امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

(01-05-2014، 10:39)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 10:37)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 10:34)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 10:28)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 10:21)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــآ کـه دیگــه دوست شُمــآ بـه حِســآب نمیایــم(!!!) ..
:|
:||||
چراع؟:|

ایــنو مَن بــآید ازَت بپُرســَم|:
چـــرآع؟-_-
ت محل نمیدی:|
وآلــآ مَن تـو لیسـت دوستــآت نیسَم-_- ..
خــوبی؟(:

منم نیستم-___-
خوبم ت خوبی؟^-^
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
(01-05-2014، 10:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 10:31)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اين يارو قشنك تابلوإ اولين باره عضوشده آواتاروحالتو فونتورنكوبصورت خودجوش يادكرفته من تا4ماهه اول نميدونستم آواتارجطوري بزارم ازخودم -___-

من وقتی عضو شده بودم . بلد نبودم چطور پیـام یا پست بدم .

رفتم تو گفتگو ازاد تاپیک زدم نامردا بیـاین کمکم کنید . نمیتونم ارسال کنم . Big Grin

بعد ملـودی ( آوآ ) اومد گفت دیگع نبینم تاپیـک بزنی و برو این جا مشکلت حل میشه . و تاپیـک رو بست . Big Grin

پوووف...
من اولین باری که اومده بودم،تقریباهیچ کاری بلد نبودم جز نظر دادن|:
فقط موضوع هارو میخوندم|:
نظرمام هم همــه اســـپم|:
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Brooklyn Baby
برید تو این پنج تا . با محـل زندگی من و دیدنی هاش اشنا شید . تو یکیشون عکس منو داداشم هم هست . Sleepy

الـان بچه های قدیم بودن سریع میرفتن سپـاس میدادن .
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=104835مجموعه تاریخی عباس اباد بهشهر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=104836 مجموعه تاریخی صفی اباد بهشهر
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=104837 ﺷﻬﺮ ﺗﺎرﯾﺨﯽ ﮔﻮﻫﺮ ﺗﭙﻪ در مازندارن
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=104848 شبه جزیره تالاب میانکاله بهشهر
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=104851 ﻏﺎر ﺑﺎﺳﺘﺎﻧﯽ ﻫﻮﺗﻮ (دوره ﭘﯿﺶ از ﺗﺎرﯾﺦ) _ مازندران
مــَرضــی بـآهـآت قَهرَم ..-__-
پیــآم ..|:
میــخواستَم پیــآم بِدَم)))))):
 سپاس شده توسط Dead Silence
هــــــــــــآی

خوشمــــــــــ نیومــــــد

بـــــــــــــآی
Unknown
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 194
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، !~IмДи~! ، Brooklyn Baby ، Dead Silence
(01-05-2014، 10:42)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اينجادوتااكانت ازدست دادم_بشت سرهم ده تاتابيك مسخره زدم ي هفته محروم شدرفتمsad girlساختم ك سايت بكيد اونم با4000تالايك بريدبعداينوساختم ^___-

من اوآیل یه تاپیـک زده بودم .
عنوانش این بود : ایـا میخواهید دوست دختر یا پسر داشته باشی ؟

بعد که میرفتی تو . نوشتم : هر کی که دنبـال زوج میگرده خصوصیات خود و اون فردی که دنبالشه رو بنویسه . بسم الله .

بعد منو تحقـیر کردن . منم سریع همه رو پیـاک کردم و تغیر موضوع و عنوان دادمش . Big Grin
 سپاس شده توسط Thyme ، Brooklyn Baby
(01-05-2014، 10:47)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 10:42)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اينجادوتااكانت ازدست دادم_بشت سرهم ده تاتابيك مسخره زدم ي هفته محروم شدرفتمsad girlساختم ك سايت بكيد اونم با4000تالايك بريدبعداينوساختم ^___-

بعد که میرفتی تو . نوشتم : هر کی که دنبـال زوج میگرده خصوصیات خود و اون فردی که دنبالشه رو بنویسه . بسم الله .

بعد منو تحقـیر کردن . منم سریع همه رو پیـاک کردم و تغیر موضوع و عنوان دادمش . Big Grin

یــآدَمه|:
بعد بـآ خودَم گُفــتَم چِــقَد این یــآرو اُسکُلــه ..|:

(01-05-2014، 10:42)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 10:39)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 10:37)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 10:34)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 10:28)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
:||||
چراع؟:|

چـــرآع؟-_-
خــوبی؟(:

منم نیستم-___-
خوبم ت خوبی؟^-^

تـو کـه هَســتی !
آری خــوبَم^_^
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(01-05-2014، 10:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 10:47)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یــآدَمه|:

(01-05-2014، 10:42)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـــرآع؟-_-
خــوبی؟(:

منم نیستم-___-
خوبم ت خوبی؟^-^

تـو کـه هَســتی !
آری خــوبَم^_^

اون مـوقع من اونو زده بودم تو میخـواستی بیـآی اینترنت پریز تلفنو میکردی تو پریز برق .

بعله ..

ولی فکــ کنم کیـآنـآ یادش باشه .. فک کنم گفته بود ایمان از تو انتظآر نداشتم . Sleepy
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~KiAηA~
(01-05-2014، 10:51)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 10:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یــآدَمه|:

خــوبی؟(:

منم نیستم-___-
خوبم ت خوبی؟^-^

تـو کـه هَســتی !
آری خــوبَم^_^

اون مـوقع من اونو زده بودم تو میخـواستی بیـآی اینترنت پریز تلفنو میکردی تو پریز برق .

بعله ..

ولی فکــ کنم کیـآنـآ یادش باشه .. فک کنم گفته بود ایمان از تو انتظآر نداشتم . Sleepy

اوهــوع ..
من از 10 ســآلِگی تـو نِت به ســَر میبــَرَم-_-
اصلــا نمیدونم چه جوری بــآ تلفن وَص شَم ..|:
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(01-05-2014، 10:46)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــَرضــی بـآهـآت قَهرَم ..-__-
پیــآم ..|:
میــخواستَم پیــآم بِدَم)))))):

همینجـآ بگـو -_-

اعصـآبم خـوردـ, ..)":
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان