امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

(30-04-2014، 20:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 20:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از انگشتای دستم بدم میاد (ـ_ـ*) خیلی بیریختُ کج و کولس :| ..

منم بخاطر تکواندو همه ی انگشتام در رفته کج شده دیگهه |: دست های استادمم همینجوریهه|:

خدافض -_-

خدافظ...
 سپاس شده توسط رکسانا h/2
آگهی
(30-04-2014، 20:33)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 20:31)♥amir ali♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 20:28)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 20:27)♥amir ali♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بیچاره سلام دادم خیر سرم!Dodgy
بعد یکی بهم سپاس میده انگار حرف باحالی زدم!Dodgy
هاع؟
پسر عمو مرضی؟
بله تازشم مرضی نه مرضیه اسم به این قشنگی رو کامل میگن
خوبه اونم بهتون بگه آتی!Sleepy

(30-04-2014، 20:28)رکسانا h/2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه سپاس که چیز خاصی نیست.اره خب من همه جا میدم سپاس.الان تیکه که ننداختی؟؟؟؟
نه من اصلا تیکه ننداختم منظورم این بود که جواب سلامو باید داد!Smile
پارمی میگه منم میگم مرضی
چه پسر عمویی
اگه پسر عمو منم اینجوری بود یه خودکشی میزدم

اون وقت که چه؟
خودکشی میخواد پسر عمو داشتن؟Huh
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 165
 سپاس شده توسط رکسانا h/2
(30-04-2014، 20:34)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 20:33)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تآرخ سلآمت کووو
بی تلبیت

سلام کردم دیه : )

مرضی بآ دوسم آشنآ شو!
خعلی بآنمکههههه
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، رکسانا h/2 ، Dead Silence
(30-04-2014، 20:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با سوزن و پرگار رد میندازین؟!|:

از رد ها مشخصه کاملا |:

خود آزاری ؛ هع !!

من با میخ شکسته رد میندازم با کاتر و شیشه میبُرم |:

عزیزم :| ..

من میگم شیشه شیکوندم تُ دستم ..

هع ..

میخ !؟ -_-

کاتر؟ .. چرا الـان زنده ای ؟! :|

با کاتر وقتی ببری خونی که ازت در میره زیاده و باعت مرگ میشه ..

پس تُ الـان زنده ای ینی مُجزه شُده!؟ (ـ_ـ*)

تاحـالـا دستتو زیر اُتـوی داغ گُذاشتییی ؟! ^_^ خخ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 165
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، رکسانا h/2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
: )

خدافسی ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، رکسانا h/2 ، Ƒαкє ѕмιƖє
(30-04-2014، 20:40)♥amir ali♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 20:33)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 20:31)♥amir ali♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 20:28)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 20:27)♥amir ali♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بیچاره سلام دادم خیر سرم!Dodgy
بعد یکی بهم سپاس میده انگار حرف باحالی زدم!Dodgy
هاع؟
پسر عمو مرضی؟
بله تازشم مرضی نه مرضیه اسم به این قشنگی رو کامل میگن
خوبه اونم بهتون بگه آتی!Sleepy

(30-04-2014، 20:28)رکسانا h/2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه سپاس که چیز خاصی نیست.اره خب من همه جا میدم سپاس.الان تیکه که ننداختی؟؟؟؟
نه من اصلا تیکه ننداختم منظورم این بود که جواب سلامو باید داد!Smile
پارمی میگه منم میگم مرضی
چه پسر عمویی
اگه پسر عمو منم اینجوری بود یه خودکشی میزدم

اون وقت که چه؟
خودکشی میخواد پسر عمو داشتن؟Huh
میگم چه پسر عمو خوبی
والا پسرعمو ما به من نخود بده خیلیUndecided

سپاس شده توسط رکسانا h/2 ، ♥amir ali♥
(30-04-2014، 20:40)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 20:34)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 20:33)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تآرخ سلآمت کووو
بی تلبیت

سلام کردم دیه : )

مرضی بآ دوسم آشنآ شو!
خعلی بآنمکههههه

کِی میــــــخوای بـــــــــــخوابی عآیآ؟؟ 0 _ 0
 سپاس شده توسط رکسانا h/2
(30-04-2014، 20:38)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی کِی میخوابی؟ :!
سه چهآر صبح!
 سپاس شده توسط رکسانا h/2 ، ▪неизвестный▪
هنگامه به موضوعات سپاس دادم

سپاس شده توسط رکسانا h/2
اینکارا رو نکنین هرچن خعلی کیف میده
=/
خدافظ
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، رکسانا h/2

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 102 مهمان