امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

(11-04-2014، 14:01)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از دوران جنینی با یکی دوست بودم. رفیق بی کلک مادرSleepy

ی بار تو زندگیت ی حرف درست زدی^___^

با من قهری؟؟؟
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N ، meliya
آگهی
(11-04-2014، 14:01)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:57)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:52)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:50)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نه تو فلش نه تو جاهایه دیگه به هیچ احد و ناسی نظـر ندارم !!!Sleepy

من دخترا رو خوب میشنسم ((((: وقتی اصرار دارن کسی باور کنه که خودش عاشق نیس ینس هس (((((:
دقیقا بر عکسش حالا میگیم من نه ولی کس دیگه ای حتما هس ((((:
:vil:

بـآ چـنـد تـآ دخـتـر رابـطـه دآشـتـی !!؟؟

(11-04-2014، 13:54)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشه رها بس کرد !ExclamationExclamationExclamation

من اعصاب درس و حسابی ندارم میزنم این عرفانو له میکنما SleepySleepySleepySleepy
قـبـلـش مـث یـتـیـمـچـه شـدی *^_^*
خـیـلی وخ هـم هـس کـه نـخـوردم ^_^

نمیدونم (((((:
حسابشون از دسم در رفت =)))))
همشون بچه ننه بودم |:
تا یکی رو پیدا کردم .... (((((:

شقال تکخوریDodgy چرا آخهگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 182
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Brooklyn Baby
(11-04-2014، 14:01)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:00)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:58)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:56)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:52)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دخترا رو خوب میشنسم ((((: وقتی اصرار دارن کسی باور کنه که خودش عاشق نیس ینس هس (((((:

شـومـآ کـآملا اشتبـآه میکنی در مورد دختـرا !!Sleepy

سلام و احوال پرسی جدیدا مد شده جزئه عشق و عاشقی حساب میکنن ؟!؟ ..

اگ اینطوره من دیگه با هیچ پسری حرف نمیزنم تا بقیه فکره بد نکنن !Sleepy

اینو به یه جوجه بگو نه خروس ؟ (((((((:
چن سال صابقه داری ؟
من از 11 سالگی با یکی دوس بودم |:
تو داری بهم درس میدی ؟ -__-

ببخشیــد استـآد اشتباه گرفتم |:

اگه تو 11 سالگی دوس بودی من از 9 سالگکی دوست بودم |:

من از دوران جنینی با یکی دوست بودم. رفیق بی کلک مادرSleepy

من وقتی به دنیا نیومده بودم به یکی از سلولای معنث مادرم رابطه داشتمBig Grin
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، ERF@N
(11-04-2014، 14:00)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:57).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:55)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:52).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:50)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقآ بس کنین......
توئم بس کن××××!!!

اصن من ب کل پسرای فلش نظر دآرم........××××!!!!Exclamation

کسی حق ندآرع راجب پسرا بحرفع!!!!

به منم نظر دارهRolleyes
آرع عاغا...نظر دآرم!!!!
الله اکبر....
خانومی شماره بدم یا میدی؟
هیـم !!^_^
قـبـلـنـآ مـیـگف هـر کـی شـمـآرم رو مـیـخـوآد بـم سـپـآس بـده !!^_^
الـآن کـلـآس مـیزآره^__^
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 182
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(11-04-2014، 14:00)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانومی شماره بدم یا میدی؟
ها؟!!!
چی گفتی؟×!!Dodgy
 سپاس شده توسط ERF@N ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(11-04-2014، 14:02)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر و ب فلش خور! =)

سلام مامانی

(11-04-2014، 14:02).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:58)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها این طوری نمیشه با هم کنار بیایم

منم ب همشون نظر دارم

یا 70 من 30 تو یا نمی ذارم تو ب کسی کاری داشته باشیTongue
همش مآل تو......

واااااااااااااااااااااای

آخ جون

حالا من چ کار کنم با این همه پسرBig Grin
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، meliya
(11-04-2014، 14:02)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان؟
رسیدگی کن لدفا ..
من نمیتونم پ.خ بدم .. ینی هرچی مینویسم واس طرف مقابل " undefined " مینویسه .. درس کن بنده کار واجب دارم :|

خوب بحث که از اون مسئله منحرف شده به قضایای فانتزی و عمومی کشیده شدهExclamation
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ✘v!☻lent girl✘ ، Mr.Robot
(11-04-2014، 14:03)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:01)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:57)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:vil:

بـآ چـنـد تـآ دخـتـر رابـطـه دآشـتـی !!؟؟

(11-04-2014، 13:54)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشه رها بس کرد !ExclamationExclamationExclamation

من اعصاب درس و حسابی ندارم میزنم این عرفانو له میکنما SleepySleepySleepySleepy
قـبـلـش مـث یـتـیـمـچـه شـدی *^_^*
خـیـلی وخ هـم هـس کـه نـخـوردم ^_^

نمیدونم (((((:
حسابشون از دسم در رفت =)))))
همشون بچه ننه بودم |:
تا یکی رو پیدا کردم .... (((((:

شقال تکخوریDodgy چرا آخهگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 182
مـیـخـوآی اون بـیـچـآره رو از وسـط نـصـف کـنـی؟؟؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 182
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(11-04-2014، 14:04)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واااااااااااااااااااااای

آخ جون

حالا من چ کار کنم با این همه پسرBig Grin
نیدونمExclamation
دخترا کآری نمیکنن!!!
بسه دیگع...ادامه ندع
 سپاس شده توسط ERF@N
erfan !? Dodgy
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان