امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

(30-04-2014، 15:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 15:03)"K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَ کجآ آمده اید؟
الف)آمآزون
ب)غآر
پ)بآغ وحش
ت)اَستغفرالله
این که چیز خاصی نی .. میخواد منو ادب کنه (:

بدتر از ایناشو داریم

یه جا نشستی تو فـاز خودت یدفعه ای یکی میاد نزدیک صورتت ... ||: خیلی طبیعی و عادی :|

تو اردو هـا که کلا اوضاع وحشتناکه :/

یکی میآد نزدیک صورتت . . . چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(30-04-2014، 15:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 15:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 15:03)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوـاتـارام تَه کشیدههه -_-

چه مدلی میخوای؟!(:

مُدل مثل سیاه سفید دُختروونه که تیریپش اسپُُرتههه آواتـارای منو که دیدی از همون مُدلـا داری؟! (:

(30-04-2014، 15:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این که چیز خاصی نی .. میخواد منو ادب کنه (:

بدتر از ایناشو داریم

یه جا نشستی تو فـاز خودت یدفعه ای یکی میاد نزدیک صورتت ... ||: خیلی طبیعی و عادی :|

تو اردو هـا که کلا اوضاع وحشتناکه :/

خخخخ خیلی این اتفاق ب آدم شوککک میدهههه [Big Grin] امروز برام اتفاق اُفتاد :|

من همینجوری نیگاش کردم فقد اونم گُف یا بسم الله غلط کردم آیسان الفرار :|

هار هار هار حـال میکنم از نگاهم میترسننن (ـ_ـ*) ..

اَ تو میترسندیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 114
آگهی
آیسـی بصبر تـا آپ شه (:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(30-04-2014، 15:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسـی بصبر تـا آپ شه (:

بای
فاطی
آیسی
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
ووووییی
تو روخدا به موضوعام سربزنید
بسه گردشگری برم تاریخ

(30-04-2014، 15:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسـی بصبر تـا آپ شه (:

چشم (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 114
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(30-04-2014، 15:12)"K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَ تو میترسندیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هومم از بس ک وحشیم :| ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 114
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، "K!nd~G!Яl"
(30-04-2014، 15:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واس مـن چن بـار اینطوری شده چن بار هم موقع بازی کیس پاور :|

پیشنهاد میکنم بازی کنید (: انقده خوبههه(;

یه بار هم با دو تا از دوستام رفته بودیم پارک آبی بعد دوستم گفت فک کن من لویی ام -__-

هیچی دیههه [ پس شد آنچه شد :| ]

ولی اینا اصن اشکال نداره چون دوستای صمیمیت هستن (:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، "K!nd~G!Яl"
(30-04-2014، 15:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه بار هم با دو تا از دوستام رفته بودیم پارک آبی بعد دوستم گفت فک کن من لویی ام -__-

خخخ ما اینقد اُسکال بازی در میاریم ^_^ دوستم همین دیروز بود گُف فرض کن رفتی خارج و مین و نایل رو دیدی :|

هم نایل از تو خوشش اومده هم میننن -_- کدوم رو قبول میکنی!؟ :"|

گُ،تم سخته انتخاب خُ گُقت خُ پس باید عملی انجام بشه تا قبول کُنی :|

هیچی دیگه هرکی مارو میدید ی خدا شفا بده میگفت و میرفت :|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، "K!nd~G!Яl"
تهرانیه میخواسته آبودانیه رو مسخره کنه...میره بش میگه من پیامبرتم بم ایمان بیار!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
آبادانیه باوقار عینک ریبنش رو برمیداره و زیر چشی یه نگاه معناداری بش میکنه و میگه....یادم نمیاد تو رو فرستاده باشم

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، "K!nd~G!Яl"
(30-04-2014، 15:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 15:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ ما اینقد اُسکال بازی در میاریم ^_^ دوستم همین دیروز بود گُف فرض کن رفتی خارج و مین و نایل رو دیدی :|

هم نایل از تو خوشش اومده هم میننن -_- کدوم رو قبول میکنی!؟ :"|

گُ،تم سخته انتخاب خُ گُقت خُ پس باید عملی انجام بشه تا قبول کُنی :|

هیچی دیگه هرکی مارو میدید ی خدا شفا بده میگفت و میرفت :|
خخخ اوشکول هـا ^_^ آیسان امسال یکی از بهترین سال های تحصیلیمه |:

نمیخوام تموم بشه |:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، "K!nd~G!Яl"

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان