امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

(29-04-2014، 16:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقد رفتم تـا به *ـون زمین رسیدم |:

من *ـونی شده اخلاقم؟!(:

نع (: منم نگفتم .. که همه .. گُفتم بعضیا .. منظورم ب خرزو بود ..

ولی یه صدایی از درونم میگه خیلی هستم (:

خرزو از وقتی صورتی شد اینجوریی شد یا سرمه ای شد یا بنفش؟! ..|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady ، † αƖιєη †
آگهی
(29-04-2014، 15:55)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:51)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع ..! |:
زرت و پرت میکنن ..! |:
میگن حواستون پرت میشه ..! |:
من که فقط آدآمس با طعم تنبآکــو و آلـبـآلـو می جوم ..! ^_^
انقدر خوشمزس ..! *_*

تنباکو ^__^ ؟؟

یه بار یه لواشک خوردم دوستم گفت با طمع تنباکوهه منم گفتم دروغ میگی |:

قلیون میکشی ؟ ^_^
آوره ..! (:
دیدی چقدر خوش مزس ..؟! |:
نـع زیـآد ..! ^_^
ولی آرع ..! <:
 سپاس شده توسط pink lady
(29-04-2014، 16:03)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع......منظورش منم(:!

منظورم من ب شُما هم نبود ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 33
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(29-04-2014، 15:53)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:51)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:45)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:43)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:39)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما راهــــــنمـایی .. ی معلم زبان داشــتیم .. خدایی تدریسش حـرف نداش .. اخلاقشم بد نبود .. ولی نســبت ب چیزی خـوذدن سر کــلاس خیلـی حساس بود ..
هرکی چیزی میخورد بدون مخاطب میگف خانوم محـترم دهنتو خــآلی کن .. کلا سوژمون بود تا سه ســآل! (((:
هه ..! {:
معلم ادبیات ما هم مثل معلم زبان شـمـآس ..! {:
فقط به جاش میره در کلاس رو باز میکنه میگه :
فلانی ( مثلا ) پآشـو بآ آدآمـسـت از کلاس برو بیرون ! |:
منو یه بار به زور فرستاد ..! |:
راه هم نمی داد بی صاحاب ..! |:

واقا چـرا ب آدامس گیر میدن؟! اتفاقا علم ثابت کـرده جویدن آدامــس کمک به تمـرکـز خوب میکنه -_-
آرع ..! |:
زرت و پرت میکنن ..! |:
انقدر خوشمزس ..! *_*

تنــــبــــآکــــــو ؟! 0___0

آخر الزمان ک میگن همینه -__________-
آرع ..! |:
منم اول خیلی تعجب کرده بودم ..! |:
دوستم ادامس تعارف کرد گفتم چه طعمیه گفت تنباکو البالو ..! |:
دادام دو بسته برام خرید بعد دیگه نخرید ..! |:
ولی آخر خوشمزگیه ..! -_-
پیشنهاد میکنم اگه پیدا کردین بخورین ..! {:
حتما هم البالو باشه ..! <:
(29-04-2014، 16:02)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:01)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:58)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:55)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع ..! |:
زرت و پرت میکنن ..! |:
انقدر خوشمزس ..! *_*

تنباکو ^__^ ؟؟

قلیون میکشی ؟ ^_^
قلیون خیلی حال میدع من هفته ایی یک بار میکشم^_^

من لیمو نعناع،دوسیب و هلو کشیدم فقط /:

وووییی خعلی حال میده ^_^

من فقط نعناع
خیلی حال میدع اصن ادم تو یه فاز دیه میرع#___#
و ارامش میدع به ادم*_*

معمولا با خاهرم میرم و بابام .____.

بابام نمیزاره میگه به درد سنت نمیخوره ولی منم دیگه بابام راضی میشه ^_^
 سپاس شده توسط pink lady ، † αƖιєη †
(29-04-2014، 16:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقد رفتم تـا به *ـون زمین رسیدم |:

من *ـونی شده اخلاقم؟!(:

ولی یه صدایی از درونم میگه خیلی هستم (:

خرزو از وقتی صورتی شد اینجوریی شد یا سرمه ای شد یا بنفش؟! ..|:

خُف بمیر فاطی اینطوری همه میفهمن کِ :| ..

از موقعی ک صورتی شُد یکمی .. بعد سُرمه ک شُدم تا حدودی ینی نزدیک .. :|

وقتی بنفش شُد .. کُلن .. -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 33
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(29-04-2014، 15:58)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع ..! |:
زرت و پرت میکنن ..! |:
انقدر خوشمزس ..! *_*

تنباکو ^__^ ؟؟

قلیون میکشی ؟ ^_^

(29-04-2014، 15:58)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:51)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:48)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:40)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخـرشم بگـ* میری .

مـآ بعـده مـدرسـه میـریم یـه چرخـی میزنیـم . حـال داشتـه بـاشم میگـردیم و دید میزنیم .

ولی بیـحـآل بآشیم فقطـ میچرخیـم و دید نمیزنیم ! .

بهـم میگـن وقـتی بیحـآل میشی قیـافتـ بآحـال میشه !! ما که نمیدونیم !
هه..! <:
ما معمولا از ساعت 5 میریم تا 7 یا 8 (:
میریم زل میزنیم تو چشای پیره بعد پسره فکر میکنه ما شماره می خوایم میاد شماره میده ما نمی گیریم که هیچی می ر*نیم بهش ..! ^_^
انقدر حال میده ..! (:
البته الانا کم میریم چون دوره امتحاناس ..!
ولی بعد امتحانا چون بالای مدرسمون یه پارک بزرگ هس همه دختر پسرا که امتحان میدن میرن اونجا ..! -.-
یه حالی میده ..! -_-

(29-04-2014، 15:41)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساعت 2؟*__-

چرا نمیشه خوبش هم میشع ارع ساعت 2 ^__-
اگه پسرا فرار نکن از دست ما@__@Sleepy
عـــــــشـــقــی ..! :*
نه بابا اتفاقا میآن می چسبن به ما ..! <:  |:

ارع ارع میچسبن به ما*_*
اگع فرار کردن هم مسخرشون میکنیم تا از ته بسوزن^_^
نمی کنن ..! |:

تازع از خداشون هم هست&_&
آرع بابا (:
 سپاس شده توسط pink lady
(29-04-2014، 16:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:03)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فهمیدم کی...
(29-04-2014، 16:05)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـــن|:
نع ..
(29-04-2014، 16:05)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:02)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:01)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنباکو ^__^ ؟؟

قلیون میکشی ؟ ^_^

من لیمو نعناع،دوسیب و هلو کشیدم فقط /:

وووییی خعلی حال میده ^_^

من فقط نعناع
خیلی حال میدع اصن ادم تو یه فاز دیه میرع#___#
و ارامش میدع به ادم*_*

معمولا با خاهرم میرم و بابام .____.

بابام نمیزاره میگه به درد سنت نمیخوره ولی منم دیگه بابام راضی میشه ^_^
من نع میرم پیش پدر بزرگم میکشم بابام هم گیر نمیدع-_-
بیخی ها مگع چیع به درد سنت نمیخوره؟!!
من هم اندازع تو بودم میکشیدم والا$__$
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 33

سپاس شده توسط First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان