01-05-2014، 18:24
(01-05-2014، 18:20)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-05-2014، 18:12)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرسی .
(01-05-2014، 18:11)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه باشه الان سلفمو کنترل میکنم ولی فقط به خاطر تو.
(01-05-2014، 18:09)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هییییییییییییییییی مواظب حرف زدنت باشا من هی نمیخوام چیزی بگم
تو هی شرو میکنی من با هر کی دعوا کردم الان باش دوستم ولی مگه تو میذاری؟؟؟نمیخواد چیزی بگی دعوا درس میشه من دوس ندارم.
بیـخیـالش ...
دعـوا نداریم با کسی دنیا .
حآلـآ تو بیخیـآل شو . خب ؟
(01-05-2014، 18:13)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-05-2014، 18:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه جفت عکس آپلود که کردم که فکـــ نکنم دیده باشـید . . .
ولـی دلم نمیـاد بزارم . بچـه ها حسودن یه وقت منو چشم میکنن .
بده به خودم
چشم .
هوووووی!
پســـره!
من اون موقع ها عکستو خواستم نداده بودی!
الــآن حقــــت نیس فحش بــآرت کنم؟؟؟