14-04-2014، 16:51
(14-04-2014، 16:43)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین مث این داداش کوچولوت با ادب باش
(14-04-2014، 11:15)ЯèŽvÀń نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-04-2014، 6:22)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.امسالشو که ما رفتیم آسیا(قبول کن امسال خراب کردین دیگه)
(13-04-2014، 23:03)ЯèŽvÀń نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هه میبینم نبودم چه چرتا که نگفتین
لااقل میداشتین چن روز از افتضاحی که به بار آووردین بگذره بعد بیاین قلدر بازی درآرین
منکه دیگه حوصله کل با کیسه کش جماعت ندارم
برو با شوهرت برگرد خواهر من
لنگی جماعت از آسیا صحبت نمیکنه
شما به یک دلیل نمیتونین بگین کیسه کش
چون ما کیسه حموم قرمز هم داریم
ولی لنگ آبی نداریم
استقلال سرورته لنگی
ینی عاشق این استدلالتونم کیسه قرمز! هه
خوش دارم بگم کیسه کیسه کش به تو هم هیچ ربطی نداره
اونی که به تو ربط داره به ما قد داره
باشه رفتین آسیا ولی مواظب باشین که لنگر پلاستیکیتونو نکنن
(14-04-2014، 16:37)ЯèŽvÀń نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-04-2014، 16:32)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کو افتخارات گهر بارتون؟یه دوتا ستاره دارین فقط که ایشالا خدا ازتون نگیره وگرنه دیگه چیزی ندارین بگین!
(14-04-2014، 15:09)ЯèŽvÀń نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-04-2014، 14:58)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینو قبول داری که ما 6 تا تیمو 6 تایی کردیم؟(مس.استقلال.تراکتور.سایپا.و...)
مس رو خب میگم باشه . ولی تا حالا از عربی ها نخوردیم و آبرمون رو نبردیم
اگه از عربا 5 تا خوردیم در عوض 6 تا رو 6تایی کردیم
به تیم های خودمون باشه که افتخارات ما زیاد تره من اصل حرفم رو آسیاس
خب معلومه افتخرات شما بیشتره
مثلا وجود اسطوره هایی همچون شیث و نصرتی
شیش تایی شدن توسط فتح
5 تا خوردن از الغرافه
سردار رویایان میگه کفش میخدار
رتبه 285 جهان ( فکر کنم پایین تر باشه )
قرمانی جام ولایت ( نهایت زورتونو زدین تونستین قهرمان جام ولایت شین )
اگر استقلال از بین رفتم شما هم قهرمان میشین
من واقعا دیگه حوصله ندارم
در ضمن جایه اینکه اینارو سر من بکوبین از افتخارات خودتون بگین