امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

(30-04-2014، 19:39)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 19:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 19:33)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این سوسول بآزیا چیع ! ؟
اشرام ! ؟
من حآۀم از شاهین نجفی بهم میخوره گور باباش !
منم fan tataloo ahmadvand pashaei هستم :|

آخ آخ الان عرفان یا امیر اینجا بودن .. پارت میکردن |:

پاشایی کیه؟!احمدوند چیه؟!-- _ --

فقط تتلو (;

+آیسی چیزی بت نمیگم چون میدونم خودت خسته میشی و حرف میزنی !! |:

جلو روشونم میگم کی میخوآد بهم حرف بزنه ! ؟ :|
ک* خول !
احمدوند !
مرتضی پآشآیی رو نمیشنآسی ! ؟
برو بمیر !
حرف بزن ببین چیکارت میکنن |:

نه نمیشناسم-_- لابد دو تا چیزن دیهه-_-

آخه برادر من مگه من ایرانی گوش میدم؟! |: فقد سوگند و تتل گوش میدم !!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
چـــرا همه از ایرانیا بدشون میاد ؟ =(

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(30-04-2014، 19:40)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی موضوع تکراری رو ببنده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=104762

تو اینجــآ مدیر میبینی؟؟؟
خو گزارش بده!
(30-04-2014، 19:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 19:31)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احـمد چه خـبر ؟؟

رفتیـن میـدون تیـر عباس ابآد ؟؟ Big Grin
تفـنگــو ترکوندم .. کلـآٌ 8 تا فشنگ داشت 4 تاشو ریختم پـایین بلد نبودم جا بندازم یواشکی انداختمش تو علفـآ .
بعـدش رفتیم همون جا که قـایق اجاره میدن . با دوستام قلیون 2 سیب زدیم جلو معاون مدرسه .. حال کردیم . Big Grin

بعد مینی بوس اومد مجبور شدیم رهـاش کنیم .
کناره اردوگاه ما دخترا رو اورده بودن . معلمه داشت طرز استفـاده از RPG رو نشون میداد ما حواسمون به جیغ جیغ دخترا بود Big Grin

حال کردیم .

من 30تا پوکه بلند کردم !
عرقم خوردیم !
امیر مست کردع بود شفتی ! خخخخخخخخخخخخ Big Grin
خخخخخ ... من رفتم یه فشنـگ بلند کنم اون فرماندهه منو دید . گفت 5 بار دوره زمین بچـرخ . نفسم بند اومد .. دور تا دور میچرخیـیدم .

امیر ؟ خخ . مـا هم خـُل و چل بازی در میـاوردیم خنده . با ایستک انگور به سلامتی دختر خاله ی یکی از بچه ها نوشیدیم و فقط اَدای مستا رو در اوردیم ... ماست میزدیم تو سرو و صورت هم . کثافت کاری بود . بعد اون پسره دخترا رو دید شیر شد بساط ما رو بهم زد . ماهم دیـگه فقط میخندیدم و به در و دیوار میخوردیم ...

Big GrinBig Grin

امیر پری روز یه کاری کرد که سـوژه شده برآم ... اخ اخ .Big Grin
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(30-04-2014، 19:42)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس بزآرم ! ؟ Big Grin

آری آری بزار .. با ریش بزار !!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~
(30-04-2014، 19:44)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 19:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 19:31)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احـمد چه خـبر ؟؟

رفتیـن میـدون تیـر عباس ابآد ؟؟ Big Grin
تفـنگــو ترکوندم .. کلـآٌ 8 تا فشنگ داشت 4 تاشو ریختم پـایین بلد نبودم جا بندازم یواشکی انداختمش تو علفـآ .
بعـدش رفتیم همون جا که قـایق اجاره میدن . با دوستام قلیون 2 سیب زدیم جلو معاون مدرسه .. حال کردیم . Big Grin

بعد مینی بوس اومد مجبور شدیم رهـاش کنیم .
کناره اردوگاه ما دخترا رو اورده بودن . معلمه داشت طرز استفـاده از RPG رو نشون میداد ما حواسمون به جیغ جیغ دخترا بود Big Grin

حال کردیم .

من 30تا پوکه بلند کردم !
عرقم خوردیم !
امیر مست کردع بود شفتی ! خخخخخخخخخخخخ Big Grin
خخخخخ ... من رفتم یه فشنـگ بلند کنم اون فرماندهه منو دید . گفت 5 بار دوره زمین بچـرخ . نفسم بند اومد .. دور تا دور میچرخیـیدم .

امیر ؟ خخ . مـا هم خـُل و چل بازی در میـاوردیم خنده . با ایستک انگور به سلامتی دختر خاله ی یکی از بچه ها نوشیدیم و فقط اَدای مستا رو در اوردیم ... ماست میزدیم تو سرو و صورت هم . کثافت کاری بود . بعد اون پسره دخترا رو دید شیر شد بساط ما رو بهم زد . ماهم دیـگه فقط میخندیدم و به در و دیوار میخوردیم ...

Big GrinBig Grin

امیر پری روز یه کاری کرد که سـوژه شده برآم ... اخ اخ .Big Grin

امیر 15 16 پک عرق خورده بود !
 سپاس شده توسط DONT BE LAZY
(30-04-2014، 19:43)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـــرا همه از ایرانیا بدشون میاد ؟ =(

چون فک میکنن ما عربیم |:
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(30-04-2014، 19:37)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 19:34)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید میتونیم یه دیدار بزاریم ؟

این پسره گـا**د مارو ..
شمـارمو گرفته هعی زنـگ میزنه و اس میده . دهنم اسفـالت شد . هعی جوابشو نمیدم باز پی ام میده .

دیـگه دارم فـک میکنم افکـار شومی در سر داره وBig Grin

کــــــــــــــــــــــــــــــــه؟

یه مرده هست تو شهره مائه ...
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ~~SARA:HIVA~~
گزارش شد
عاطفه
احمد رضا
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 149

سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(30-04-2014، 19:44)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 19:42)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس بزآرم ! ؟ Big Grin

آری آری بزار .. با ریش بزار !!

چسب ! Big Grin
رونمایی از لباس تیم ملی ! Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload7.ir/imgs/2014-04/04119214886513800665.jpg
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~~SARA:HIVA~~ ، DONT BE LAZY

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان