امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

(29-04-2014، 11:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 11:57)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....
ســتــی ..! ^_^

موردع شورشون چرا نویسنده ات نکردن-_-

عشقم خوبی؟!!!

(29-04-2014، 12:00)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 11:57)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....

سلام ستی ^_^

خوبی؟ (:

(29-04-2014، 12:00)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 11:58)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 11:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 11:53)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدی cry2

نه من نه تو نه آیسان نویسنده نشدیم cry girl

ایمان حذف کرد مارو |:

تو هم بودی -_-
ایــمـان ..! >__________________________<
..! cry girl
چــرآ ..! ؟! ):
کــی بــهــت گــف ..؟! p336

عرفان -_-

):
نــپــرســیــدی چــرآع ..؟! |:

گفتش از نظر ایمان خوب فعالیت نکردیم |:

سلام نوری خوبی؟^__^
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 5

سپاس شده توسط First Star ، † αƖιєη †
آگهی
(29-04-2014، 12:04)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام نوری خوبی؟^__^

خوبم (:

هنو تو شُک نویسنده نشدنم |:
 سپاس شده توسط pink lady
(29-04-2014، 12:00)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....

سلام ستی ^_^

خوبی؟ (:

(29-04-2014، 12:00)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 11:58)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 11:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 11:53)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدی cry2

نه من نه تو نه آیسان نویسنده نشدیم cry girl

ایمان حذف کرد مارو |:

تو هم بودی -_-
ایــمـان ..! >__________________________<
..! cry girl
چــرآ ..! ؟! ):
کــی بــهــت گــف ..؟! p336

عرفان -_-

):
نــپــرســیــدی چــرآع ..؟! |:

گفتش از نظر ایمان خوب فعالیت نکردیم |:
هــعــی ..! /:
مــن کــه هــیـچــی تــو چــرآ نــشــدی ..؟!
یــآ آیــســآن ..؟!
ایــن دختره کـه بــرآی گــفــتـگو آزآد مــدیــر شــده ..!
کــیـآنــآ ..! 
نــع مــن از تــو مــی پــرســم نــورآ انــتــقــآد پــذیــره ..؟! :297:
ایــن دخــتــره 24 ســآعــتــه دعــوآ دآره ..! |:
 سپاس شده توسط First Star
(29-04-2014، 12:05)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 12:04)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام نوری خوبی؟^__^

خوبم (:

هنو تو شُک نویسنده نشدنم |:

درکت میکنم-_-
خیلی بدع این همع زحمت کشیدع باشی بعدش اوفف>_<
ایشاالله برای دفه بعد بشی^_-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 5

ما رکورد زدیم:|
ایشالله نسخه100000000 پیر میشیم:|
خواستن توانستن است:-V
 سپاس شده توسط pink lady ، First Star ، † αƖιєη †
(29-04-2014، 12:07)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــعــی ..! /:
مــن کــه هــیـچــی تــو چــرآ نــشــدی ..؟!
یــآ آیــســآن ..؟!
ایــن دختره کـه بــرآی گــفــتـگو آزآد مــدیــر شــده ..!
کــیـآنــآ ..! 
نــع مــن از تــو مــی پــرســم نــورآ انــتــقــآد پــذیــره ..؟! :297:
ایــن دخــتــره 24 ســآعــتــه دعــوآ دآره ..! |:

نه دیدی کیا نویسنده شدن دیدی ):

اون کیانا هم شد -_-

امیر حسین،محسن |:

تف به این شانس من /:

ولی حق آیسان بود نویسنده بشه .تو هم خوب فعالیت داشتی -_-
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
کیا درخواست داده بودن من ندیدم یبار دیگ بدید 

کیانارو من مخالف بودم اخلاغش چطوره؟
Channel

(29-04-2014، 11:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....
ســتــی ..! ^_^

موردع شورشون چرا نویسنده ات نکردن-_-

عشقم خوبی؟!!!
از نظر ایمآن خــوب فـعــآلــیــت نـدآشــتــم ..! |:
مرســی شــیــکــر طــلــآ ..! :*
تــو خــوبــی ..؟! {:
ایــشــآلــلــه مــن مــُــدیـر شــدنــت رو تــبــریــک بـگــم ..! ^_^
 سپاس شده توسط pink lady
سلام اهورا اینا که جواب منو نمیدن تو جواب بده !!!
سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج

هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ

حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين

(29-04-2014، 12:11)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا درخواست داده بودن من ندیدم یبار دیگ بدید 

کیانارو من مخالف بودم اخلاغش چطوره؟

فقد اگه عصبی بشه اخلاقش بد میشه
ولی در کل خوبه(:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان