امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(01-05-2014، 16:16)...Sogand♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعـــــــی

(01-05-2014، 16:15)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامO.O

سلآمـ

خوبی؟=)
 سپاس شده توسط RєƖαx gнσѕт
آگهی
(01-05-2014، 16:19)♥amir ali♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 16:13)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام امیر علی خوبی عایا؟
بله..راستی یه سوال شما منو از کجا میشناسی؟
و چرا مرضیه باید به شما بگه پارمی وقتی اسمتون آتوساست؟
(این سوال واسه دیروزه)

(01-05-2014، 16:14)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 16:11)♥amir ali♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 16:09)...Sogand♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 16:07)♥amir ali♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منه بدبخت سلام دادم خیر سرمcrying
من آخر از دست شما ها دیوونه میشم!

سلآمـ
وای یه سلام
سلام!Rolleyes

(01-05-2014، 16:09)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 16:07)♥amir ali♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منه بدبخت سلام دادم خیر سرمcrying
من آخر از دست شما ها دیوونه میشم!

سلام.ناشناسیUndecided

بله تقریبا
اکی الان تو کی هستی؟آواتارت کیه؟و...

مکن امیر علیم شاید frost یا anakin رو بشناسید من از اقوامشون هستم!
آواتارم هم یه بنده خداست!
حــــــــــــــــــــــــــــالا یه آواتار توپ بت میدم...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 26
 سپاس شده توسط ♥amir ali♥
(01-05-2014، 16:18)رکسانا h/2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 16:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژیــ خـوبی ؟ . . .

----------------------

هنگامهـ ریـآضی چـَن درس خـونـدی !؟ ..

همه رو خوندم به جز سه درس اخر.تو چی؟؟؟تونستی خوب بخونی؟؟؟

خـوبهـ .. من خـوب خـونـدم ولی س درس بیشـنر نخـونـدم .. !!
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط رکسانا h/2
(01-05-2014، 16:17)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 16:16)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان منم وایت بکسرو بردارم؟Huh

واااااااااااااااااااااااااا پســـــــــــــت یعنی گروه منحلـــــــــــــــــ؟/؟/؟/
کی گفته منحله من فکشو بیـارم پآیین ؟؟؟ Dodgy
(01-05-2014، 16:20)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 16:16)...Sogand♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعـــــــی

(01-05-2014، 16:15)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامO.O

سلآمـ

خوبی؟=)

ای بدک نیستم
تو چی؟
^ـــــــــ^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MADE IN AM
من رفتم دیگه .خدافظ . روز خوش
 سپاس شده توسط Dead Silence
ســـرم درد مـــیکـــنه-__-
^__^

(01-05-2014، 16:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژیــ خـوبی ؟ . . .

----------------------

هنگامهـ ریـآضی چـَن درس خـونـدی !؟ ..
اوهوم^-^
ت خوبی؟
بـآی هنگامـهـ . .

مـنم میخـواسَم بـرم ! ت اومـدی بخـآطـرن مـونـدم .. !!Angel
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(01-05-2014، 16:22)...Sogand♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 16:20)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعـــــــی

سلامO.O

سلآمـ

خوبی؟=)

ای بدک نیستم
تو چی؟
^ـــــــــ^
خوبم مرسی=)
چ خبر؟=)

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 45 مهمان