امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

(12-04-2014، 17:01)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 16:57)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 16:52)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 16:47)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 16:46)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالیم
چ خبرا؟

اوووو ، چي شده؟؟؟

(12-04-2014، 16:46)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـآرآ خـآنومـ -__- آوآتـآرت فــــــــــــوق تــکراری -__-

خوب مي عوضم

پرسپولیس و استقلال رو پاره کردیم

اره خيلي ناراحت شدم ، استقلال اسن هيچي بلد نيس أبروريزي ميكنه ،طرفدار كي هستي؟؟؟
من لیگ استان رو میگم تیم ما اول شد.مگه دیشب هفته ی اخر بود؟کی قهرمان شد؟
فولاد خوزستان قهرمان شد، پرسپوليس دوم ، وسپاهان سوم ، به فولاد يا تبريك بادBig Grin

آگهی
(12-04-2014، 18:01)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحر ؟ |:
جـآنَم...؟

(12-04-2014، 17:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون لباس زرده منم |:

(12-04-2014، 17:58)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|| || || || || || || || ||

مَهیــآر...

هوممم میشناسیش!؟ |||:

خوبه هیشکی قیافمو ندید ^_^ .. کیا دیدن منو !؟ |||:
 نع...یـآد پسر عمم افتـآدَم...میمون آفریقـآیی:|||||||

من ندیدَم..دوبـآره بزآر

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 305
 سپاس شده توسط First Star
(12-04-2014، 18:02)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 18:01)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحر ؟ |:
جـآنَم...؟

ممنون واسه اون عکسا میدونی چقدر دنبالشون گشتم خیلی مرسی (:
(12-04-2014، 18:02)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع...یـآد پسر عمم افتـآدَم...میمون آفریقـآیی:|||||||

من ندیدَم..دوبـآره بزآر

چیرو ندیدی!؟ -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 305
چه عجب یه گفتگو 108 رو هنوز نزدین |:
 سپاس شده توسط First Star
(12-04-2014، 18:05)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحر ؟ |:
جـآنَم...؟

ممنون واسه اون عکسا میدونی چقدر دنبالشون گشتم خیلی مرسی (:

خوآهش گُلَم...

بـآزَم دآرَم گذآشتَم بت میگَم بری نگـآ کنی...

عَکستو -_______-

رُکـی : )))))))

سپاس شده توسط First Star
(12-04-2014، 18:06)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه عجب یه گفتگو 108 رو هنوز نزدین |:

رکی (:

خوبی؟ (:
مُهم نی هیشکی ندید عکسمو |: ..

این عکسس آواتـارم ایـده ی من ب محمد بود که اینطوری بگیرهه |: همرو بیرون کرد خودش فقد تو آسانسور موند و

عکس گرفت -_- پسره ی فلان نشده (((: [!!]

دلم براشون تنگ شده کی میشه تابستون بیاد دوباره با هم دیگه بریم بیرون -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 305
آیسـآن -______-

بزآر...

ی دیقـ]....

مَنَم میزآرَم......

(12-04-2014، 18:13)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسـآن -______-

بزآر...

ی دیقـ]....

مَنَم میزآرَم......

خو اول تو بد من |: باو بیریختم ول کُن -_-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان