14-04-2014، 17:16
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-04-2014، 17:17، توسط Jack Daniel'ѕ.)
(14-04-2014، 17:09)♥ ملیکا جون ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-04-2014، 17:04)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واقعا خوب شد که ما از الغرافه باختیم وگرنه شماها چی میخواستین بگین؟
(14-04-2014، 16:50)♥ ملیکا جون ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فعلا هیچی نگو چون سوراخ شدین بدجوووووووووووووور.آخه تراکتورم تیمه که 3-1 باختین؟تو آسیام ک فعلا سومین به چه دردی میخوره؟
استقلالیا بهتره که برین دعا کنین ک از رده پنجم بیاین بالاتر چون همون یکذره آبروی تیمتونم داره بر باد میره
از همون تیم تراکتور بیار 4 بار خوردین سوراخا
از آبرو حرف نزنین که خودتون تو بازی الغرافه آبروی هرچی ایرانی بود رو بردین
درضمن اگر استقلال خوزستان هم اگر 2 بار پنالتی بهتون میزد سوراخ میشدین
نمیخواد از خودتون دفاع کنین.من به گذشته کار ندارم که کی و چقد و از چه تیمی باختیم.من الانو دارم میگم ک استقلال اومده پایین.آره هرچی شما میگین درسته ولی زیاد تو گذشته نباشین یکم الانم دریابین و آینده نگر بشین
والا تا فصل پیش ما هرچی میگفتیم شما میگفتیم شیش تاییییاش حالا امسال که اومدین دوم شدین دارین میگین گذشته رو ول کنین ؟؟؟ والا خوبه اول نشدین به آسیا هم صعود کردین درست ولی اگه از گروهی نمیتونین بیاین بالا