امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

(29-04-2014، 16:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+ بلی رکیی ^_- یه ایکس ^_^ دو تا ایکس :* سه تا ایکس .. :/
|:
هـع ..! <:
فاطی داد بزن بگو : ..! (:
 من عکاسم عکس میگیرم ..! (:
گرفتی ..؟! {:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(29-04-2014، 16:37)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:31)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :‌ )))

خوفيد ؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا اسم همه عوض شده :‌||||||||||||||

هر كي منو ميشناسه دستش بالا !

به خدا جواب سلاممو  نديد حلالتون نميكنم ! >______<

AVA JOON قبلیـــــــــــ
عه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يعني منم تورم ميشناسم ؟؟؟؟؟؟؟؟ چه جالب : |
 سپاس شده توسط Thyme
(29-04-2014، 16:42)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+ بلی رکیی ^_- یه ایکس ^_^ دو تا ایکس :* سه تا ایکس .. :/
|:
هـع ..! <:
فاطی داد بزن بگو : ..! (:
 من عکاسم عکس میگیرم ..! (:
گرفتی ..؟! {:
بی ادب-_-
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
ایســـآن|:

خیلی قشنگ تمیز....
به خاطر یه موضوع مسخره...

دوستیمونو خراب کردی...

خیلی لطف کردی گلم(:

وقت کردی بازم از این کارا بکن...
(29-04-2014، 16:39)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:36)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:32)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا
کیانا
رکی
فاطی
و.......
سلام=)
رژی کصافت ..! ^_^
دلم برات تنگولیده بود ..! :*

(29-04-2014، 16:33)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یتعنی طرف کی می تونه باشه ..؟! 0.0

مستر ایکس (;
X ..?! 0_0
فاطی تو میدونی ایکس یعنی چی ..؟! |:
منم همین طور^-^
خوبی؟^-^
مرسی .! <:
تو خوبی ..؟! {:

(29-04-2014، 16:40)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:39)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:35)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:27)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزار ببینم دیگهه اسمش تو آخرین بازدیدام نی..

نه امنه-_- میتونید بیاید !! (:
یتعنی طرف کی می تونه باشه ..؟! 0.0

(29-04-2014، 16:28)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکســــــــــآنا جونم خوبیـــــــــ؟
دلم واست تنگــــــ شده بود ...
چه خبــــــــر ؟
=)
مرسی ..! |:
مرسی ..! |:
مرسی ..! |:
عروسیه رهبر ..! {:
شــومــآ ..؟! :|

هیمـــــــــم
آوام دیخه !!
آلزیمـــــــر گرفدی تووع ؟؟
=)
آوآ ..! ^_^
سلام عشقی ..! (:
خوبی ..؟! <:
منم دلم برات تنگ شده بود ..! {:
گمت کرده بودم ..! :|
رکیــــــــــ خوشگیلــــ منـــــــــ
آرع
تازع چن روزه اسمم عوضیـــــــــــده !!
بیا بخلمــــ ندیدمت موخام بوست کنمــــــــــ
^___^
اومدم ..! P:
grou
بیام گآزت بگیرم ..؟! ^_^  |:
 سپاس شده توسط Thyme
(29-04-2014، 16:39)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژی آواتـارت شبیه منه ^_^ ینی ی خورده :|

اوهوم^-^

^_^ (; ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 41
رژی؟! .. دیگهه دیگهه بعضی حرفا از دهن میپره ولی خب در 90 درصد مواقع حقیقته (:

شایدم واقعا هستم دور و وریام بیشتر منو میشناسن (:

+ ملینا تقصیر تویههه -_- گفتم که صد بار -_- درس همون موقع هایی که روانی شده بودم لویی اونجوری شد -_-

بدبخ از غم دوری من به چه روزی افتاد |: ولی الان دوباره باز داره خوشگل میشه تو کنسرت ها (:

آخه دوباره با همیم^_^
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(29-04-2014، 16:43)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایســـآن|:

خیلی قشنگ تمیز....
به خاطر یه موضوع مسخره...

دوستیمونو خراب کردی...

خیلی لطف کردی گلم(:

وقت کردی بازم از این کارا بکن...

:| حتمن ..

شُما ب خودت شک داری منو سَـ نَ نَ !؟ .. -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 41
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
تقريبا همه رو ميشناسم ولي هيشكي با من حرف نزد cry girlcry girlcry girlcry girlcry girl
دوستاي به درد نخور cryingcryingcryingcryingcryingcrying
باي
(29-04-2014، 16:45)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژی؟! .. دیگهه دیگهه بعضی حرفا از دهن میپره ولی خب در 90 درصد مواقع حقیقته (:

شایدم واقعا هستم دور و وریام بیشتر منو میشناسن (:

+ ملینا تقصیر تویههه -_- گفتم که صد بار -_- درس همون موقع هایی که روانی شده بودم لویی اونجوری شد -_-

بدبخ از غم دوری من به چه روزی افتاد |: ولی الان دوباره باز داره خوشگل میشه تو کنسرت ها (:

آخه دوباره با همیم^_^
قر کردی الان؟:|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان