امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

(11-04-2014، 14:45)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:44)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:43)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا همش شایعس. پشت هر مرد موفقی هیچی نیست. درس خونده ،تلاش کرده ،پشت کار داشته ،زن نگرفته ،پس انداز کرده ،فکر اقفصادی داشته

نع
کاملا مخالفم

زن داشته

این امیر را میبینی ب هیچی نرسیده چون زن نداشته

قدر زنتو بدونTongue

من بدون زن مدیر شدم ولی الآن که زن گرفتم دارم افول می کنمUndecided

اون از بی لیاقتی توئهTongue

تازه فقط تو نیستی ک بقیه مدیرا هم بودنSleepy

تو مرد زندگی باش ببین زنت ب کجاها میرسونه توراSmile
 سپاس شده توسط ERF@N ، meliya
آگهی
(11-04-2014، 14:45)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:41)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:39)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:36)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زبونه منو خز نکنا >___<

فقد منو لعیا این جوری حرف میزنیم :||

هــع....
خواستم بدونی این زبون خعلی وخته خــز شُده!!!!
جدیدن تو دهنه شما چرخیده خز شده ((:

عادت داریم هرچی کشف کنیم اسکی برین ^_^

جمله بندیت اشتباهه
انقد اونطوری حرفیدی اینجوری شدیا!!!!
عادت داریم هر چی کشف میکنیم (اسکی برین)
میدونی :|

من همش دارم به هوشو عقل شما غبطه میخورم :|

منم به زبون دراز تو غبطه میخورم|:
 سپاس شده توسط sjmmc
(11-04-2014، 14:44)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:42)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:41)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:39)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــع....
خواستم بدونی این زبون خعلی وخته خــز شُده!!!!

مریم جدیدا اعصاب خورد میکنیا! :|
کلا اخلاقت یهو عوض شد!
احتمالا مشکل از عصاب خودتونه ._.

شما که با ما نمیگردی لدف میکنی راجب اخلاقمم نظر ندی!
اعصاب من که شکی نیست خرابه! این چند روز که اصلا هیچی!
من با هیشکی نمیگردم! ولی کلا تغییر کردی! قبلا اینجوری نبودی!
یکم فک کنی میبینی من از قبلن این جوری بودم!

اخلاقا خوبو کنار گذاشتم واسه دوستام ..

واسه اینا همینام زیادیه :|
 سپاس شده توسط sjmmc
(11-04-2014، 14:40)ғдф!ทд ^ــ^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَـــــــــــــــلامـ

اسمـ:غزل
شــهر:تهران

یــو -_- !؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(11-04-2014، 14:46)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بدون زن مدیر شدم (((: الان جا داره بگم بی**خ ((((((((((((((:
الانم زن دارم (((:

مردم چ ب خودشون می گیرن

تو را در جریانم همین الان گفتی

اون امیر را میگم
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Mr.Robot ، meliya
(11-04-2014، 14:47)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:45)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:44)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:43)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا همش شایعس. پشت هر مرد موفقی هیچی نیست. درس خونده ،تلاش کرده ،پشت کار داشته ،زن نگرفته ،پس انداز کرده ،فکر اقفصادی داشته

نع
کاملا مخالفم

زن داشته

این امیر را میبینی ب هیچی نرسیده چون زن نداشته

قدر زنتو بدونTongue

من بدون زن مدیر شدم ولی الآن که زن گرفتم دارم افول می کنمUndecided

اون از بی لیاقتی توئهTongue

تازه فقط تو نیستی ک بقیه مدیرا هم بودنSleepy

تو مرد زندگی باش ببین زنت ب کجاها میرسونه توراSmile

به یه زیر زمین پر از سوسک میرسونتم:|
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Mr.Robot ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(11-04-2014، 14:47)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:44)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:42)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:41)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریم جدیدا اعصاب خورد میکنیا! :|
کلا اخلاقت یهو عوض شد!
احتمالا مشکل از عصاب خودتونه ._.

شما که با ما نمیگردی لدف میکنی راجب اخلاقمم نظر ندی!
اعصاب من که شکی نیست خرابه! این چند روز که اصلا هیچی!
من با هیشکی نمیگردم! ولی کلا تغییر کردی! قبلا اینجوری نبودی!
یکم فک کنی میبینی من از قبلن این جوری بودم!

اخلاقا خوبو کنار گذاشتم واسه دوستام ..

واسه اینا همینام زیادیه :|
یعنی من جزو دوستات نیستم حتی سلامم نمیکنی نامرد؟ :|
Take The Gun
&
Count To Three
اینجور که بابای من فرم دریافت یارانه نقدی رو پر کرده, فردا پس فردا از کمیته امداد و بهزیستی هم میان در خونه واسه کمک مالی...
والا اخه این چه فرم پر کردنیه پدر من...

------
خانمه میره بانک یارانه‌ش روبگیره، بانکیه میگه :بریزمش به حساب جاریتون؟
خانمه میگه نه بریز به حساب خودم، جاریم بمیره ایشالا چقدرم شانس داره توو بانکم هواشو دارن!
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Brooklyn Baby ، Mr.Robot ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ERF@N
(11-04-2014، 14:46)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریـمـ خـصوصی رو گـرفــتی !؟ . . .
هیم ..

یه سوال پیش اومد برام ..

تو الان واس چی میخوای ب ما کمک کنی ؟ :|
 سپاس شده توسط sjmmc
(11-04-2014، 14:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به یه زیر زمین پر از سوسک میرسونتم:|

هیییییییییم

چ کارت کنم خودت نخواستی

همین الان بدبختی هاتو تبریک میگم(شایدم تسلیت)
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ERF@N ، meliya

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان