امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

(29-04-2014، 12:48)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 12:46)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 12:40)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 12:37)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 12:28)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا شوخی کنم ؟ /:
چرا شوخی نکنی ..؟! /:

نظر خودت رو بگو خُ ^_^
رآجــبــه چــی کــی ..؟! |:
دآرم مــی ســوزم ..! |:
مــن دفــعــه اول بــه خــآطـر اســپــم نــشــدم بــعـد یــکـی دیــگــه اومــده بــآ اســپــم فــرآوآن نــویســنــده شــدع ..!
اونــم بــآ اعــصــآب خــوش و انــتــقــآد پــذیــر ..! |:
هــروزم آنــه ..! |:
تــآپــیــکــآشــم حرف نــدآره اروآح عــمــش ..! |:
دآرم مــی ترکــم ..! 0.0

چیزی وجود داره به اسم شانس !

که من ندارم (:
منم ..! |:
 سپاس شده توسط First Star
آگهی
(29-04-2014، 12:49)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 12:46)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیــوا واقــن خــُلــه |:
بی ادب نشو دختر ..! |:
چــرآع ..! >.<
خُلــه دیگــ, |: من چـه بــدونم |:
(29-04-2014، 12:46)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکی بهت گفته شیوا خله خودش خیلی مُنگل -_-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 13

سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Mïņ̃†êR
(29-04-2014، 12:48)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیگری
شیوا من چرا نشدم ..! ): ! -.-
 سپاس شده توسط pink lady ، Mïņ̃†êR
(29-04-2014، 12:47)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 12:43)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 12:41)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 12:38)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1
2
3
مـن اومــدم (:
سـلـام:|
هــُــلــُــو ..! ^_^

عشق تو اومد ^_^
منم^_^
من خوبم ^_^
ارع خوبم^_^
چ خبر؟
هــیـــچــی ..! }:
خــدآرو شــِـکــَــر..!! {:

(29-04-2014، 12:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 12:39)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 12:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 12:34)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که هروز آنم ..! |:
تو کم پیدآیی ..! /:
(:
چرآ ..؟! {:

درس!کار!زندگی
زن و بچه:|
نون حلال:|
کآر ..؟! |:
زن ..؟! 0_0
بـچــه ..؟! O.O
ازوداج کردی به من نگفتی ..؟! |:

اره:|
تازه در استانه طلاقم |: اووو صبح یخیر رکی..
کــــــــــــــــی ..؟! 0_0

فعلن باید تکلیف بچه مشخص بشه-__-
حالا زمانش رو هم تعیین میکنیم:|
 سپاس شده توسط First Star ، † αƖιєη †
(29-04-2014، 12:51)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس عرفان منگله |:

چه جالب شد ^_^
 سپاس شده توسط pink lady ، Mïņ̃†êR

دیگ چی؟Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(29-04-2014، 12:52)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلن باید تکلیف بچه مشخص بشه-__-
حالا زمانش رو هم تعیین میکنیم:|

پرستار بچه خواستین من میام کمکتون -__-

فقد کلفتی زنتو نمیکنم فقط بچه ! (:
 سپاس شده توسط pink lady
(29-04-2014، 12:51)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 12:48)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیگری

چون دلش نخواس تو جیگرش بشی فقط من^_^

(29-04-2014، 12:52)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 12:51)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس عرفان منگله |:

چه جالب شد ^_^
عرفان از قبل منگل بود عزیزم:|
^__^

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 13

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، † αƖιєη † ، First Star
(29-04-2014، 12:51)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیگری

نمیدونم گلم تغسییر ایمانو ارفانۀ

(29-04-2014، 12:52)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس عرفان منگله |:

چه جالب شد ^_^
اونک ک کلا تعطیله25r30
Channel
 سپاس شده توسط pink lady ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 105 مهمان