امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ

(13-04-2014، 13:46)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2014، 13:42)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2014، 13:38)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2014، 13:35)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2014، 13:30)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو اریا با هم مدیر گفتگو ازاد بودیم |:
crazy |:
ولی یه کم تحریری تر |:
تو اسمت چی بود ؟ -_-
نــــــع وا نمیشه -_-

خدا بیامرزتش هم پاسآ**** هم ممد رو |:
از وقتی این مشکلم با مهرداد شروع شد و مهروم شد همه چی کم کم رفت رو هوا |:
تا کلا که الان نابوده |:
همه با مهرداد مشکل دارن.جدیدا تو انجمن ما اومده نویسنده شده ببین خودکشی میکنه مدیر شه پدر منو این مهرداد و اون امیرحسین دراووردن.برای مدیر شدن هی زیراب همو پیش منو محسن میزنن ماهم برای هم تعریف میکنیم کلی میخندیم. :ag54:
ولش کن  cry girl
یاد اون موقع ها افتادم p336
اون موقع که شما ها مشکل ورود داشتید من دهمین مدالمم گرفتم ^_^
انقدر حال کردم ^_^
اییییییییی کوفتت بشه >_____<
از پول تو جیبی خبری نیست:ag54:Sleepy
دروغ میگی |:
مگه اینکه 5 تا مدالتو بدی به منم بعد 100 هزار تومن دستی بهت میدمSleepyBig Grin
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ 65
آگهی
(13-04-2014، 13:47)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2014، 13:44)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا یـهـ جـآ دیگـهـ مـُدیر ارشــَد بــود -_- !!

ولی امـیر حــسین اومــد هـک کـرد اونـجارو ||:

اون موقــع فـکر مـیکــنم امیر حـسینم بود !!

اونجا کـلا 5 تا کــل بودیم 2 تـآ ارشد !!

هعهعیهیعهیعیهعیهعهیعهیعی ):

لعــنت بر امـیر !!
اولش فک کردم با منی>____<
ولی غزل خدا وکیلی خیلی ضایع بودیما 5 تا مدیر کل داشت.ههه
امیر الان تو فر*** گر** هست هیچ غلطی نمیتونه بکنه پروف منو امیرو -- کرده بود محسن حلش کرد دمش گرم.
الـآن امـیر ایــنجـآ بــود مــنو از کــلی بر مــیداشــت ||: توی فــلش پــ*** ||:

ولی خــو مـحمد هـآدی هــم لـعنــت ||: خیلی بـچه بدی بــود >_< ههعهیعهیعیهعیهعی )):
من تـقریبـآ 2 ، 3 سـآل بـآهـآش دوســتم !
س! :|
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

(13-04-2014، 13:47)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2014، 13:44)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنتی |:
منم قرار بود جای رژینا ویژه شم |:
اون جوری از احمد هم بالا تر بودم ^_^
ممد دستیاره هم موافق بود |:
ممد تی ام هم موافق بود |:
اَی چیز به شآنسم |:

یه جارو میشناسم هس

اون دسیاره هس |:

رژینا هم هس |:

شاید بقیه هم باشن -_-

راسی منم هسم |:

(13-04-2014، 13:47)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2014، 13:44)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا یـهـ جـآ دیگـهـ مـُدیر ارشــَد بــود -_- !!

ولی امـیر حــسین اومــد هـک کـرد اونـجارو ||:

اون موقــع فـکر مـیکــنم امیر حـسینم بود !!

اونجا کـلا 5 تا کــل بودیم 2 تـآ ارشد !!

هعهعیهیعهیعیهعیهعهیعهیعی ):

لعــنت بر امـیر !!
اولش فک کردم با منی>____<
ولی غزل خدا وکیلی خیلی ضایع بودیما 5 تا مدیر کل داشت.ههه
امیر الان تو فر*** گر** هست هیچ غلطی نمیتونه بکنه پروف منو امیرو -- کرده بود محسن حلش کرد دمش گرم.

من با محسن کلی مشکل دارم |:

ولی در کل با معرفته -__-
کجا؟:|
رکی خعلی بدی-_-
(13-04-2014، 13:47)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2014، 13:44)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2014، 13:41)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2014، 13:39)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همگی برید پروفایلمو بخونید ^__^

نورنوری ♥ نیس مث این بشر ^__^

جـیـغ اولین نفر ^_^

اخه اولین نفر تو تویه ذهنم می چرخیدیHeart ^_^

رژینا همون سوپراستارم اونجا عضوه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟UndecidedUndecidedUndecided
بـهـ آخــر بــودَنــم افـتــخـــار مـیکـــنم |:

عوض متنو بخونی می فهمی که با ارزشی ^__-
(13-04-2014، 13:47)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2014، 13:44)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنتی |:
منم قرار بود جای رژینا ویژه شم |:
اون جوری از احمد هم بالا تر بودم ^_^
ممد دستیاره هم موافق بود |:
ممد تی ام هم موافق بود |:
اَی چیز به شآنسم |:

یه جارو میشناسم هس

اون دسیاره هس |:

رژینا هم هس |:

شاید بقیه هم باشن -_-

راسی منم هسم |:

لــعنتی زود رــد کــُن بیـآآد ||: زود >_<
(13-04-2014، 13:47)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای |:
دخمل بابایی خدافس پول خواستی در خدمت مامانت باش من قهرمfishing
(13-04-2014، 13:44)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2014، 13:41)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2014، 13:39)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همگی برید پروفایلمو بخونید ^__^

نورنوری ♥ نیس مث این بشر ^__^

جـیـغ اولین نفر ^_^

اخه اولین نفر تو تویه ذهنم می چرخیدیHeart ^_^

رژینا همون سوپراستارم اونجا عضوه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟UndecidedUndecidedUndecided
چطور؟-__-
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
oOooOoOOoOOoooOoOOf

bakhshe pezeshki pa****ad modiresh man bodam

pa on roki to bodi????

ke in tor

منم می خوام بیام :\

نع البته اول آدرس بدید ببینم چگونس بد بیوم :}

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان