ناراضی کردن مردم
دیکتاتوری
دیکتاتوری
|
بیست سوالی !! |
||||||||||||||||||||||||||
ناراضی کردن مردم
دیکتاتوری
16-12-2011، 10:36
(15-12-2011، 20:09)فرید_کامیاب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اولین چیزی که برای تشکیل دادن یک جنبش لازم است هدف است البته شاید منظور شما این نباشد ولی هدف اولین چیزی است که لازم است
16-12-2011، 11:19
پاسخ بیشتر شما ها خیلی نزدیک بود و درست هم بود ولی این پاسخ های شما باید در مراحل بعد انجام میګرفت.
زمان تمام شد. ![]() ![]() اولین کار جمع کردن هم اندیشمندان و هم فکران است. وقتی چند تا هم اندیش و هم فکر داری می تونی بعدن یک جنبش تشکلی بدی. دیدید چقدر نزدیک بودید؟؟؟ ولی با این که پاسخ های بیشترتون نزدیک بود جایزه سه تا اعتبار به هیچ کس نمیرسه. ![]()
16-12-2011، 11:26
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-12-2011، 11:30، توسط در جستجوی حقیقت.)
آها
مچ ات رو گرفتم هدف قبل از جمع کردن اندیشمندان لازمه مثلا یه نفر که میخواد جنبش راه بندازه فرضا هدفش به لیبرال ها نزدیکه نمیتونه بره یه اندیشمند کمونیست بیاره که ![]() ![]() ![]() اول هدف لازمه بعد جمع کردن یار و اعوان و انصار ![]() ![]() ![]() آدم اول هدف طراحی می کنه بعد هدفش رو به اندیشمند ها میگه و بعد اونا هم یا بهش ملحق میشن یا نمیشن
16-12-2011، 11:36
اره خوب ولی اینی که تو میګی رو من با جمع کردن و پیدا کردن هم اندیشان یکی می دونم.
یک پرسش دیګه یکی طرح کنه.
16-12-2011، 11:41
(16-12-2011، 11:36)فرید_کامیاب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نههههههههههههههه من این حرفا حالیم نیسسسسسسس تازه مچ ات رو گرفتم و ول نمی کنممممم جواب دادم باید اعتبار بدییییییییییییییییی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() این دوتا یکی نیستند
16-12-2011، 11:42
باشه!!!
![]()
16-12-2011، 11:50
الان شدی بچه خوب
![]() ![]() ![]() سوال می پرسم:چرا یک زمانی کابوی ها در امریکا (گاوداران)به گوسفند داران اعلان جنگ کردند؟
16-12-2011، 11:53
![]() ![]() ![]() واقعیه؟؟؟؟ من نشنیده بودم با این که این همه مطالعه دارم. شاید ګوسفند دار ها ارزون می فروشاندن ګوشت هایشان را.
16-12-2011، 11:58
(16-12-2011، 11:53)فرید_کامیاب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آره واقعی یه ولی جواب این نیست تازه نخواستم قضیه ی اعدام کردن حیوانات با طناب دار در امریکا رو رو کنم ![]() ![]() ![]()
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|