امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

(29-04-2014، 19:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:19)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قشنگ منو ضایع کردید .___.

کردید!؟ :|

کسه دیگه ای بغلم نشسته یا پُشتم کسیه یا کسی غیر از من این حرفارو زد !؟ :|

چرا جمع میبندی خانومی؟! -_-

امروز امتحان ادبیات داشتم صرف فعل هم تو امتحان بود |:

مقداری در این درس مشکل دارم (:
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، MOHSENEBRAHIMI ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
تا یه هفته اول همین بساطه(:
بعد دوباره زندگی به روال عادی برمیگرده..
فعلن همه تو شوک نویسنده شدن یا نشدنن
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ×ThundeRBolT× ، First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Bahar_21 ، ~~SARA:HIVA~~
(29-04-2014، 19:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی بار من داشتم نویسنده میشُدم خخ این ماکان و نفس و مونا بهم اخطار دادن هار هار هار هار V:

اون موقع علیرضا آبی پوش همون سامان .. مُدیر آزمایشی بود خخ بهش گُفتم همه اخطارامو پاک کُن اونم پاک کردن خخ -_-

هروقت اخطار میگرفتم بهش میگُفتم پاک کُنههه هعییی چ حالی میـداد خخخ [Big Grin]

آرع |: بـراع مـَن یِ بـآر پــریـا(مــدیر انـجُمـَن پـزشــکی) بـهم اخـطار داده بــود |:

اون پــره هَ نمـیدونـم اِسـمش چـی بود ولـی مـُدیر بـخش وَرزش بـود کـِ الـآن برکـنـآر شـُدع

بـهش گـُفتم پـآک کرد |: بـَچــه هـآ اُســکُل کــُنید -_- ×!× یـآ هـَمون مــُخ بــزنید |:

خـیلی رآحــت ^_^
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Ƒαкє ѕмιƖє
(29-04-2014، 19:18)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:15)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متنفرم
متــــــــنفرم
متــــــنـــــــــفرم ازت .

شـیـوا . ازت بدم ازت متنفـرم . ایشـالله مثـه مـوش بشی لعـنتی ..

الـــان چه وقت اخطـار بود ! وقتی که دارن نویسنده انتخـاب میکنن ! ! گفت 5 روزه میکنم برآت بعد تا بهش یه چی گفتم چـُـس شد دوبـاره عوض کرد .

یه بار عرفان این کارو بامن کرد....
انقدر حرسم گرفت...

منم اوآیل که میومدم و کسی منو نمیشـناخت همین کارو کردن ..

اون دختره پری بود مثه سگ ادمو میگرفت ..

اون به من یه چی گفت منم جوابشو دادم .. تارا و عرفـان و با یکی دیگع که یادم نیست .
بهم اخطـار دادن منم دمـاغم سوخت . هعی بهشون میگفتم تقصیره اونه .

اونـا هم میخندیدن میگفتن ما هم میدونیم !

>__<
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ~KiAηA~ ، ×ThundeRBolT×
بــســه دیــگــه ..! |:
فـردآ قـرآره بـریــ*ـــم تــو ورقــه پـآیــآن تــرم ادبـیـآتـم ..! {:
نــثــر خــوآنــی ، مـعــنــی نـثــر ، لـغـت هـآی تــخــ*ــی ..! {:
بــآی ..! [:
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(29-04-2014، 19:22)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام _-___
سلام
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 61
 سپاس شده توسط DONT BE LAZY ، melodi+ ، MOHSENEBRAHIMI
(29-04-2014، 19:23)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:18)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:15)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متنفرم
متــــــــنفرم

الـــان چه وقت اخطـار بود ! وقتی که دارن نویسنده انتخـاب میکنن ! ! گفت 5 روزه میکنم برآت بعد تا بهش یه چی گفتم چـُـس شد دوبـاره عوض کرد .

انقدر حرسم گرفت...

اون به من یه چی گفت منم جوابشو دادم .. تارا و عرفـان و با یکی دیگع که یادم نیست .

>__<

خخ^_^ بـه اُمـید اون روزی کــه نـویسنده هـآ مدیر شــَن بریــزَن رو ســَرت ^_^

بــگو ایشـآلـآ -_- ×!×

(29-04-2014، 19:21)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:17)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متنفرم
متــــــــنفرم

هــوییی -_- خُ تـو هـَم دَعـوا نـَکـُن -_-
مــرض داری بــه ولــاح |:
هـوی تو کلـآهت .

به خـاطر دعـوا نیست ..

تـو چرا نشدی ؟ ؟ ؟ ؟ ؟

اســپــَم -_-

(29-04-2014، 19:22)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام _-___

آوآ ^_^
 سپاس شده توسط DONT BE LAZY ، ×ThundeRBolT× ، melodi+
(29-04-2014، 19:25)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:23)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متنفرم
متــــــــنفرم

انقدر حرسم گرفت...

>__<

خخ^_^ بـه اُمـید اون روزی کــه نـویسنده هـآ مدیر شــَن بریــزَن رو ســَرت ^_^

بــگو ایشـآلـآ -_- ×!×

نمی گـم ...

من دعـا میکنم این S***** S **** مدیـر نشه . وگـرنه منو محـروم العـُـمر میکنه .
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×

سلام _-___

آوولـی!؟ ):

سلـام خـانومی! (:

دلم برات تنگولیـده بود -_-

هیمم دیدی من نویسنده نشُدم دوبـاره -_- ؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 61
 سپاس شده توسط DONT BE LAZY ، melodi+ ، ×ThundeRBolT×
(29-04-2014، 19:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا یه هفته اول همین بساطه(:
بعد دوباره زندگی به روال عادی برمیگرده..
فعلن همه تو شوک نویسنده شدن یا نشدنن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/50449809531627586069.jpg

بـرآم بــخــر ..! |:

سـلـآم آوآ ..! {:
 سپاس شده توسط melodi+ ، ×ThundeRBolT× ، pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان