امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

پرسپولیس :|
خخخ |:
،_،
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
آگهی
دعوا کنین وای بحالتون -_____-
-___-
اینجا میشناسن منو اونایی که اخلاق موقع دعوامو دیدن -___-
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط pink lady ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
سـآرآ ^__^

اهـورآ چـتـه ؟؟ !

بـتـمـرگ فـآطـی ..

بـاو بـچـه بـازی در نـیـآر دگ ..
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 213
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(11-04-2014، 17:34)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:29)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا زندسO___O
یکی خبر بدعO___o

عجب|:
یه چیزیت هس امرو|:

ن خوبم!
داشتم دکمه سپاس رو امتحان میکردمBig Grin
اخه هی بهم میریزه!
 سپاس شده توسط pink lady ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Wєιяɗ
(11-04-2014، 17:34)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:31)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:29)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:25)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:24)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستی بتمرگ ع.___.
مهراوع با Artisteer
البته نه زیاد

نع عزیزم بهترع برم اگع میخوای باهام بحرفی کارم داری بیا پ.خ

(11-04-2014، 17:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَ خـوداتـم بـاشـه!

بهتر یه صورتی کمتر

به سلامت

کی باشما بود اصن ؟ من گفتم امرو با کسی نمیخوام حرف بزنم غیر از مهتاب هومم-_-

حتـی با مـن ؟|=
کی گف تو هان هان^_^

تو عشق منی مگع میشع بگو ^_^

آوریــن .. زن بـآس عـَ شـوهـرش بتـرسـه (((:
بلع ولی زنای امروزی از شوهراشون نمیترسن-__-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
یک تهرانی، یه اصفهانی، یه شیرازی و یک آبادانی توی کافی شاپ با هم صحبت میکردند :
تهرانی: من یک موقعیت عالی دارم، می خوام بانک ملی رو بخرم !
اصفهانی: من خیلی ثروتمندم و می خوام شرکت بنز رو بخرم !
شیرازی: من یه شاهزاده ثروتمندم و می خوام شرکت مایکروسافت و اپل رو بخرم !
سپس منتظر شدند تا آبادانی صحبت کند
.
.
.
.
.
.
آبادانی قهوه خود رو هم زد. خیلی با حوصله قاشق رو روی میز گذاشت،
یه کم قهوه خورد، یه نگاهی به اونها انداخت و با آرامی گفت:
نمیفروشم....!!!:||
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Magical Girl ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(11-04-2014، 17:36)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـآرآ ^__^

اهـورآ چـتـه ؟؟ !

بـتـمـرگ فـآطـی ..

بـاو بـچـه بـازی در نـیـآر دگ ..

چیزیم نی..!
سلام
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(11-04-2014، 17:36)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:34)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:31)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:29)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:25)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع عزیزم بهترع برم اگع میخوای باهام بحرفی کارم داری بیا پ.خ

کی باشما بود اصن ؟ من گفتم امرو با کسی نمیخوام حرف بزنم غیر از مهتاب هومم-_-

حتـی با مـن ؟|=
کی گف تو هان هان^_^

شـوهـرای امـروزی هـم 7 8 10 تـآ میـرن زن میگـیرن دُشـوآریم نـدارن .. والـآ !!

چقـد آفتـآبه خـوشگلـیه امـروز ^ـــ^
|:
 سپاس شده توسط pink lady
(11-04-2014، 17:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:34)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:29)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا زندسO___O
یکی خبر بدعO___o

عجب|:
یه چیزیت هس امرو|:

ن خوبم!
داشتم دکمه سپاس رو امتحان میکردمBig Grin
اخه هی بهم میریزه!
یه نفر که خوبع من دارم خاب میبینم |:
خخخخ(:
یهسوال |:
روغن فامیلا با بهار چه فرقی دارع|:
اهه خو بهار نداشت فامیلا گرفتم دوساعت مامانم سرم غر زد >__< روغن سرخ کردنی سرخ کردنیه دیه>__<
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(11-04-2014، 17:38)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:36)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتـی با مـن ؟|=
کی گف تو هان هان^_^

شـوهـرای امـروزی هـم 7 8 10 تـآ میـرن زن میگـیرن دُشـوآریم نـدارن .. والـآ !!

چقـد آفتـآبه خـوشگلـیه امـروز ^ـــ^

هومم:|
^__^

سپاس شده توسط இFATEMEHஇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان