امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

(30-04-2014، 14:44)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این میگه که حذف کردم ولی با حذف خالی نمیشه باید از خالی سازی پوشه ها استفاده کنه.....
ببین(:
فک کنم منظورش اینه ک دیروز همه پیآمآشو پآک کردع!
امروز دوبارع از بس دوسش دآرن بش پیآم دادن پر شدع(:ExclamationExclamation
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، MOHSENEBRAHIMI ، "K!nd~G!Яl"
آگهی
(30-04-2014، 14:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی!؟ ..
جونم؟! ..

(30-04-2014، 14:47)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خالی شد؟
از بقیه میپرسی؟!{: شگفتا شگفتا [:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ✘v!☻lent girl✘
(30-04-2014، 14:44)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این میگه که حذف کردم ولی با حذف خالی نمیشه باید از خالی سازی پوشه ها استفاده کنه.....

Oh la la :| ..

نع بـاو !؟ .. -_-

چ باکلـاس هع :|

آقـای نویسنـده (ـ_ـ*) ..

(30-04-2014، 14:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونم؟! ..

هستی خوب!؟ (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 111
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘v!☻lent girl✘ ، # αпGεʟ ، MOHSENEBRAHIMI ، SPORT BOY
اره باو خیلی ها پ.خ میدن
خو میخوام ببینم 0شد
اهان 0شد
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 111

(30-04-2014، 14:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2014، 14:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونم؟! ..

هستی خوب!؟ (:
مرسیی کلیی (:

شومـا در چه حالی؟!(:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
منو میبینیدUndecided
 سپاس شده توسط صالح02
(30-04-2014، 14:47)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین(:
فک کنم منظورش اینه ک دیروز همه پیآمآشو پآک کردع!
امروز دوبارع از بس دوسش دآرن بش پیآم دادن پر شدع(:ExclamationExclamation
اهان پس بگو میخواد چ.س کلاس بیاد :|

مارو باش داریم به کی یاد میدیم.
 سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl" ، ✘v!☻lent girl✘
خداحافظ.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، MOHSENEBRAHIMI ، SPORT BOY
(30-04-2014، 14:49)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره باو خیلی ها پ.خ میدن
خو میخوام ببینم 0شد
اهان 0شد
اوه اوه اوه |:

واییی راس میگی؟! |||:

به ما که هیشکیییی پ.خ نمیده .__. هعییییی "__"
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، MOHSENEBRAHIMI
زدم خالی شد
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 111

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان