امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

حتما ببینید^__-

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=79654&pid=1835456#pid1835456

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=104486
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

آگهی
(01-05-2014، 13:12)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 13:09)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 13:05)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم می خوام صورتی شم
-____-

بغیر از کلیپ جااهای دیگه هم تاپیک بزنید شراطتون خوبه
واقعا؟
عجب-_-
بغیر از کلیپ کجا تاپیک برنم؟(حدود 20 تا تاپیک هم تو بخش تصاویر دیدنی دارم=) )
توی گفتگو آزاد تو بخشای مختلفش اسپم هم ندید
Channel
اینـــــقدر حرس خوردم،دوســـال پیر شدم...
ینی اینقدر فلش رو من تاثیر داره|:
یکــــی منو بگـــــیره...
بیهوش شـــــدم...
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
تکست من ......تنهام میفهمی؟بی تو هیچم///نبوده هیچکس و هیچ چیز آره بیشم///تنهام میفهمی؟صدامو داری؟///صدامو داری؟دارم داد میزنم روزگاری///فریادم میرسه به اون بالا ها ///به اون خدایی که میگه تویی بی من تنها///آره شاید تو نباشی هیچوقت پیشم///ولی اینو بدون بدون تو تنها نمیشم/////////////
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 210
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(ـ_ـ#) هعیییی زد تُ ذوقم :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 210
 سپاس شده توسط ERF@N ، !~IмДи~! ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-05-2014، 13:13)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 13:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 12:34)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 12:26)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='Jastin' pid='1835452' dateline='1398935701']

ایـــمان اسـتعــداد داری،بنویـــس...

کـــآرت خـــوبــه(:

آیســــآن تو هـــم همینــــطور،تکــــستـــآت بــآحــآله(:

دوســـت داداشـــم آهنگ ســآزه،تفریحی کار میکــــنه،ولی کــآرش فوق الـــعادس،یکــــی کــــآرشـــو 300 هزار تومـــن خـــرید|:
مـــن یکـــی از آهنگــآشو دارم(:

مـا تکست فروش نیستـیم مـا رپـریم ...

IMAN & DO0NYA .

من مگـــه گفــــتم تکســـــت فروشـــــی؟؟؟):

آخ جونم ایمان
برا چـــــــــــی؟
دونیــآ کــ میگـــــه تویی؟؟؟
(01-05-2014، 13:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خودش بگو یه تکست از خودش بگه ببین چه تهفه ایه(#ـ_ـ)
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(01-05-2014، 13:17)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 13:13)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 13:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 12:34)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 12:26)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='Jastin' pid='1835452' dateline='1398935701']

ایـــمان اسـتعــداد داری،بنویـــس...

کـــآرت خـــوبــه(:

آیســــآن تو هـــم همینــــطور،تکــــستـــآت بــآحــآله(:

دوســـت داداشـــم آهنگ ســآزه،تفریحی کار میکــــنه،ولی کــآرش فوق الـــعادس،یکــــی کــــآرشـــو 300 هزار تومـــن خـــرید|:
مـــن یکـــی از آهنگــآشو دارم(:

مـا تکست فروش نیستـیم مـا رپـریم ...

IMAN & DO0NYA .

من مگـــه گفــــتم تکســـــت فروشـــــی؟؟؟):

آخ جونم ایمان
برا چـــــــــــی؟
دونیــآ کــ میگـــــه تویی؟؟؟
دنیا خانمی نه دونیا
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
فقط 3 تا سپاس^__^
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط !~IмДи~!
(01-05-2014، 13:18)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 13:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خودش بگو یه تکست از خودش بگه ببین چه تهفه ایه(#ـ_ـ)

کی تکست از خودش بگه؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 96 مهمان