امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ

(14-04-2014، 14:13)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2014، 14:12)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــلــــو بـروبـچ

س فاط فاطی

سـلآم عـخشـول
---------------------------
بچه ها این سعید7 یه دروغگو به تمام معناس-__
این قبلا مث گاو مزاحم من میشد-__-
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ 133
 سپاس شده توسط [ niki ]
آگهی
(14-04-2014، 14:11)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-__- مـن گـفــتگوی چـندمـ اومــدَمـ !؟ . . . ||: یـآدَمـی نــی ||: فــکر مـیکــنمـ 49 !؟ نــهـ !!

50 و خــوردهـهـ ای بـود اومــدَمـ !!

هه
من قدیمی ترم
ولی روم نمیشد بیام گفتوگو
:er3:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(14-04-2014، 14:14)ρåяįα... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین فاطی داری ک****شرمیگیااا هیدارم بات میحرفم خوعین ادم نمیحرفی اینهمه تحویلت گرفتمDodgy

رکی کومردالانDodgy
مـی؟!:/

(14-04-2014، 14:14)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــوپ {:
فــآطی من از 67 یا 66 ایــنــآ اومدم (:
یادش بخیر -_-
احمد داشت با تارا و تو و فاطی دعوا میکرد (:
منم اون اولا کلم بو قرمه شبزی میداد (:   ( به قول احمد )
اومدم سپاس دادم احمد که منو از قبل میشناخت گفت {:
رکی تو هم بیاد با منو محمد (:
بعد منم اومدم (:
بعد من از گفتگویه 70 به بعد جــــآ افتادم -_-
یادته فاطی ؟ (:

cry girl
آوره یـادمـه!!((:

خخ چـه دعـوایی بـود مـاکـان هـم بـود

اون روزا تـا دوشـب مـن و تـارا میشستیم بـا ایـن احـمـت و ممد دهـن به دهن میشدیم|:

خوش میگذشت(: ممد هنو نویسنده بود
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(14-04-2014، 14:15)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2014، 14:13)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2014، 14:11)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2014، 14:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2014، 13:59)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معرفی کن آشنا شیم باش

نیکی >.<

خوشبختم |:

بیجـــور >.<

ممنون

خـواهــش >.<

نیکی 1 سـوال !!

چ حسـی به این کاربر دآری ؟ >>ρåяįα...

من همون حسی رو دارم کـ, اونروز دآشتم =) تو چی ؟ |=
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(14-04-2014، 14:10)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2014، 14:07)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــهــرآوه -.-
آی گــفــتـــی |:
البته از اون موقعی که من اومدم فقط تارا و احمد و خودم (  |:  ) و ایسان و فاطی و ماکان و محمد و تو و ستارع بودن -_-
الان هیچ کدومشون نیست -_-
واقعا خز شد |:
هرکی ثبت نام میکنه از راه نرسیده میاد گفتگو |:
یاد اون گفتگو های 60 تا 80 بخیر -_-
منم اون موقع ها بودم ^_^
رکـیcry girl
مهرآوه cry girl
دلم برای همشون تنگیده p336
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(14-04-2014، 14:15)سعید 7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2014، 14:12)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2014، 14:10)سعید 7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2014، 14:07)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــهــرآوه -.-
آی گــفــتـــی |:
البته از اون موقعی که من اومدم فقط تارا و احمد و خودم (  |:  ) و ایسان و فاطی و ماکان و محمد و تو و ستارع بودن -_-
الان هیچ کدومشون نیست -_-
واقعا خز شد |:
هرکی ثبت نام میکنه از راه نرسیده میاد گفتگو |:
یاد اون گفتگو های 60 تا 80 بخیر -_-
منم اون موقع ها بودم ^_^
آره شما پیره مردا و پیره زنای انجمن اون موقع بودین یادش بخیر Big GrinBig GrinBig Grin
شـومـا اصـن اون زمـانـا نبودید-_-
[میگن نباس قدیمی بودن رو به رُخ دیگران کشید ولی گاهی اوقات خدایی فاز میدهD:]
ببخشید من بخوام بگم من از موقع ای اینجام که فقط تو انجمن 28 نفر بودن کاربر من نیخواستم درجه بگیرم من بیشتر همین جوذی میام انجمن مطلب میخونمو میرم اون موقع گفتگو آزاد نبود
پــسـرمــ ||:
از ایــن ــ*** هـآ نــخـور -_- !!

بـدمـزس |: !!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(14-04-2014، 14:17)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2014، 14:11)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-__- مـن گـفــتگوی چـندمـ اومــدَمـ !؟ . . . ||: یـآدَمـی نــی ||: فــکر مـیکــنمـ 49 !؟ نــهـ !!

50 و خــوردهـهـ ای بـود اومــدَمـ !!

هه
من قدیمی ترم
ولی روم نمیشد بیام گفتوگو
:er3:
نیکی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دروغ کاره زشتیه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ 133
(14-04-2014، 14:17)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2014، 14:13)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2014، 14:12)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــلــــو بـروبـچ

س فاط فاطی

سـلآم عـخشـول
---------------------------
بچه ها این سعید7 یه دروغگو به تمام معناس-__
این قبلا مث گاو مزاحم من میشد-__-

خوبی؟
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
دوروغـه دیـه ... شـاخ و دُم نـداره!×!
(14-04-2014، 14:17)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2014، 14:15)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2014، 14:13)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2014، 14:11)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2014، 14:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیکی >.<

خوشبختم |:

بیجـــور >.<

ممنون

خـواهــش >.<

نیکی 1 سـوال !!

چ حسـی به این کاربر دآری ؟ >>ρåяįα...

من همون حسی رو دارم کـ, اونروز دآشتم =) تو چی ؟ |=

چه حسی داری؟
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان