امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

هلنیـــــــــــــــــــــ لطفعلی خان و دیدی آیا؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 21
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ ، !~IмДи~!
آگهی
(01-05-2014، 15:58)...Sogand♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:55)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:54)...Sogand♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآمــــ

عشخم ♥

تو گفتگو میومدی ما نمیدونستیم ؟ ^_^

اوووووووو من که همیشه اینجآ پلآسم

ای بیشعور !!

پس وقتی من هستم نمیای هاان ؟ ^_^
(01-05-2014، 16:02)رکسانا h/2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:59)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:57)رکسانا h/2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:55)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:53)رکسانا h/2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیه تو که میدونی منظورم از اسم مخففم چیه پس نزار بگم.از اون اسم بیزارم.

از اسم هنگامه بیزآری ؟ -_-

چـرآ ؟ -_-

اسـم به ایـن قشـنگـی -_-

نه از هنگامه بدم نمیاد.از اون کلمه مخفف اسمم بدممیاد که افتاده توی دهن همه.Angry

سحـر جـون انـداخـت تو دهـنه مـن ^ـــ^

هــووووووووم ! جترئت داری به اونـم بگـو ! هرکـی نگـهSleepySleepy

اگه به اول اوله نگاه کنی میبینی اول ریحانه گفت بعد هم تک تک افتاد رو زبونا

مهم نی اول کی گفــهــ ..

مهـم ایـنـهـ کـهـ کـی انـدآخ ت دهـنـهـ مـَ !! ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط رکسانا h/2
دنیـا من که خصوصی ندارم ؟؟؟×!××××
(01-05-2014، 16:05)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلنیـــــــــــــــــــــ لطفعلی خان و دیدی آیا؟

توضیح (::
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
فعلا تو گروهمون2نفریم
5نفر لازم داریم
ولی قرار نیس همه بدونن
همین5نفر کافیه
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 21

من دیع باس برم

برم نی نی ایلینی را ببینم>___<

بای عشخیای من

اگ کاری داشتید پ,خ بگید
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Dead Silence ، # αпGεʟ ، ツClas$i☪ J☯ ツ
(01-05-2014، 16:04)...Sogand♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 16:03)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 16:00)...Sogand♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم عشخی
هیشی بآو
=)

چرا آوـاتـارت داره گریه میکُنه!؟ /:

اون؟
سلنـآس
یه تیکه فیلمه
میدونم سلناس خُ .. ولی من تورو میشناسم هروقت ناراحت باشی اینجور آواتارارو میزاری. .
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 21
 سپاس شده توسط RєƖαx gнσѕт
(01-05-2014، 16:05)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:58)...Sogand♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:55)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:54)...Sogand♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآمــــ

عشخم ♥

تو گفتگو میومدی ما نمیدونستیم ؟ ^_^

اوووووووو من که همیشه اینجآ پلآسم

ای بیشعور !!

پس وقتی من هستم نمیای  هاان ؟ ^_^

من آنم تو آفی
تو آفی من آنم
خود درگیری دآریم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MADE IN AM
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ツClas$i☪ J☯ ツ
اوخ به یکی گفتم 10 دیقه دیگه زنگ میزنم 1 ساعت شد .

من برم تـآ پـارکِ سره خیـآبون با یکـی صحـبت کنم . بیـام .

فعـلا .

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان