امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

(11-04-2014، 19:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:25)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:19)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:15)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم تو نوراس!
اسم خواهر منم نوراس
من به ابجیم میگم گودزیلا پنبه(:
لقب تو هم همین میزارمBig GrinBig Grin

هع!
خواهرت چن سالشه!
داداش من بم میگه عزرائیل!

عزراییل لقب ستی هسBig Grin
چهارده سالشه

ستی؟
خواهرته؟
یا پینک لیدی رو میگی؟

پینک لیدی

اوکی!
پس بهم بگو آســـا!
اینم لقب دوممه!
آگهی
(11-04-2014، 19:28)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:25)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:23)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:19)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:18)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استــآر..؟!

جدیدا اسمم شدع استار نع؟
خوب مهم نی خوبی عزیزم ^_^

چرا ناراحتی؟
میشهـ ستاره دیگـهـDodgy

چرا خوشحال باشـم.؟!

(11-04-2014، 19:20)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه،خودم میدونم ..

بعداً خودتو میزنــی به اون راه..؟!Angel

هیسسسس،پری .. میفهمه ها ! .. >_<
چی میگین شماها؟ :|

هیچی ، تو اهنگاتو بخون .. -_-
~~~~
پرس باید فک کنم .. مطمئن شدم بت میگم !

،_،
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sjmmc
شادونه اومد!
سلام شنگولBig Grin
(11-04-2014، 19:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـام شـادی!!

(11-04-2014، 19:29)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اری خـودت |: ..
حآلــت بهــتر شــد ؟ ! ..
نـه خـوب نـه بـد !! نـُرمـال..

آوریــن نُرمــآل خــوبــع -__-
مــث مـــن -__-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(11-04-2014، 19:30)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گـــودزیلآ پمبـه تو لیســتـَــمی

اسم چه سریع انتشار یافت |=
 سپاس شده توسط ~JaSmIn~
(11-04-2014، 19:32)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـام شـادی!!

(11-04-2014، 19:29)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــث مـــن -__-
تـو اخـمـویی

نـُرمـال پــوکـره|:
 سپاس شده توسط Dead Silence
(11-04-2014، 19:32)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:28)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:25)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:23)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:19)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدیدا اسمم شدع استار نع؟
خوب مهم نی خوبی عزیزم ^_^

چرا ناراحتی؟
میشهـ ستاره دیگـهـDodgy

چرا خوشحال باشـم.؟!

(11-04-2014، 19:20)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه،خودم میدونم ..

بعداً خودتو میزنــی به اون راه..؟!Angel

هیسسسس،پری .. میفهمه ها ! .. >_<
چی میگین شماها؟ :|

هیچی ، تو اهنگاتو بخون .. -_-
~~~~
پرس باید فک کنم .. مطمئن شدم بت میگم !

،_،
چشم.. Angel
شاعر میگه:
آشوبم
آرامشم تویی
به هر ترانه ای سر میکشم تویی
بیا
که بی تو من غم دو صد خزانم
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Magical Girl
سلام فاطی..خوبی؟؟؟چخبر؟؟؟
______
سلام اهورا...خوبی هوریا؟؟چخبر؟؟چیکارمیکنی؟؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 238
بـدروود ((:
|:
 سپاس شده توسط MONA-GH
(11-04-2014، 19:33)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:32)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـام شـادی!!

مــث مـــن -__-
تـو اخـمـویی

نـُرمـال پــوکـره|:

ارع درستــع -__-

من جـدیدا اعصاب مصاب ندارم -__-

نمیدونم بـآ خـودم چن چندم .. -_______-

بـآید برم تیمـآرســتان -__- مگـ نــه ؟ -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان