امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

(29-04-2014، 21:05)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا عرفان اسم نـزآر سـتی |:

خـودم بـرآش ی اسمه تـوپ پیـدآ کـرم ||:

من اسم نزاشتم براش حقیقت رو بهش گفتم(:
Rolleyes
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 83

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Dead Silence ، ERF@N
آگهی
(29-04-2014، 21:03)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 21:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 20:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اختیار دارید شما سرور مایید:cool: در زمینه وحشی بودنSleepy

همش یه حـرفـی میاد تو دهنم پشیمون میشم از گفتنش |:

من که آیه قرآن میاد تو سرم تورو نمیدونم( ..)

(29-04-2014، 21:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشبیـد یواش تایپ کـنید >_<

دو دیقه رفتم ریاضیمو بنـویسم ! احـححححححح

هوش نچ نچ نچ آرام باش

هـوووش ؟ :/

اُشــتُر -_-

من آرومم ولی قانـونـاََ مـن داغـونم بـزآر بـرو نکـن بازی با جـونم =//
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Thyme ، ERF@N
خدا نگهداریــــــــــ همه......
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط pink lady ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، ERF@N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(29-04-2014، 21:06)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 21:05)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Rolleyes

نه دیگه در اون حـد |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط pink lady ، ERF@N
(29-04-2014، 21:07)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا نگهداریــــــــــ همه......

رفتی؟!!
من هم الان میرم عربی بخونم ساعت 1 شب میام اینجا خلوت باشع-_-

(29-04-2014، 21:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 21:06)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Rolleyes

نه دیگه در اون حـد |:

چرا در اون حدSleepy
^__^

سپاس شده توسط ERF@N ، Dead Silence
(29-04-2014، 21:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان!؟ (ـ _ ـ ) ببخشیـد /: ..

ها؟؟

(29-04-2014، 21:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 20:59)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 20:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 20:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 20:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستی بیا این حرفای عـرفانو واسم ترجمه کن نمیدونم کیو میگههه -_- :|

Dorectioner girl

|: ؟! از دوره ی قبل داغش رو دلت مونده الان یادت اومده؟!|:

اصن رفتی ببینی تاپیکای من چیهه الکی نظر میدی؟!-_- :|

همش مضخرفه-___-

عطر واندی. لوازم واندی. اعضا بدن واندی. زن واندی. عشق واندی. واندی و فلانی. واندی و اون. واندی و فتوشاپ با نیکی میناج. واندی و درد. واندی و کوفت. واندی و زهر مارoO
زهـر مـار به جونت -_- زنم واس خودت وان دی هیچکدوم زن ندارن -_-

خب تخصص من تو بخش آهنگ و موسیقیه !! -_- این تاپیکا پر طرفدار هم هست -_-

فقد وان دی هم نیس !! مایلی و جاستین هم هست !! کیتی پری هست -_-

به جـز اینا من چی بزارم آخه تو بخش موسیقی؟! |:

خوبه منم بگم شاهین فلان فلان عقاب فلان فلان نجفی فلان فلان عراقی فلان فلان چیییی بود؟! ... |:
من به واندی کاری ندارم به تاپیکات کارد دارم.

در خفا دارنSleepy

کاش فقط وان دی بود حداقل قابل تهمل ترهConfused

آهنگ و موسیقی میتوانی بگذاریBlush

نخود چی بودExclamation
 سپاس شده توسط pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(29-04-2014، 21:02)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو عزیزم راحت باش :|
لـا ، لـا ، نمیگم |: سابقه ، مدیر آزمایشی ، رفتار درست ، خودشیرینی،رای عرفان !!

اینا همهه مهمه من بدجور تو آمپـاسم|:

(29-04-2014، 21:02)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لـا ، لـا ، خشونت کـار درستی نیس(: بخاطر همون حرفی که بالا گفتمAngel

(29-04-2014، 21:03)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطیی راستی اون اکانتم تس فیس بود .. دیگه ب اون پیام نده باشه!؟ .. دسته اون یـاروئه .. لو بازی درنیاری ی وخت !؟ -_-

اصلا من نمیرم فیس تو هم نرووو :|
بـاشـه بـاشه پیام نمیدم !!

نه ؛ عکسای فیس رو دوس دارم ازشون استفاده میکنم(:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady ، ERF@N
(29-04-2014، 21:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 21:03)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 21:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 20:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اختیار دارید شما سرور مایید:cool: در زمینه وحشی بودنSleepy

همش یه حـرفـی میاد تو دهنم پشیمون میشم از گفتنش |:

من که آیه قرآن میاد تو سرم تورو نمیدونم( ..)

(29-04-2014، 21:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشبیـد یواش تایپ کـنید >_<

دو دیقه رفتم ریاضیمو بنـویسم ! احـححححححح

هوش نچ نچ نچ آرام باش

هـوووش ؟ :/

اُشــتُر -_-

من آرومم ولی قانـونـاََ مـن داغـونم بـزآر بـرو نکـن بازی با جـونم =//

باز آهنگای خالطوری گوش دادی؟!
 سپاس شده توسط pink lady ، Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(29-04-2014، 21:09)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها؟؟

بنـده عرض میکُنم کِ ببخشیـد -_- نمیـدونم واس چی ولی بام قهری گُفتم ببخشید :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 83
 سپاس شده توسط pink lady ، ERF@N
(29-04-2014، 21:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 21:02)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو عزیزم راحت باش :|
لـا ، لـا ، نمیگم |: سابقه ، مدیر آزمایشی ، رفتار درست ، خودشیرینی،رای عرفان !!

اینا همهه مهمه من بدجور تو آمپـاسم|:

(29-04-2014، 21:02)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لـا ، لـا ، خشونت کـار درستی نیس(: بخاطر همون حرفی که بالا گفتمAngel

(29-04-2014، 21:03)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطیی راستی اون اکانتم تس فیس بود .. دیگه ب اون پیام نده باشه!؟ .. دسته اون یـاروئه .. لو بازی درنیاری ی وخت !؟ -_-

اصلا من نمیرم فیس تو هم نرووو :|
بـاشـه بـاشه پیام نمیدم !!

نه ؛ عکسای فیس رو دوس دارم ازشون استفاده میکنم(:
راس میگی نگی بهتر چون بعضیا...............................
^__^

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 79 مهمان