30-04-2014، 19:47
(30-04-2014، 19:37)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-04-2014، 19:33)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-04-2014، 19:27)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پوفف...
(30-04-2014، 19:25)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-04-2014، 19:22)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نع .. 2 تا 7 تایی داد ... ترکـوند منو . باش حرفـ زدم .. یع 7 تایی رو لغو کرد . بعد گفت یه هفته تو تعلیق . باهاش چونه زدم کردم 5 روز ...
الـانم یـادش رفته ..
-__-
عجبــآ!
شیوا که اینطوری نبود!
دلیل اخطارت چی بود؟
مثـله همیشـه گفتـگو ترکیـد بدتر از همـیشه . بچه ها گفتن بریم یه چت روم راحت چت کنیم .
منم لینکـ چت روم خودمو دادم . اونم به خاطر تبلیغ داد .
شانســــت مثل من خرابــه!
خو تو پ.خ میدادی|:
فک کنم شیوا ازت داشت...میخواسست خالی کنه...
نمیدونم....
ولش...
منم یه دور همینطوری شده بودم،عرفان کرده بود...
جو برم داشته بود...
کلا با فلش خدافظی کردم!
بعد دوباره برگشتم...
همه رو برق میگیره ....مارو گــــ*ز ادیسون!
خخخخخخ ^__*
اره احتمـالا داشت ..
میـخواستم به امیـر یـآ عرفـان یـا ایمـان بگـم . بعـد یـادم افتـاد مـاکـآن پشتشه .. بعد عرفـانشونم ازش میترسن .!
از عرفــآن میترسن؟؟؟
خو چـــرا به اون نگفــــتی؟