امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ

(12-04-2014، 20:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـرزآم همون NO NAME نبود ؟ |:

نه:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ 34
آگهی
یه سوال بسیار فنی..

کوکولی کو؟ 0____0
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
(12-04-2014، 20:52)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهشیـــد {{!!}} 0___0

تـو چــن سـآلــتع ؟ ^_^

چطووو ؟!
15 ^ـــ^
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Dead Silence
(12-04-2014، 20:53)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 20:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـرزآم همون NO NAME نبود ؟ |:

نه:|

تـو کـ, رآس میگـی |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(12-04-2014، 20:49)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

0__0

maybe...

بیخیال بابا!!

من نمیخواستم بت فکر کنم!!

.. حرفی ندارم ..

(12-04-2014، 20:47)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینــو رآس میــگــ, ^_^
چقـد تو دعـوا بهم فوش دآدیـم آیسـی Big Grin

خخ ^_^ |: چقدر بد .. -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ 34
(12-04-2014، 20:54)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 20:52)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهشیـــد {{!!}} 0___0

تـو چــن سـآلــتع ؟ ^_^

چطووو ؟!
15 ^ـــ^

همینطــوری ^_^

سوم راهنمایی هستی ؟ ^_^
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
سلـآم ^_^
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ 34
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(12-04-2014، 20:50)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

خوبیی!؟ (:

این عرفان با من لج کرده یکی بره بهش بگه بیاد گفتگو |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ 34
(12-04-2014، 20:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 20:49)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

0__0

maybe...

بیخیال بابا!!

من نمیخواستم بت فکر کنم!!

.. حرفی ندارم ..

(12-04-2014، 20:47)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینــو رآس میــگــ, ^_^
چقـد تو دعـوا بهم فوش دآدیـم آیسـی Big Grin

خخ ^_^ |: چقدر بد .. -_-

هــوووووووووووم -__-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(12-04-2014، 20:55)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 20:54)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهشیـــد {{!!}} 0___0

تـو چــن سـآلــتع ؟ ^_^

چطووو ؟!
15 ^ـــ^

همینطــوری ^_^

سوم راهنمایی هستی ؟ ^_^

یس !
من برم از گفتگو فظ‌!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان