17-07-2012، 16:12
بااشک،تمام کوچه راترکردم
رفتیو ندیدی که چه محشرکردم
دیشب که سکوت خانه دق مرگم کرد
دلبستگی ام رابه توباورکردم
رفتیو ندیدی که چه محشرکردم
دیشب که سکوت خانه دق مرگم کرد
دلبستگی ام رابه توباورکردم
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
17-07-2012، 16:12
بااشک،تمام کوچه راترکردم
رفتیو ندیدی که چه محشرکردم دیشب که سکوت خانه دق مرگم کرد دلبستگی ام رابه توباورکردم
17-07-2012، 16:16
گاهی...!
دلم به فکرت میگوید:خــفــه شــو...! صدای تو تنها یک سکوت خیالیست....!
17-07-2012، 16:17
تک دختری که چشم تو را دوست داشت مرد
در آبـــــــــــــــــــــــــــــی نگاه تو معنا نداشت مرد در انتظار پنجره ها را شکسته بود از اين هــــــــــــــــــمه دروغ و ريا شکسته بود در يک غـــــــــــــروب سـرد زمستان به خواب رفت از لحظه ها جدا شد تا آفتاب رفت
17-07-2012، 16:19
تمامِ زندگیـــ اَمــ هَمـانــ هاییــ ستــ کهــ نمیگـویمــ،
همــانــ ســهــ نُـقطـــهــ هــایـــ بیچـــــارهــ ... !!!
17-07-2012، 16:21
در اخرين لـــحظه ديـــدار
بــــه چشــــمانت نگاه كردم و گــــــــفتم بــــدان آســــمان قــــلبم بـــا تــــو يــــا بــــي تــــو بهــــــاريـــــست!!!
17-07-2012، 16:22
میــخواهم بَــرایت بٍــنویسم امــآ مانده ام از چــهــ چیزی بنویــسَم؟
از کــسانیــکه مَــــرا بیــ رحمــانه تنـهآ گٌــذاشتَــند،یآ از خــــــودم کـــه همچــون درختــیـــ در کــویر خٌٍشـــک مجبــور بـــهــ زیستَــن هَستـــم؟!
17-07-2012، 16:23
سالها رفت و هنوز
یک نفر نیست بپرسد از من که تو از پنجره ی عشق چه ها می خواهی؟ صبح تا نیمه ی شب منتظری همه جا می نگری گاه با ماه سخن می گویی گاه با رهگذران،خبر گمشده ای می جویی راستی گمشده ات کیست؟ کجاست؟ صدفی در دریا است؟ نوری از روزنه فرداهاست یا خدایی است که از روز ازل ناپیداست...
17-07-2012، 16:26
گمان مي كردم وقتي نباشم دلت مي گيرد...
يك روز يك ماه يك سال از رفتنم مي گذرد... چه خيال بيهوده اي وقتي دلت با ديگريست........ ومن... طعم شيرين يافتن را در طعم تلخ از دست دادن يافتم و در اين ميان... سهم من تنها يك يادت به خير ساده بود...!
17-07-2012، 16:27
چی شد که سیگاری شدی ؟
-یه شب بارون میومد… خیلی تنها بودم چی شد که ترک کردی؟ یه شب بارون میومد… دیگه تنها نبودم ! ... چی شد الکـــلی شدی و سیگار رو دوباره شروع کردی؟ ... ... -یه شب بارون میومد… دوباره تنها شدم ... چی شد آوردنت اینجا ، بستریت کردن؟ -یه شب بارون میومد… خیلی تنها بودم… تو خیابون دیدمش .. اون لعنتـــــــــــــي تنها نبود...
17-07-2012، 16:28
گاهی وقتا تو زندگی انقدر خوشحالی که انگار خدا بهت دو تا بال داده و همراه فرشته های اسمونی گاهی وقتا انقدر مهربون میشی که همه سوارت میشن گاهی وقتا انقدر عاشقی که دنیا واست میشه بهشت گاهی وقتا انقدر غمگینی که حتی نای نفس کشیدنم نداری گاهی وقتا انقدر دلت میگیره که نمیتونی حتی یک کلمه حرف بزنی گاهی وقتا انقدر خسته ای که حتی نمیتونی چشمات رو باز کنی گاهی وقتا انقدر کلافه ای که حتی حوصله ی خودتم نداری گاهی وقتا انقدر عصبی هستی که به زمین و زمان فحش میدی گاهی وقتا هم انقدر سر درگمی که حتی راه خونت رو گم میکنی گاهی وقتا....................................................... اینا همش گاهی وقتاست... ولی همین گاهی وقتا هستن که زندگیت رو میسازن پس گاهی وقتا درست زندگی کن
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |