امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

(30-04-2014، 21:22)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 21:18)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 21:17)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 21:15)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این رزیدنت اویل چیه که حتی برادرو بابام عاشقشن؟UndecidedHuh

بازی:|
هیچکس تو ایران نمیتونه تو رزیدنت اویل رو دست من بزنه!
داداش من مث کف دستش این بازیو میشناسهSleepy

=) ازش بپرس تا حالا تو اویل 5 تو قسمتی که باید رکورد بزنی تا حالا درجه ی ss رو آورده؟؟؟:| اگه اویلو میشد آنلاین بازی کرد من الان اولین نفر سرور بودمRolleyes
از سوال تیزهوشان بدتر:ess:

بابا خودم زامبی شدمUndecided
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 173

سپاس شده توسط رکسانا h/2
آگهی
سلام عرفان.
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط ERF@N
(30-04-2014، 21:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 21:21)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 21:20)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود[sup] ( ..)[/sup]

نمیتونی زودتر بیای ؟ =/

دیر اومـدی رکی رفـ -_-

ملیتا هم نی -_-
رکی و ملی اینقدر مهمن؟*__*

پ ن پ تو مهـمی =/

این عکسه چیه ؟ خالی بـندی بـآآآو =/

مگه میشــه ؟ عمـراََ -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N
سلام:>>
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Albert wesker ، رکسانا h/2 ، βΑllεяiηΑ♡
 سپاس شده توسط Dead Silence ، # αпGεʟ ، Albert wesker
(30-04-2014، 21:24)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 21:22)♥amir ali♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 21:20)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 21:17)♥amir ali♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 21:14)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
بازی میکنم؟من کرم رزیدنت اویلم=)
وای من فقط 4 بازی میکنم یعنی تا حالا 7بار از اول بازی کردم
عاشقشم مخصوصا وسکر با لون

(30-04-2014، 21:15)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این رزیدنت اویل چیه که حتی برادرو بابام عاشقشن؟UndecidedHuh

یه بازیه اکشنه و تقریبا ترسناک به درد دخترا نمیخوره البته دختر عموهام از من حرفه ای ترن!Smile

من از اویل زیرو باری کردم تا اویل 6 و راکون سیتی!
کل اسلحه های بینهایتشو باز کردم .با تفنگ بی نهایت خیلی حال میده بازی کرد!

نه من با بینهایت حال نمیکنم حال بازی به اینه که تیر نداشته باشی تا با چاقو بزنی!Wink

با چاقو فقط میتونی زامبیای عادی رو بکشی.
اگه غولی یا جونوری جلوت سبز بشه با چاقو اصلا هیچ کاری نمیشه کرد=(

نه خداییش خوب اومدی اونا فقط با آر پی جی اونم بی نهایتش راه به راه بزنی!25r30
 سپاس شده توسط Dead Silence ، رکسانا h/2
(30-04-2014، 21:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 21:20)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم فلشخور چی داره ک هیچجا نمیرم، فقط اینجام!!

لامصــب بدجـوری معــتآد میکــنه =/

الآن دارم تار میبینم دیگِ!

چَن لحظه بعدم میرم تو کُما : )
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، رکسانا h/2
(30-04-2014، 21:24)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 21:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـام عرفان خان .. خوب هستین!؟

تبارک الله و ربی. به مرحمت شما

حاج آقا اومدم پیشتون استخاره .. (ـ_ـ*) ..

میشه برام بگیرین!؟ .. (ـ_ـ*)
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 173
 سپاس شده توسط رکسانا h/2 ، ERF@N
(30-04-2014، 21:20)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن کلا از بازیهای اکشن بدم میاد
ولی از سربازاش خوشم میادConfuseds32:
اوه اوه فک بدنکنیدا
ویرایش شد

سپاس شده توسط رکسانا h/2
(30-04-2014، 21:25)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 21:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 21:21)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 21:20)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود[sup] ( ..)[/sup]

نمیتونی زودتر بیای ؟ =/

دیر اومـدی رکی رفـ -_-

ملیتا هم نی -_-
رکی و ملی اینقدر مهمن؟*__*

پ ن پ تو مهـمی =/

این عکسه چیه ؟ خالی بـندی بـآآآو =/

مگه میشــه ؟ عمـراََ -_-
همانا تنها من مهمم و تنها من میدانمو شما نمی دانید-__-

باور کن!
 سپاس شده توسط Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 67 مهمان