امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

(29-04-2014، 15:48)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:40)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:37)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:31)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون اول میام دنبالت بریم پسر بازی^_^

هـِـن ؟

من فـکـ میکـردم فقـط مـآ ( پسـرآ ) میریم دختـر بآزی !!!

زکــی خـیـآل بـآطـل ..! {:
مــن آخــرشــم ..! (:
مگه شوما میرید دختر بازی ..؟! |:

اخـرشم بگـ* میری .

مـآ بعـده مـدرسـه میـریم یـه چرخـی میزنیـم . حـال داشتـه بـاشم میگـردیم و دید میزنیم .

ولی بیـحـآل بآشیم فقطـ میچرخیـم و دید نمیزنیم ! .

بهـم میگـن وقـتی بیحـآل میشی قیـافتـ بآحـال میشه !! ما که نمیدونیم !
هه..! <:
ما معمولا از ساعت 5 میریم تا 7 یا 8 (:
میریم زل میزنیم تو چشای پیره بعد پسره فکر میکنه ما شماره می خوایم میاد شماره میده ما نمی گیریم که هیچی می ر*نیم بهش ..! ^_^
انقدر حال میده ..! (:
البته الانا کم میریم چون دوره امتحاناس ..!
ولی بعد امتحانا چون بالای مدرسمون یه پارک بزرگ هس همه دختر پسرا که امتحان میدن میرن اونجا ..! -.-
یه حالی میده ..! -_-

..حیـفــ پسر .
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، pink lady
آگهی
(29-04-2014، 15:45)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:43)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:39)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:35)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:30)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جز اخلاق دیـه چیش میتونس عشق بـاشه؟ :|

شانس نداریم که .. وختی خُـداشت شانس میداد من خوآب بــودم ! -___-
نع ..! |:
آخـه *** بدبخت نمره نمی ده ..! >_<
ولی ما سر کلاسش اگه خوراکی یا ادامس بخوریم یواشکی ..!
اگر هم بفهمه به رویه خودش نمی آره ..! <:
ما راهــــــنمـایی .. ی معلم زبان داشــتیم .. خدایی تدریسش حـرف نداش .. اخلاقشم بد نبود .. ولی نســبت ب چیزی خـوذدن سر کــلاس خیلـی حساس بود ..
هرکی چیزی میخورد بدون مخاطب میگف خانوم محـترم دهنتو خــآلی کن .. کلا سوژمون بود تا سه ســآل! (((:
هه ..! {:
معلم ادبیات ما هم مثل معلم زبان شـمـآس ..! {:
فقط به جاش میره در کلاس رو باز میکنه میگه :
فلانی ( مثلا ) پآشـو بآ آدآمـسـت از کلاس برو بیرون ! |:
منو یه بار به زور فرستاد ..! |:
راه هم نمی داد بی صاحاب ..! |:

واقا چـرا ب آدامس گیر میدن؟! اتفاقا علم ثابت کـرده جویدن آدامــس کمک به تمـرکـز خوب میکنه -_-
آرع ..! |:
زرت و پرت میکنن ..! |:
میگن حواستون پرت میشه ..! |:
من که فقط آدآمس با طعم تنبآکــو و آلـبـآلـو می جوم ..! ^_^
انقدر خوشمزس ..! *_*
 سپاس شده توسط Magical Girl ، DONT BE LAZY ، First Star ، pink lady
جمع کنید این بساتو -_-

خسته شدم، خسته |:

از اینکه میخواهید من یا هر کس دیگه ای رو قانع کنید !

هر کسیرو میخواهید قانع کنید ولی من رو قانع نکنید از قانع شدن بدم میاد !

تموم شد همه چیز، مث روزای قبل عادی باشید هیچ اطفاقی نیوفتاده که ناراحت باشم

بس کنید همین !؟
 سپاس شده توسط DONT BE LAZY
(29-04-2014، 15:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه!؟ ..

دلت خواست هم ی یادی از ما بُکُن هم سرراهت تونستی بیا پ.خ ..

دوست داشتی هم نیـا ×>!
بله آیسان؟!

رفتم تـو عمق حرفات خـاهر من (:

باشه الان میام {:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-04-2014، 15:51)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:45)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:43)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:39)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:35)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع ..! |:
آخـه *** بدبخت نمره نمی ده ..! >_<
ولی ما سر کلاسش اگه خوراکی یا ادامس بخوریم یواشکی ..!
اگر هم بفهمه به رویه خودش نمی آره ..! <:
ما راهــــــنمـایی .. ی معلم زبان داشــتیم .. خدایی تدریسش حـرف نداش .. اخلاقشم بد نبود .. ولی نســبت ب چیزی خـوذدن سر کــلاس خیلـی حساس بود ..
هرکی چیزی میخورد بدون مخاطب میگف خانوم محـترم دهنتو خــآلی کن .. کلا سوژمون بود تا سه ســآل! (((:
هه ..! {:
معلم ادبیات ما هم مثل معلم زبان شـمـآس ..! {:
فقط به جاش میره در کلاس رو باز میکنه میگه :
فلانی ( مثلا ) پآشـو بآ آدآمـسـت از کلاس برو بیرون ! |:
منو یه بار به زور فرستاد ..! |:
راه هم نمی داد بی صاحاب ..! |:

واقا چـرا ب آدامس گیر میدن؟! اتفاقا علم ثابت کـرده جویدن آدامــس کمک به تمـرکـز خوب میکنه -_-
آرع ..! |:
زرت و پرت میکنن ..! |:
انقدر خوشمزس ..! *_*

تنــــبــــآکــــــو ؟! 0___0

آخر الزمان ک میگن همینه -__________-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(29-04-2014، 15:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه!؟ ..

دلت خواست هم ی یادی از ما بُکُن هم سرراهت تونستی بیا پ.خ ..

دوست داشتی هم نیـا ×>!
بله آیسان؟!

رفتم تـو عمق حرفات خـاهر من (:

باشه الان میام {:

تُ چند متری؟ :|

هیمم (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 31
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(29-04-2014، 15:51)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:48)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:40)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:37)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:31)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون اول میام دنبالت بریم پسر بازی^_^

هـِـن ؟

من فـکـ میکـردم فقـط مـآ ( پسـرآ ) میریم دختـر بآزی !!!

زکــی خـیـآل بـآطـل ..! {:
مــن آخــرشــم ..! (:
مگه شوما میرید دختر بازی ..؟! |:

اخـرشم بگـ* میری .

مـآ بعـده مـدرسـه میـریم یـه چرخـی میزنیـم . حـال داشتـه بـاشم میگـردیم و دید میزنیم .

ولی بیـحـآل بآشیم فقطـ میچرخیـم و دید نمیزنیم ! .

بهـم میگـن وقـتی بیحـآل میشی قیـافتـ بآحـال میشه !! ما که نمیدونیم !
هه..! <:
ما معمولا از ساعت 5 میریم تا 7 یا 8 (:
میریم زل میزنیم تو چشای پیره بعد پسره فکر میکنه ما شماره می خوایم میاد شماره میده ما نمی گیریم که هیچی می ر*نیم بهش ..! ^_^
انقدر حال میده ..! (:
البته الانا کم میریم چون دوره امتحاناس ..!
ولی بعد امتحانا چون بالای مدرسمون یه پارک بزرگ هس همه دختر پسرا که امتحان میدن میرن اونجا ..! -.-
یه حالی میده ..! -_-

..حیـفــ پسر .
اُهــــــَــــ..! |:
ما حیف که میریم میریم با مردآ که از زنا عقلشون کمتر ( بالانسبت ) که ثابت شده این به جهان سر و کله میزنیم ..! |:
 سپاس شده توسط pink lady
(29-04-2014، 15:51)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع ..! |:
زرت و پرت میکنن ..! |:
انقدر خوشمزس ..! *_*

تنباکو ^__^ ؟؟

یه بار یه لواشک خوردم دوستم گفت با طمع تنباکوهه منم گفتم دروغ میگی |:

قلیون میکشی ؟ ^_^
 سپاس شده توسط DONT BE LAZY ، † αƖιєη †
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: DONT BE LAZY3 کاربر پنهان

هـِـن ؟؟ تـا یکی یه چیـز میگه 500 نفـر جـواب میدن ! یهـو غیـب میشن ؟!!
 سپاس شده توسط First Star ، † αƖιєη †
(29-04-2014، 15:55)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: DONT BE LAZY3 کاربر پنهان

هـِـن ؟؟ تـا یکی یه چیـز میگه 500 نفـر جـواب میدن ! یهـو غیـب میشن ؟!!

من دیگه پنهون نیستم (: !!
 سپاس شده توسط DONT BE LAZY

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 43 مهمان