امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(01-05-2014، 18:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـمران؟!^______^ راس میگی؟! راس میگی؟! بگو جون فـاطی؟!!!!

جیغغغغغغ^________^

حالا عمران کی هست؟!._.

این لحظات آخر که داشتیم از خونه میرفتیم بیرون کار داشت به جاهای باریک میکشید :|

کلی گریه کردم به هق هق افتاده بودم :| خیلییی ترسیده بودم |: بعدش که داداشم رو گذاشتم

با دوستم رفتیم یه دور زدیم دل داریم داد یکم اسکل بازی در آوردیم بعدش برگشتم خونه ی داییم

اینجا نت داره (: الان آروم شدم !!

ولی نرفتم خونمون :|
خخ آرعععع عمراننننننننننننننننن ^_^ جون تُ ^___________^

:| عمران یکی هس که دوسم داره (: بعد دوسال دوباره پیداش کردم نتش قطع شُده بود ^_^

من فک کردم دیگه نمیـاد ولی یهو رفتم تُ اون سایته دیدم که بهم پیام داده :| گُف ادرسفلش رو بده که میخوام بات حرف بزنم هیچی دیگه ^_^

هیممممم (: منم اکانت پسر داییم رو براش آماده کردممم ^_^ (ـ_ـ*)

معلوم نی چی میخواد بهم بگه :|

عزیزمممم ): خوبه باز الـان آرومییی عشقممم Heart
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 45
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(01-05-2014، 18:26)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:25)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:23)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:22)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه جوری یه نفر رو نویسنده می کنن ؟ 
آیا من شرایطو دارم
آری فرزندم.....
اینجا هر کی بخواد یه درخواست میده بعد24 تا 48 ساعت آتی نویسنده میشه.....
تو رو که رو هوا میزنن......
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 45
واقعا ؟
پ ن پ......
من اینجا به راهنمایه کاربرا معروفم........
بعد تو میگی واقعا؟
زرشک-_______-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مممنون 
البته اگه راهنماییت درست باشه
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(01-05-2014، 18:25)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:21)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:16)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـآی کــیـآ <: ^_^

هــــآی غزی^__^

میخوام بت بگم خــآله غزی^__^

خـوبی!؟ خـوبـــَم |:

||:

منم خوبم غزالکم(:
از کجــآ میدونستی میپرسم؟؟؟؟
(01-05-2014، 18:25)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:21)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:18)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:14)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه جفت عکس آپلود که کردم که فکـــ نکنم دیده باشـید . . .

ولـی دلم نمیـاد بزارم . بچـه ها حسودن یه وقت منو چشم میکنن .Big GrinBig Grin

هویج |:
کف کیر داری؟
Big Grin

شلغم گندیده .

کف کیر چیه ؟؟ آی ملـت بیـآید ببینید این بی شرم از من چه میخواهد .. Big Grin

بزنم لهت کنم؟
من نوشته بودم کف گیر
چرا نوشتمو عوض میکنی؟
>__<

شرم کن شرم . از بچه های فلش نمیترسی از عمو صابر بترس . از عمو صابر نمیترسی از خدا بترس ... >___<
پس چرا نوشتی کف کیر داری ؟؟؟ منظورت چی بود ؟؟

فـاطی ، غزل , دنیا . زنگ بزنید گشت ارشـاد بیـاد . Tongue

چرا جو میدی
همه برین نوشته اصلیمو بخونین
خفت میکنم آشخال کله پاچه خوار
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
حکایت ما دایرکشنرها ~~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload7.ir/imgs/2014-05/31582542971594112147.jpg

میزارمش واس امضام (: از فاز غم بیاید بیرون (:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє
(01-05-2014، 18:24)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:20)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:12)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:11)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:09)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هییییییییییییییییی مواظب حرف زدنت باشا من هی نمیخوام چیزی بگم
تو هی شرو میکنی من با هر کی دعوا کردم الان باش دوستم ولی مگه تو میذاری؟؟؟نمیخواد چیزی بگی دعوا درس میشه من دوس ندارم.

بیـخیـالش ...

دعـوا نداریم با کسی دنیا .

حآلـآ تو بیخیـآل شو . خب ؟
باشه باشه الان سلفمو کنترل میکنم ولی فقط به خاطر تو.
مرسی .

(01-05-2014، 18:13)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه جفت عکس آپلود که کردم که فکـــ نکنم دیده باشـید . . .

ولـی دلم نمیـاد بزارم . بچـه ها حسودن یه وقت منو چشم میکنن .Big GrinBig Grin

بده به خودم

چشم .

هوووووی!

پســـره!

من اون موقع ها عکستو خواستم نداده بودی!

الــآن حقــــت نیس فحش بــآرت کنم؟؟؟

اون قدیمـا بود .. بعد اون من 2000 تا عکس تو خصوصی دادم . 20 تا تو تاپیـک عکس از خود و اتاق شخصی .
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
خدافظ...|:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~KiAηA~
(01-05-2014، 18:25)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو یه بار دیگه هم قصد رفتن داشتی......
اینم اونجوریه؟

نع دفعه قبلی من میخواستم برم که مهلا دوستم بهم زنگ زد و التماس کرد برگشتم :|

غیر از اون باس خاطر بچه ها برگشتم دفعه ی پیش وگرنه من رفته بودم .. تا دو هفته نیومده بودم فرزندم ..

الـان مث قبل نی (: میریم هیچی هم مانع نرفتنم نمیشه (:

البتـه اگه عمران تا فردا بیاد همون فردا میرم :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 45
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
هِی یو سُکوت..
سَلامـــــــــــ....
مَهتاب تو گرومهـــ..
اَز اونجایی ک رُِفقای مَهتابـــ رَفیقایـــــ ما هَم هَستن میخواستم بِدونم میای تو گرومــــ...؟
(01-05-2014، 18:23)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:22)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه جوری یه نفر رو نویسنده می کنن ؟ 
آیا من شرایطو دارم

آیا تو 9 موضوع داری؟

چی چیو 9 موضوع ؟؟

من امروز سوال کردم گفت 60 موضوع . مهم اونم پرُ بازدید .

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان