امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

(29-04-2014، 20:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 20:02)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههع |:

چه جو جالبی ^_^

من چراع همش سکوت میکنم (: ؟؟
نـور نــوریییییییی ... !!

جونم فاطی ^_^ ؟

اسم لوک رو انگلیسی بنویس بم بده دارم واست عکساشو پیدا میکنم (:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(29-04-2014، 20:06)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارو امضام خوبه ؟ ^_^

آرع خوبنـــــــــــ
به هم میــــــــــــآن
خوشگیلــــــــــه نوریـــــــــــ

^__^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 73
 سپاس شده توسط First Star ، Blązing~Ŝtąr
آوا نام کاربری جدید مبارکه

خب من دیگه برم

بای بای
 سپاس شده توسط Thyme
(29-04-2014، 20:08)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 20:06)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارو امضام خوبه ؟ ^_^

آرع خوبنـــــــــــ
به هم میــــــــــــآن
خوشگیلــــــــــه نوریـــــــــــ

^__^

مث تو ^_^

خودشیرین ینی خودِ خودِ من ^_^
 سپاس شده توسط Thyme
(29-04-2014، 20:06)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 20:04)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 20:01)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:59)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:57)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو دیه کی هستی ؟*_*

اسمت چیه خانومی من تورو نمیشناسم متاسفم!!!!!

من AVA JOON قبلیـــــــــــم
نام کاربریم عوض شدع !
یادت اومد عایا ؟؟؟
p336

امممممممممم نعTongue
گمشو بیشووورTongue
من که تورو ندیدم یه دفعه ایی گفتم اُسکُل:|
عزیزم میدونی اگع نگم هم دوست دارم^_^

پووووفــــــــــــــ
امروز به 500 نفرخودمو دوباره معرفی کردم !
هیشکی منو یادش نمیاد !!
احتمالا خیلیا هم نمیشناسن ولی هیچی نمیگنــــــــ
!!!
عسیسمــــــــــــ
چون من دوست دالم توهم داری !!
فکـــــــــــ کردی !!
من بیشتر تر عاشختمـــــــــــ
♥♥
^__^

اخع بی عشورر من تورو میشناختم داشتم اذیتت میکردم^_^

آخشووووووول
کثافیوووتــــــــــــ
منه به این ظلومی اذیت کردن دارم آخع ؟؟
vahidrk
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط pink lady
(29-04-2014، 20:05)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 20:01)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:54)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:50)Bahar_21 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:42)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون نهضـت سواد اموزی که میگـن امیـرکبیـر بنـآ کرده کجـاست ؟؟؟

بای

adreseshooo mikhayyyyy????khkh

اخ تو چقد بامزه ای!!!
هه ههه ههه!
مردم از خنده!
تو ترشی نخوری یه چی میشی والا!

هههه، خواهرمه،،، خيلي شوخهBig Grin

متاسفانه شوخیاش خیلی بی مزس|:

5 سلام كردمگه چيه، اونم به جاي نهضت اموزي جواب شو بايد ميداد،

(29-04-2014، 20:09)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 20:06)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 20:04)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 20:01)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:59)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من AVA JOON قبلیـــــــــــم
نام کاربریم عوض شدع !
یادت اومد عایا ؟؟؟
p336

امممممممممم نعTongue
گمشو بیشووورTongue
من که تورو ندیدم یه دفعه ایی گفتم اُسکُل:|
عزیزم میدونی اگع نگم هم دوست دارم^_^

پووووفــــــــــــــ
امروز به 500 نفرخودمو دوباره معرفی کردم !
هیشکی منو یادش نمیاد !!
احتمالا خیلیا هم نمیشناسن ولی هیچی نمیگنــــــــ
!!!
عسیسمــــــــــــ
چون من دوست دالم توهم داری !!
فکـــــــــــ کردی !!
من بیشتر تر عاشختمـــــــــــ
♥♥
^__^

اخع بی عشورر من تورو میشناختم داشتم اذیتت میکردم^_^

آخشووووووول
کثافیوووتــــــــــــ
منه به این ظلومی اذیت کردن دارم آخع ؟؟
vahidrk
ارع خیلی خوش ادم اذیتت بقیه کنع خیلی حال میدع^_^
^__^

سپاس شده توسط Thyme
(29-04-2014، 20:08)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 20:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 20:02)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههع |:

چه جو جالبی ^_^

جونم فاطی ^_^ ؟

جیغغغ مرسی نفسسسس ^_^

Luke Hemmings (:

راستی آواتارت رو ه با سایز بزرگ واسم بفرست !! (:
 سپاس شده توسط First Star
(29-04-2014، 20:09)x_sina_x نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا نام کاربری جدید مبارکه

خب من دیگه برم

بای بای

این از کجا میدونه !!!!؟؟
3cy:p325::N56:
Unknown
(29-04-2014، 20:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 20:08)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههع |:

چه جو جالبی ^_^

جونم فاطی ^_^ ؟

جیغغغ مرسی نفسسسس ^_^

Luke Hemmings (:

راستی آواتارت رو ه با سایز بزرگ واسم بفرست !! (:

باشه (:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان