امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

(11-04-2014، 13:36)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:33)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:32)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:30)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:
چرا يهو غيب شدم-_-

فاط؟؟

سلم!

میدونم منو یادت نی...
دِ نَ دِ قاط|:

تورو يادمه فقط يادم ني پسر بودي يا دختر-_-

خسته نباشی..

و خداوند پروفایل را آفری!

سلامت باشي

من قاطم-_-
آگهی
عرفان دیروز دوساعت نشستم پ خ دادم بیجـور حالا میگی طلاقش دادی ؟Sleepy
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ERF@N ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(11-04-2014، 13:35)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یـا بـسـم الله

قـلـبـم اومـد تـو دهـنـمS:

ایـن پـسـره واس چی آن شـده؟!

خـدایـا خـودت آخـر و عـاقبت مـا رو بخیر بگذرونS:

مـهـری

مـمـد

عـرفـان[؟!]

کـمککک
شی شده؟؟

هاون؟
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(11-04-2014، 13:37)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:32)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:30)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:25)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:23)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـنـوز رو دوره !!

مــنـم مـیـخـوآم اذیـتـش کـنـم !!

بیا تو گود. خیلی حال میدهSmile
حـآل مـیـده ?? [!!]
عـرفـآن مـلـیـتـآ زنـتـه عـآیـآ ؟؟
طلاقش دادمSleepy
خـوب کـردی !!
خـیـلـی خـوش سـلـیـقـه نـبـود ^_^
رآسـی تـکـلـیف ایـن بـچـه رو مـشـخـص کـن !!

این وظیفه ی شماها بود که قبلش نسبت به گرفتنش به من هشدار بدینگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 173
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Mr.Robot
(11-04-2014، 13:37)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:35)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـرفـآن خیلــــــی دروغگـویی Sleepy
امـیر تو هم ک خیلی خوشحال شدی !!Big Grin
نه خیـر من به هیچیکی نظر ندارم Sleepy
عرفان تو ک خودت ماشالا اون همه زن داری به دختر مردم چیکار داری هووووووووم ؟|:

دختره مردم به من چیکار داره هووووووووم ؟|:

این دخدر مردم کیع؟؟؟

حس می کنم خیلی ب من مربوط میشه
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Dead Silence ، meliya
(11-04-2014، 13:38)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شی شده؟؟

هاون؟

دارم از تـرس سـکـتـه میـزنـمS:
(11-04-2014، 13:33)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:28)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:22)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـمـد !!
رفـتـنـی شـدی ؟؟

سـر قـبـرت از کـودوم گـل هـآ بـزآرم !!

فـک کـنـم مـیـخـک دوس مـیـدآری !!

جاان؟؟

با منی؟؟

نه!

من گلایل دوس دارم!
0__0
مـمـد خـودمـونـو گـفـتـم !!
ایـشـآلـآه روزت عـروسـیـت دسـت زنـت گـلـآیـل بـآشه !!

!!

ممدتون؟؟

مگه اینجا چند تا ممد داریم؟؟
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(11-04-2014، 13:35)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـرفـآن خیلــــــی دروغگـویی Sleepy
امـیر تو هم ک خیلی خوشحال شدی !!Big Grin
نه خیـر من به هیچیکی نظر ندارم Sleepy
عرفان تو ک خودت ماشالا اون همه زن داری به دختر مردم چیکار داری هووووووووم ؟|:

ویـــــــــی -_- خوشحال شدم ؟ Big Grin
اون صحفه خواستم فلشم بزارم کنار -_- مث فیسبوکو اینگست Big GrinBig Grin

(11-04-2014، 13:35)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:34)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:30)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:27)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راست میگم. حیف که خصوصیای قدیمیمو پاک کردم وگرنه عکس برات میگرفتمUndecided

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=100631&pid=1774707#pid1774707

هی هردوشون الکی قوقولی می کننTongue

راسی اسمتو تو کلاس مرغا نوشتم |: (((((:
بغل کلاسمون
برو غد غد یاد بگیر جوجه (((((((:

باو زشته من بیام اونجا بشینم پیش تو وا3 غدغد

اون وخت تو پیش من خجالت می کشی غدغدت نمیاد
نه من تو قوقولی کشای حرفه ای کار میکنم ((:
اسم تورو تو لیست جوجه ها نوشتم (((:
بورو یاد بگیر بد بیا با ما بحرف ((:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N ، ✘v!☻lent girl✘
سلام.............
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 173

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، βΑllεяiηΑ♡ ، ✘v!☻lent girl✘
(11-04-2014، 13:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:37)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:32)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:30)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:25)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا تو گود. خیلی حال میدهSmile
حـآل مـیـده ?? [!!]
عـرفـآن مـلـیـتـآ زنـتـه عـآیـآ ؟؟
طلاقش دادمSleepy
خـوب کـردی !!
خـیـلـی خـوش سـلـیـقـه نـبـود ^_^
رآسـی تـکـلـیف ایـن بـچـه رو مـشـخـص کـن !!

این وظیفه ی شماها بود که قبلش نسبت به گرفتنش به من هشدار بدینگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 173

تو خودت ب زور منو گرفتی

من نمی خواستم گفتی مگه دست خودته هم منو هم مبی را

خوب می تونم ضایعت کنم
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ERF@N ، meliya

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان