی بخـور . یعنی هر غلطی کردی بعدش بخـور .
میخـوام برم . بشیـنم تو پـارکینگ داخل ماشین .. بعد یه بسته سیگـار کرم پـاور بکشم صدای ضبط ماشینو هم زیـاد کنم برم تو حس رانندگی و حـال ...
( خـالی بستم . من سیگـار نمیکشم . )
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~KiAηA~ ، ~~SARA:HIVA~~
(01-05-2014، 18:57)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـ |=

مرضــــــو!
منو یادتع!؟
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ~~SARA:HIVA~~
(01-05-2014، 18:57)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:57)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشـآلـآ مـرضی هـَم مـیشه {: بووووس بـآی !؟ {:

عــخشـــــــــی^_^

(01-05-2014، 18:59)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:56)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــع ..
بــآی ..!!!

لطف کن گ*ه نخور|:

بشین سر جـــآت|:

.
.
.

بـای
بلــــه؟؟
بلـــه؟؟؟

غلط رو میکنن!
نمیخورن|:
بشـــین سر جــآت|:
بله و بـلآ . بچـه پررو جوابم میـده ..

منظـورمو نگرفتی .. گفتم هر غلطی میکنی بخـور . یعنی هر غلطی کردی بعدش بخـور .
میخـوام برم . بشیـنم تو پـارکینگ داخل ماشین .. بعد یه بسته سیگـار کرم پـاور بکشم صدای ضبط ماشینو هم زیـاد کنم برم تو حس رانندگی و حـال ...
( خـالی بستم . من سیگـار نمیکشم . )

نـه تو رو خُُدا بیــآ سیگــآرَم بِــکِش|:
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، ~~SARA:HIVA~~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 138 مهمان