امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کمک کنید جون داداشتون موضوع خیلی مهمه BAHARE 021 هم بیاد

سلام.
سری قبلی تو این موضوع دوستان متوجه حرفای من نشدن و گفتن رمز بزن اسمو..
.
تو این موضوع دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=104459

اما این واسه من میاد!!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کمک کنید جون داداشتون موضوع خیلی مهمه BAHARE 021 هم بیاد 1

از دوستان گلم مثل دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کمک کنید جون داداشتون موضوع خیلی مهمه BAHARE 021 هم بیاد 1 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
P҉A҉R҉S҉A҉

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کمک کنید جون داداشتون موضوع خیلی مهمه BAHARE 021 هم بیاد 1 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[b]bahare_021
[/b]

میخوام که کمک کنن
 سپاس شده توسط ♠♥♦یاسمن☻☻ ، BlAcK dAy ، ✘PETER✘
آگهی
:|..........

خوب از دوستان گلت خواهش کردی از مآ نخوآستی بنآبراین به منم مربوط نیست....Dodgy
 سپاس شده توسط دایی رضا
عکس داره لود میشه هنوز ..!
نگران نباش الان میگم باس چیکار کنی

عزیز ای صفحه مشکل خود مرورگر میگه ک صفحه معتبر نیست امکان دزدیدن اطلاعات هستش لینک این صفحه رو بده بررسی کنم
دل مرنـجــان کــــه ز هــــر دل بــــه خــــدا راهـــی هـــســت
 سپاس شده توسط l¯̄ ͡ ̶๖̶ۣۜ๖ۣۜA҉L҉I҉ ، bahare_021
رو گزینه technical کلیک کن زیرش گزینه میاد دقیق یادم نیس برا من خیلی اینجوری میشه دوباره گزینه هاش باز شد عکس بگیر بفرس
(29-04-2014، 21:33)P҉A҉R҉S҉A҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رو گزینه technical کلیک کن زیرش گزینه میاد دقیق یادم نیس برا من خیلی اینجوری میشه دوباره گزینه هاش باز شد عکس بگیر بفرس
اره میدونم منظورت چیه واس خودمم زیاد اینجوری شده تونستم درست کنم اما این یکی فقط زیرش این نوشه ها میاد؟!
accounts.google.com uses an invalid security certificate. The certificate will not be valid until 04/09/2014 04:32 ب.ظ. The current time is 11/15/2013 11:40 ق.ظ. (Error code: sec_error_expired_certificate)
همین دیگه چیزی نمیاد.

(29-04-2014، 20:32)saeid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس داره لود میشه هنوز ..!
نگران نباش الان میگم باس چیکار کنی

عزیز ای صفحه مشکل خود مرورگر میگه ک صفحه معتبر نیست امکان دزدیدن اطلاعات هستش لینک این صفحه رو بده بررسی کنم
https://accounts.google.com/ServiceLogin?service=mail&passive=true&rm=false&continue=https://mail.google.com/mail/&ss=1&scc=1&ltmpl=default&ltmplcache=2&emr=1
خـو تـو پ.خ بـگـو بـه دوستات :|
 سپاس شده توسط BlAcK dAy
(29-04-2014، 20:29)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب از دوستان گلت خواهش کردی از مآ نخوآستی بنآبراین به منم مربوط نیست....Dodgy
مث اینکه با خودت درگیری داری؟
 سپاس شده توسط BlAcK dAy
آره چجورم!ناراحت شدی ببخشید من کلن زبونم تنده...بازم معذرت...
 سپاس شده توسط مهسا......... ، دایی رضا
(29-04-2014، 22:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـو تـو پ.خ بـگـو بـه دوستات :|

کاربرِ جدیده، ارسالاش به 20 تا نرسیده هنوز!!
 سپاس شده توسط مهسا.........

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سابلیمینال بعد از ۹ ثانیه شخص موردنظرتون رو ملاقات کنید
  اگه یه زمانی یه جن خیلی ترسناک دیدی چیکار میکنی. خاطراتتون اگه جن یا روح دیدید هم بگی
  پای راست شما احمق است، باور نمی کنید؟ پس این تست را انجام دهید!!؟
  عشق واقعی چیه<بیا تو جوابت مهمه>
  نامه ای از یک پسر به پدرش!! (خیلی باحاله)
  یه بازی جالب (امتحان کنید)
  یه سوال هوش جواب بدی خیلی مخی!
  این موضوع رو بخاطر یکی از دوستان بهمن ماهی میزارم .عکس نوشته برای متولدین بهمن .
  بیاید اعتراف کنید
  اوضاع خیلی جدیه وقتی...

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان