امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

(29-04-2014، 15:31)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون اول میام دنبالت بریم پسر بازی^_^

هـِـن ؟

من فـکـ میکـردم فقـط مـآ ( پسـرآ ) میریم دختـر بآزی !!!

زکــی خـیـآل بـآطـل ..! {:
مــن آخــرشــم ..! (:
مگه شوما میرید دختر بازی ..؟! |:
 سپاس شده توسط DONT BE LAZY ، pink lady
آگهی
قـرآر بود 5 دیقه بیـام ..

فعـلـآ . برم یه دست بیلیـارد بزنم یعد برم کلاس فیزیکـ .
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
خو دیگه ایســآن...
تو انجوری فک کن...
من کلن ادم مغروری نیستم...
قرارم نیست بشـــم...
من همین الانش به لطف تو و نورا،فقط احساس شرمندگی دارم...
لدفن اینارو هم به امیر حسین نگین،من خودم شاهدش بودم که امیر حسین تو پ.خ میگفت که راضی نیس اونو جای نورا بزارن...
منم گفتم که فک میکردم قراره هردوتون نویسنده شین...
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(29-04-2014، 15:35)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:30)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:27)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:21)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیـگه مُـطمئن شــُدم معلـم عربــیمون تعادل روحــی نداره -_-
دیگه سعی میکنم دور و وَرش نــگردم .. واگــیر داره .. :|
معلم عربی ما عشقه البته اخلاقش ..! ^_^
جز اخلاق دیـه چیش میتونس عشق بـاشه؟ :|

شانس نداریم که .. وختی خُـداشت شانس میداد من خوآب بــودم ! -___-
نع ..! |:
آخـه *** بدبخت نمره نمی ده ..! >_<
ولی ما سر کلاسش اگه خوراکی یا ادامس بخوریم یواشکی ..!
اگر هم بفهمه به رویه خودش نمی آره ..! <:
ما راهــــــنمـایی .. ی معلم زبان داشــتیم .. خدایی تدریسش حـرف نداش .. اخلاقشم بد نبود .. ولی نســبت ب چیزی خـوذدن سر کــلاس خیلـی حساس بود ..
هرکی چیزی میخورد بدون مخاطب میگف خانوم محـترم دهنتو خــآلی کن .. کلا سوژمون بود تا سه ســآل! (((:
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(29-04-2014، 15:34)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:28)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:27)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:21)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم عشخی^_^
میدونم خوبی تو^_-
خداروشکر*__^
حوصلم سررفته بیام خونتون؟@__@
بیـــآ ..! (:
مـیــشــه بـعـدش بـپـیـچـونـیـم بـریـم بیــرون پـســر بـآزی ..؟!  :4chs:
Angel
قبول؟
آرع آرع ..! ^_^
بریم پسرآ رو اوشکول کنیم ..! {:
بریم ..؟! (:

ارع بریم دیوونشون کنیم^_-
تا ساعت12 شب ^_-
قبول؟
آره ..! ^_^
ایــول ..! {:
قــــــــــبــول ..! <:
نـمـیــشه سـآعــت 2 بـرگــردیــم ..؟! |:
 سپاس شده توسط pink lady
(29-04-2014، 15:36)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه ترجیح میدم سکوت کنم و هیچی نگم (:
بـا منم دعوا دارید ؟! S: والا من که از همون اول *ــونی بودم :hiccp:

میخوای به من فوش بدید؟! اصن منم میخوام تو فیلم بازی کنم -.- اشکال نداره بگید خالی شید (:

به اون بدبختا هم کـاری نداشته باشید |:

(29-04-2014، 15:36)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پـَــ حــالشو ببر .. ((:

اما آخرش بجایی نمیرسه (:
-_-

آره !! این داستان ادامه دارد .. |:
 سپاس شده توسط First Star ، † αƖιєη †
Rainbow 
(29-04-2014، 15:37)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:31)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـِـن ؟

من فـکـ میکـردم فقـط مـآ ( پسـرآ ) میریم دختـر بآزی !!!

زکــی خـیـآل بـآطـل ..! {:
مــن آخــرشــم ..! (:
مگه شوما میرید دختر بازی ..؟! |:

اخـرشم بگـ* میری .

مـآ بعـده مـدرسـه میـریم یـه چرخـی میزنیـم . حـال داشتـه بـاشم میگـردیم و دید میزنیم .

ولی بیـحـآل بآشیم فقطـ میچرخیـم و دید نمیزنیم ! .

بهـم میگـن وقـتی بیحـآل میشی قیـافتـ بآحـال میشه !! ما که نمیدونیم !
 سپاس شده توسط pink lady ، † αƖιєη †
(29-04-2014، 15:40)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:34)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:28)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیـــآ ..! (:
مـیــشــه بـعـدش بـپـیـچـونـیـم بـریـم بیــرون پـســر بـآزی ..؟!  :4chs:
Angel
قبول؟
آرع آرع ..! ^_^
بریم پسرآ رو اوشکول کنیم ..! {:
بریم ..؟! (:

ارع بریم دیوونشون کنیم^_-
تا ساعت12 شب ^_-
قبول؟
آره ..! ^_^
ایــول ..! {:
قــــــــــبــول ..! <:
نـمـیــشه سـآعــت 2 بـرگــردیــم ..؟! |:

ساعت 2؟*__-

چرا نمیشه خوبش هم میشع ارع ساعت 2 ^__-
اگه پسرا فرار نکن از دست ما@__@Sleepy
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 29

سپاس شده توسط DONT BE LAZY ، † αƖιєη †
بس کُنید آقا بس کُنید ..

غلط کردم اصن حرف زدم ..

ول کُنید .. اگه درخواست شُماهارو هم پاک میکردن .. بهت تُحمت [ ه ح] میزدن ..موضوعاتو نادیده میگرفتن ..

کاربرایی ک آوردی رو نادیده میگرفتن ..

بعدش ازت طلبکار ه بودن .. شُماهارو هم میدیدم ک چیکار میکُنید .. س ساله دارم تحمُل میکنم .. 3 سـال ..

در هر صورت صلوات ختم کُنید .. من برم دُنبال امیر ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 29
 سپاس شده توسط pink lady ، DONT BE LAZY ، † αƖιєη †
(29-04-2014، 15:39)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو دیگه ایســآن...
تو انجوری فک کن...
من کلن ادم مغروری نیستم...
قرارم نیست بشـــم...
من همین الانش به لطف تو و نورا،فقط احساس شرمندگی دارم...
لدفن اینارو هم به امیر حسین نگین،من خودم شاهدش بودم که امیر حسین تو پ.خ میگفت که راضی نیس اونو جای نورا بزارن...
منم گفتم که فک میکردم قراره هردوتون نویسنده شین...

هــیـــس هیچی نگید -_-

منو به خودتون نسبت ندید اصن به من چه شما نویسنده شدید واسم مهم نیس !

قسمت من نبود |:

نمیخواد هم به کسی بگید من رو نویسنده کنه پشیمون شدم از این که درخواست داده بودم |:

همه چی تموم شد !

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان