امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

(29-04-2014، 20:01)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:59)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:57)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:55)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:53)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط اونجا ميريد؟؟

فکــــــــــــ کنم !
چون فرداش برمیگردیمــــــــــــ
p329

(29-04-2014، 19:52)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی تو خیلی منگلی واسع همین دوست دارم ^_-

ایسان دیه حرفشو نزنین عشق خودمع کلا از اخلاقش و حرف زدنش حرکاتاش خلاصه خوشم میاد واسع همین دوسش دارم:|^____^

و رکی *_* رکی من اصن تورو دوس ندارم نیدونمم چرا هومممم ببخشید -_-

لامصب این روزها خیلی خوب شدی واقعا بهت وابسته شدم  عاشقت شدم ^_^
دوست دارم#_#
عاشقتم#_#
بمیرم براتون$__$
سیتیــــــــــــــــــــــــــ
cry girl
منم که کلنــــــــــ بیقمــــــــــــــــــ
هـــــــــــــعی خودااااا

تو دیه کی هستی ؟*_*

اسمت چیه خانومی من تورو نمیشناسم متاسفم!!!!!

من AVA JOON قبلیـــــــــــم
نام کاربریم عوض شدع !
یادت اومد عایا ؟؟؟
p336

امممممممممم نعTongue
گمشو بیشووورTongue
من که تورو ندیدم یه دفعه ایی گفتم اُسکُل:|
عزیزم میدونی اگع نگم هم دوست دارم^_^

پووووفــــــــــــــ
امروز به 500 نفرخودمو دوباره معرفی کردم !
هیشکی منو یادش نمیاد !!
احتمالا خیلیا هم نمیشناسن ولی هیچی نمیگنــــــــ
!!!
عسیسمــــــــــــ
چون من دوست دالم توهم داری !!
فکـــــــــــ کردی !!
من بیشتر تر عاشختمـــــــــــ
♥♥
^__^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 72
 سپاس شده توسط pink lady ، ~~SARA:HIVA~~
آگهی
(29-04-2014، 20:01)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:54)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:50)Bahar_21 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:42)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:41)Bahar_21 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

saaaaaaaalaaaaaammm baroo bach.chetool metooliiyyyn??

اون نهضـت سواد اموزی که میگـن امیـرکبیـر بنـآ کرده کجـاست ؟؟؟

بای

adreseshooo mikhayyyyy????khkh

اخ تو چقد بامزه ای!!!
هه ههه ههه!
مردم از خنده!
تو ترشی نخوری یه چی میشی والا!

هههه، خواهرمه،،، خيلي شوخهBig Grin

متاسفانه شوخیاش خیلی بی مزس|:
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
استغفرالله .. این یاروئه دوباره شروع کرد .. ایشششش فقد با من بدبخت خاک تُ سر لحه این لامصب :|

اه اه اه -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 72
 سپاس شده توسط pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(29-04-2014، 20:02)x_sina_x نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 20:00)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: استغفرالله سینا خُف بمیر پسره ..

ستی منم دوست دارم عشقم ^_^

خف نمیرم چکار میکنی مثلا؟!؟!؟ کجاتو بزنم من آخه............!!

(29-04-2014، 20:02)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:59)x_sina_x نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیگر آوا رو حتما باید بخورم BlushBlush

خودش میدونه SmileSmile

نیگا دهنتو ببند قبل از اینکه ج*ش بدم :|

قبل از اینگه جوش بدی یا جر بدی؟!؟!؟ کدوم؟؟؟ اگه دستت بهم رسید هرکاری دوس داشتی بکن

همینجا دهنتو ج* میدم حالا برو کع اصن حوصله تو اضافی رو ندارم فقط تو کم موندی-_-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Thyme
(29-04-2014، 20:02)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:59)x_sina_x نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیگر آوا رو حتما باید بخورم BlushBlush

خودش میدونه SmileSmile

نیگا دهنتو ببند قبل از اینکه ج*ش بدم :|

Unknown
(29-04-2014، 20:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 20:02)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههع |:

چه جو جالبی ^_^

من چراع همش سکوت میکنم (: ؟؟
نـور نــوریییییییی ... !!

(29-04-2014، 20:02)x_sina_x نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خف نمیرم چکار میکنی مثلا؟!؟!؟ کجاتو بزنم من آخه............!!

سینا جان؟! با آیسان کاری نداشته باش لدفن(:

مادرم اینطوری بهم نگفته بود جان!!

چشم فاطی

خودش میچسبه بهم. منکه کاریش ندارم
 سپاس شده توسط Thyme ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(29-04-2014، 20:04)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 20:01)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:59)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:57)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:55)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکــــــــــــ کنم !
چون فرداش برمیگردیمــــــــــــ
p329

سیتیــــــــــــــــــــــــــ
cry girl
منم که کلنــــــــــ بیقمــــــــــــــــــ
هـــــــــــــعی خودااااا

تو دیه کی هستی ؟*_*

اسمت چیه خانومی من تورو نمیشناسم متاسفم!!!!!

من AVA JOON قبلیـــــــــــم
نام کاربریم عوض شدع !
یادت اومد عایا ؟؟؟
p336

امممممممممم نعTongue
گمشو بیشووورTongue
من که تورو ندیدم یه دفعه ایی گفتم اُسکُل:|
عزیزم میدونی اگع نگم هم دوست دارم^_^

پووووفــــــــــــــ
امروز به 500 نفرخودمو دوباره معرفی کردم !
هیشکی منو یادش نمیاد !!
احتمالا خیلیا هم نمیشناسن ولی هیچی نمیگنــــــــ
!!!
عسیسمــــــــــــ
چون من دوست دالم توهم داری !!
فکـــــــــــ کردی !!
من بیشتر تر عاشختمـــــــــــ
♥♥
^__^

اخع بی عشورر من تورو میشناختم داشتم اذیتت میکردم^_^
^__^

سپاس شده توسط Thyme
آواتارو امضام خوبه ؟ ^_^
 سپاس شده توسط Thyme ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
فــــــــــــآطی
آیســــــــــــــــان
شما احیانا منو میشناسید ؟؟
میدونید که من همون AVA JOON قبلیم ؟؟
O_o
Unknown
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
الـان من به این نتیجه رسیدم که شوماها هم کم تنتون نمیخاره به مولـا -_-

خوشتون میاد باش دهن به دهن بشید -_-

کاری به کارش نداشته باشید -_-

جوابشو ندید اصن حسابش نکنید -_-

کسی مجبورتون نکرده که جوابشو بدید-_-

ای بابا -_- ای بابا -_-
 سپاس شده توسط pink lady ، ~KiAηA~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 74 مهمان